Prima producten, prima service. minpuntje: DHL ging te grof met het pakket om. Het is goed opgelost: geld terug voor beschadigde producten. Voor vijf sterren: een betrouwbaardere bezorgdienst kiez... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
I like the assortment of the shop very much and have been a loyal customer. However recently there have been problems with delivery and with customer service. My order has again been delayed by... もっと見る
Groot assortiment van grote verpakkingen en goed geprijsd. Het merk Bio-D is ook alleen bij Big Green Smile verkrijgbaar. Na een probleem met de bezorging (beschadigde eco-verpakking van Sodasan 5 lit... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
BigGreenSmile verkoopt uitsluitend ecologische merken van natuurlijke verzorging en schoonmaak producten. We voeren o.a. Weleda, Lavera, Ecover, Naty by Nature en Burt's Bees. Koop in onze webwinkel.
連絡先
オランダ
- biggreensmile.nl
ネガティブなレビューの 24%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
dikke merci!
dikke merci! Snelle communicatie, producten binnen 48 uur geleverd, zoals aangegeven in de bevestiging, tot de volgende bestelling ;)
Prima, maar jammer van DHL
Prima producten, prima service.
minpuntje: DHL ging te grof met het pakket om.
Het is goed opgelost: geld terug voor beschadigde producten.
Voor vijf sterren: een betrouwbaardere bezorgdienst kiezen (want ik heb vaker last van DHL).
Long delivery times and slow customer service
My order has again been delayed by a couple of weeks. After I asked about it it turned out to be because some products are not in stock. Options were offered like removing the delayed product from the order, or waiting. Once I responded I to the email that I would like the option to remove the products from the order and a code for free delivery to order the remaining products later so the rest can come more quickly I have been met with silence and in the meantime probably all items will come together. With a huge delay.
That’s really bad service, starting from not tracking the inventory well.
At the same time nothing is offered to the customer after issues arrive, e.g. discount code. Even though I have been a loyal customer I feel less and less inclined to order with this shop again.
Ik ben jarenlang heel tevreden geweest…
Ik ben jarenlang heel tevreden geweest over deze fantastische webshop en hún producten. Sinds oktober/november gaat het helemaal fout. De levertijd loopt erg hoog op. Dan verschuilen ze zich achter een verhuis, dan de uitzonderlijke drukte van Green November (zelfs nog in maart!) en tot slot ligt het aan DHL. Ik denk dat er meer begrip zou zijn mocht er eerlijker worden gecommuniceerd. Zitten bepaalde producten vast in de douane van de UK, groeit de webshop boven hun hoofd, zijn er voorraadproblemen, … Soit voor mij is de maat vol, ik bestel niet meer via deze webshop en ik raad het ook niemand meer aan. Een ware gemiste kans voor de eigenaar(s) want dit initiatief is voor veel mensen met een groen hart erg genegen.
Altijd mooie producten die beter voor…
Altijd mooie producten die beter voor de wereld zijn. Maar wel echt een meeega trage verzending. Duurt soms weken. Zeker bij luiers erg onhandig. Ik hoef het niet binnen een paar dagen binnen te hebben, maar 1 week moet toch wel haalbaar zijn?
Minimaal bestelbedrag niet vooraf vermeld
Na zorgvuldig (20 min) product qua kleur en geur te hebben uitgezocht( Fuzzy deodorant, 15.00), bleek pas ná het selectieproces, in het winkelmandje, dat er een minimum bestelbedrag is van 34,95. Dat staat nergens vooraf duidelijk vermeld. Heb hen daarover een bericht gestuurd, kreeg als antwoord een slecht vertaalde tekst, met als clou dat door deze voorwaarde klanten niet slecht 1 product kopen en dat dat duurzamer is. Dat is waar ze voor staan, zeggen ze.
Dat kan natuurlijk, maar vermeld dat dat op z'n minst duidelijk. Omdat ze in Nederland de enige leverancier zijn, heb ik het nu in Engeland bij het merk zelf besteld. Had toch echt duurzamer geweest als ik het wel in Nederland kon bestellen, buiten het feit om dat ze een tevreden klant zouden hebben gehad, want nu blijf ik het bij Fussy zelf bestellen.
Geen gehoor
Ik wil mijn bestelling retourneren en al meerdere mails gestuurd en retourformulieren ingevuld, maar ik hoor niets meer terug ookal zeggen ze binnen 2 dagen een retouretiket op te sturen. Retour onder nummer: 91648
BGS is de weg kwijt!
Na jarenlang zonder problemen bij BigGreenSmile besteld te hebben, is mijn laatste ervaring ronduit teleurstellend.
Mijn bestelling werd op 24 februari geplaatst en betaald, maar pas op 31 maart overgedragen aan DHL. Dat is een levertijd van ruim 4 weken, terwijl de bestelling al lange tijd op “klaar voor verzending” stond.
Wat vooral tegenvalt is de gebrekkige communicatie. Ik heb meerdere keren zelf moeten navragen wat de status was. Reacties op mijn emails kwamen laat, waren vaag en er werd geen concrete levertijd gegeven. Ook ontbrak ieder vorm van excuses voor de vertraging of de slechte communicatie.
Als verklaring werd opnieuw de “magazijnverhuizing” aangevoerd. Opvallend, want deze verhuizing heeft al maanden geleden plaatsgevonden en hetzelfde excuus wordt blijkbaar al langere tijd richting klanten gebruikt (wat ik opmaak uit eerdere reviews hier). Dat wekt weinig vertrouwen dat de processen inmiddels op orde zijn.
