䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Vi bestilte mad ud af huset hele vejen

Vi bestilte mad ud af huset hele vejen til Hasmark. Vi modtager maden Sharp til tiden .Wow en fantastisk anrettet forret ,dessertforret .Der er ikke sparet på pynt eller smag.Kalvesteg var mÞrt og dejlig rosastegt.
Vi giver kokken 6 stjerner. 😘
Jeg skulle hilse alle jer der har vÊret utrolig sÞde kommunkativ. Alle spÞrgsmÃ¥l telefonisk besvares med et stort smil og hÞflighed. Det bedste sted pÃ¥ Fyn angÃ¥ende gÊstefrighed 😀

2026幎2月6日

Virkelig lÊkkert!

Vi bestilte mad ud af huset og havde ikke forventet det store, men blev virkelig positivt overraskede, da maden bare var super lÊkker!
Man kunne virkelig smage at det var mad, som
man havde brugt tid på at lave. Der skal vi helt sikkert have mad fra igen. SkÞn oplevelse!

2025幎7月7日
5぀星のうち2の評䟡

De holder ikke standarden

FÞrste gang vi var her, var alt i top, vi sad tilbagelÊnet og var enige om, at det var det bedste sted vi havde vÊret... MEN anden gang vi var dér, var en helt anden historie, vi bestilte alle en Tornedo med rÞdvinssovs og råstegte kartofler (krydrede både-kartofler som vi fik fÞrste gang) - Denne gang fik vi istedet for almindelige kartofler, og en meget slap rÞdvinssovs hvori jeg fandt peberkorn?.. Sagde det så til Ulrik (ejeren som også er tjener og kok), at det ikke var acceptabelt, hvorved jeg fik en nÊsvis kommentar om "at jeg jo havde fået nye kartofler i stedet for, skÞnt dette ikke stod på menu-kortet. Ulrik hÞre så yderligere ikke at jeg sagde at der var peberkorn i min rÞdvinssovs, så han kom med en pebersovs og insisterede hårdnakket at det var det jeg bad om i stedet for rÞdvinssovsen? Þhh. NEJ!.. og til sidst, "tornedoren" ? = Ingen stegeskorpe og ingen saftighed (som om den bare var bagt) og var ikke så mÞr som fÞrste gang vi var der... I betragtning af at det er en "goumet" restaurant og man derfor også betaler for det, så mener jeg at vÊre i min ret til at klage over dette.. Får ikke det der står på kortet med en til fÞlgende kvalitet, så må det vÊre almindelig kutyme at nÊvne dette, inden man bestiller. Nu vel, jeg betalte de 1520kr som det kostede, selvom at jeg mente at jeg skulle have haft noget rabat.. kort sagt! det er sidste gang jeg kommer hér!

2024幎7月3日

Meget anbefalelsesvÊrdig

Vi bestilte den italienske buffet til en 50 års fÞdselsdag som mad ud af huset. Vi kan kun give Bielers den allerbedste anbefaling. Det var virkelig lÊkkert og smagfuldt mad. Flot anrettet og det varme var rygende varmt ved ankomst trods der var ca 30 min kÞrsel fra Bielers og til os.
Kort sagt: en rigtig god oplevelse fra start til slut. Tak for det 😊

2023幎11月10日

Top hygge og service

Vi har besÞgt Bielers / Otterup Bowlingcenter både som familie og for at holde bÞrnefÞdselsdag der. Begge gange var en rigtig stor fornÞjelse, da stemningen var god og servicen var mere end bare i toppen! Maden til bÞrnefÞdselsdagen var også rigtig lÊkker og anbefalelsesvÊrdig. LydmiljÞet er desuden rigtig god af et bowlingcenter at vÊre, når det kommer til hÞrenedsatte personer med hÞreapparater.

2023幎11月5日
5぀星のうち5の評䟡

Det var et skud i tågen der viste sig

Det var et skud i tågen der viste sig at vÊre et godt skud. På vej til sommhusweekend i Hasmark skulle vi lige have lidt frokost, og kÞrte til Otterup hallen hvor der skulle vÊre en café. Inde i den flotte hal fandt vi restauranten i det mest hyggelige lokale. Vi var de eneste gÊster - 6 personer. Der blev serveret lÊkkert friskbagt brÞd med tzaikki mens vi ventede på vores mad - og fik de lÊkreste pariserbÞffer og salat med varmrÞget laks. Smukt anrettet og den sÞdeste betjening. Kan varmt anbefales.

2023幎10月27日

Kan anbefales :-)

Man skulle tro, at en brunch i et bowlingcenter er lidt tvivlsomt, men de kan bestemt godt tillade sig at kalde det gourmet.

Selvskabslokalet var hyggeligt, flot indrettet (sportshal-atmosfÊren var fuldstÊndigt vÊk, da vi fÞrst trådte ind i selskabslokalet). LÊkre lÊderstole og massive borde, lÊkker belysning og stemningsfuldt malet lokale. VinvÊggen med champagnesvÊrdet bidrager til stemningen.

Der var lÊkkert brÞd, 3 slags ost, laks med asparges mm., blinis, lÊkker og velsmagende smoothie, grÊsk yoghurt med friske bÊr, sirup og hjemmelavet mÌsli, selv Êg, pÞlser og bacon ad libitum, varm leverpostej med champignon, alm. kÞdpålÊg, hjemmelavrt nutella, og nogle kager til dessert. Osv. SelvfÞlgelig var der juice, kaffe osv. på bordet.

Da vi var fÊrdige med brunch, var bowlingbanerne (6 stk.) til fri afbenyttelse lige uden for dÞren. Det virkede hyggeligt, at der ikke var så mange, og vi kunne bare gå derud, når det lige passede os.

2023幎10月15日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