BijFrnk レビュー

企業情報

1. 機械工場
  2. 製図業

当該企業による記述

Webshop met 3D geprinte producten. Ook is het mogelijk om maatwerk te leveren. Zowel het aanpassen van bestaande producten als het ontwerpen en printen van volledig nieuwe producten.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 16

レビューを書く

レビューの確認を行います

Vallen voor aziatische hoornaar

Ingangen voor hoornaarvallen besteld bij BijFrnk en ik ben ontzettend tevreden! Top prijs/kwaliteit verhouding en de bestelde product is veelzijdig, selectief en heel slim ontworpen om op 2 manieren te gebruiken voor werksters en/of koninginnen wat andere vallen niet bieden!
Pakket is snel verstuurd met extra instructies voor gebruik. Alles wat je verwacht van een kleinere ondernemer die zijn tijd investeert in zijn klanten en kwalitatief goed product. Dankjewel!

2026年3月14日

BijFrnk からの回答

Hi Ivona, heel erg bedankt voor de uitgebreide en mooie review! Ik ben blij dat je zo tevreden bent en de moeite neemt om dit uitgebreid op Trustpilot te zetten! Fijne avond nog en hopelijk tot ziens in de webshop.

Uiterst tevreden

Netjes. Op tijd direct bezorgd. Leuk met een persoonlijk kaartje erbij. Erg tevreden

2026年3月6日

BijFrnk からの回答

Hi PBoom, hartelijk dank voor de mooie woorden en de positieve review! Ik ben blij dat het kaartje in de smaak viel. Hopelijk tot ziens in de webshop.

5つ星のうち4の評価

Great product

Great product, quick delivery and a handwritten thank you note from Frank.
I recommend bijfrnk.nl

2026年3月2日

BijFrnk からの回答

Hi Sandra, thanks for the kind words. I hope to see you in the webshop again soon! Have a good weekend.

Ik had hoornaar-vangers besteld

Ik had hoornaar-vangers besteld. Product ziet eruit zoals ik me had voorgesteld en de levering verliep correct. Alles goed dus.

2026年3月4日

BijFrnk からの回答

Hi Marianne, bedankt voor de 5-sterren review! Hopelijk tot ziens in de webshop.

Fast

Fast, perfect
Happy custommer

2026年2月12日

BijFrnk からの回答

Hi Rianne, bedankt voor de mooie woorden en positieve review! Fijn dat je tevreden bent. Hopelijk tot ziens in de webshop!

Föhngrip voor trimsalons

Föhngrip voor trimsalons besteld. Snelle levering en goed verpakt met een persoonlijke boodschap.
Product ziet er degelijk uit en precies zoals beschreven.
Erg blij mee!

2026年2月13日

BijFrnk からの回答

Hi Debby, heel erg bedankt voor de mooie review. Ik ben blij dat alles naar wens is verlopen. Mocht je toch vragen of opmerkingen hebben, kom gerust op de lijn. Fijn weekend!

Great gift, beautifully packaged

My order was packed with care and came with a personalised, hand-written card and cute stickers on the packaging. Made for a great Christmas present! Thank you BijFrnk!

2025年12月5日

BijFrnk からの回答

Thanks for the kind words, they're much appreciated! I hope to be of service again soon.

Zo sympathiek dit initiatief

Zo sympathiek dit initiatief
Per post bested omdat er hier in de blurt geen afhaalpunt is

BijFrnk からの回答

Hartelijk dank voor de positieve review Liesbeth. Veel veiligheid gewenst!

Top-Service !!

Ik had SOS-fluitjes besteld, helaas bleek dat 5 van de 6 fluitjes het niet deden.
voordat ik kon klagen, werd er al een bericht gestuurd, dat er iets fout was gegaan bij de fabricage, maar dat ze opnieuw gestuurd zouden worden.
En zo geschiedde, én ook nog een extra, alles geheel gratis. Top-Service !!

2025年12月6日

BijFrnk からの回答

Bedankt voor de positieve review en mooie woorden, Chris! Fijn dat het probleem naar wens is opgelost. Veel veiligheid gewenst!

Goede service , goede kwaliteit

Ik had SOS fluitjes besteld die niet werkten, maar dat is snel en zeer klantvriendelijk opgepakt . Ik heb nu fluitjes die het goed doen

BijFrnk からの回答

Fijn dat het probleem naar tevredenheid is opgelost! Bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om naast de eerdere negatieve ervaring ook je positieve ervaring te delen. Hopelijk tot ziens in de webshop.

5つ星のうち5の評価

Een prima en belangrijk product

Een prima en belangrijk product. Het fluitje maakt dat je met meer gevoel van veiligheid over straat gaat. Een probleempje was heel snel en adequaat opgelost

BijFrnk からの回答

Bedankt voor de mooie woorden Hanneke, veel veiligheid gewenst!

Fijn contact

Fijn contact, fijne service, heerlijke honing, en mooie SOS fluitjes besteld.

2025年9月10日

Hi Nieki, bedankt voor de mooie woorden! Hopelijk tot ziens

Top product

Top product, heel gedetailleerd, mooi en prachtig om neer te zetten. Een echte aanrader om te hebben als F1 fan.

2025年10月22日

BijFrnk からの回答

Hi M, bedankt voor de positieve review en hopelijk tot ziens!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。