Conclusie:
* Onacceptabele levertijd
* Structureel slechte communicatie
* Geen verantwoordelijkheid richting klant
Zolang BigGreenSmile dit niet op orde heeft, bestel ik hier voorlopig niet meer.
Trage levering en geen updates
Trage levering en geen updates. Wacht al meer dan 3 weken op een paar bakpapier vellen.
11 maart bestelt nu nog niet geleverd
Altijd heel positief geweest over deze…
Altijd heel positief geweest over deze website met mooie, goede producten. Helaas nu echt minder te spreken over de levering en communicatie.
Ik heb op 25 februari een bestelling geplaatst en deze is nog steeds niet binnen. In de tussentijd heb ik twee keer via mail contact opgenomen maar een reactie blijf uit.
Inmiddels steeds minder vertrouwen dat ik mijn bestelling ga ontvangen.
Vriendelijke groet,
Ella
Oplichters!!
Pas op, bestel hier niet!! Eerder nooit problemen gehad, maar bij mijn laatste bestelling is maar 1 artikel geleverd. De rest van mijn bestelling niet, ik heb al meerdere mails gestuurd en krijg geen enkele reactie. Zodra er dus iets mis gaat met je bestelling kan je fluiten naar je producten/geld. Oplichters.
Ik was erg tevreden over deze webshop…
Ik was erg tevreden over deze webshop maar mijn bestelling van december kwam pas na 4 weken, en mijn bestelling van februari is na 5 weken nog steeds niet geleverd. Na twee weken had ik gemaild om te vragen waar de bestelling bleef en toen kreeg ik als antwoord dat een van de producten pas over 2 weken leverbaar was en dat ik kon kiezen tussen afwachten, geld terug of een ander product kiezen uit twee producten. Omdat deze twee opties totaal andere producten waren dan het product dat niet op voorraad was besloot ik om af te wachten. 2 weken later mailde ik weer met de vraag of mijn pakket dan nu verzonden ging worden. Als reactie kreeg ik dat ze het dezelfde dag nog zouden versturen. Inmiddels zijn we bijna weer een week verder en ik heb nog steeds niets ontvangen.
Edit: na nog een e-mail heb ik mijn bestelling bijna volledig ontvangen. Voor Het product dat niet leverbaar was heb ik geld teruggestort gekregen, maar ik heb 2 pakken luiers te weinig geleverd gekregen, t.w.v. bijna 30 euro.
Bezorg belofte niet nakomen
Ik heb 2 keer een bestelling gedaan. En beide bestellingen deden langer dan normaal. Volgens een mail waren alle problemen opgelost alleen dat blijkt nog steeds niet het geval.
Geen complete order ontvangen
Ik heb in februari een bestelling gedaan. Het duurde eerst al lang, voordat de order bezorgd werd. En helaas was de order ook nog niet eens compleet. Na twee mailtjes heb ik nog steeds niets gehoord en dus geen complete order ontvangen. Ik ben dit niet gewend vanuit deze organisatie. Ik hoop dat het snel word opgelost!
Lange levertijd, geld niet terug na retourneren
In november al een maand moeten wachten op een bestelling, daardoor waren luiers te klein geworden. Die heb ik direct geretourneerd maar nog steeds heb ik het geld nog niet terug. Meermaals gemaild en op 12 februari een reactie gekregen dat het overgemaakt zou worden binnen 3 werkdagen. Dat is nog steeds niet gebeurd.
Verzending niet gekregen
12 februari een grote bestelling gedaan. Hoorde bijna een maand niets. Zelf moeten mailen en horen dat het kwam door een niet voorradig product. Ze verwachtte dat het 6 maart binnen zou zijn. Nu meer dan een week later en weer geen communicatie of verzending. Zelf maar weer opnieuw contact opgenomen, maar echt niet fijn dit.
Geen reactie van klantenservice
Ik ben tevreden met de kwaliteit van de producten, maar ik vind het vreselijk irritant dat ik de klantenservice probeer te bereiken omdat ik verkeerde producten heb ontvangen, maar dat niemand reageert. Ik heb al 2 mails gestuurd, een retouraanvraag gedaan en via instagram contact gezocht, maar een reactie blijft uit. Ondertussen zit ik met producten waar ik niks mee kan die ik gewoon terug wil sturen.
Raar dat je niet alleen iets van 15…
Raar dat je niet alleen iets van 15 euro kan bestellen. Je betaalt de verzendkosten toch. Eerste bestelling is altijd voorzichtig, zo mis je langdurige bestellers. Jammer
Achterlijke service
Levertijd echt bizar lang, stond niet van te voren aangegeven. Uiteindelijk bestelling gehad en een mail "sorry vertraging maar het is nu opgelost". Nou oke voordeel van de twijfel want eerder was het wél goed. Dit keer de bestelling relatief snel ontvangen maar andere maat luiers dan besteld ontvangen. Op mijn mails wordt niet gereageerd. Ontvang ik vandaag een standaard mail "alle problemen zijn opgelost". Nou ik geloof er niet in, als het nu weer rustig is, neem dan nu eerst maar eens de tijd om alle problemen op te lossen! Ook voor geen meter te bereiken, alleen per mail. Ik bestel hier nooit weer als t niet deze week opgelost wordt!
Bestelling nooit ontvangen
Grote bestelling geplaatst op 5/12/2025, tot op heden niet ontvangen en geen reactie op mails naar klantendienst.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。