Bike2bike レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Na een fiets te hebben bestelt bij fietsly een bedrag van €25 overgemaakt aan bike 2 bike om de fiets rijklaar thuis af te leveren. De fiets is echter nooit afgeleverd waardoor het vooral een grote te... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Serieus!! de website is nog steeds in de lucht!! Ze kunnen nog steeds mensen blijven oplichten?? Nu ruim een jaar later, mijn geld nog niet terug. Ik heb net een ingebrekestelling gemaild en ga... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

In eerste instantie een spirit fiets 22 inch besteld. Die was er helaas niet wat me enorm in de stress heeft laten schieten, want ik had hem maandag of dinsdag besteld maar ook echte de Aterdag nodig... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mooie beloftes, maar tot op heden geen fiets. Reageren heel slecht op berichten en iedere keer met hetzelfde antwoord. “Vanwege drukte blablabla”. Na x aantal weken geen fiets, maar de fiets is wel be... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

super goed

Ik heb een mooie jongensfiets besteld bij Fietshome en zoals ik had verwacht is de bestelde fiets keurig bij ons afgeleverd. Deze mensen zijn erg goed bereikbaar via mail en WhatsApp en dat is fijn. De kwaliteit van de geleverde fiets is super goed. Bedankt Fietshome!!!

2025幎3月25日

belazerd

Teleurstellend. simpelweg geen terugbetaling na bericht over niet beschikbaar zijn van fiets. Ik snap niet waarom dit bedrijf nog online mag blijven.
Lees de comments goed voordat je besteld.

2025幎4月8日

Leugenaars en Oplichters

Wat een leugenachtige graf-toko!

Koop hier aub niks, je wordt aan het lijntje gehouden totdat je er klaar mee bent.

begin dit jaar 2 fietsen besteld a 700 euro, geannuleerd omdat de geboden alternatieven niet voldeden.
Geen geld gezien, niks.
Blijf mailen om ons geld terug te krijgen en je krijg iedere keer kak terug "we hebben het doorgezet naar onze payment provider' of naar een niet bestaande leidinggevende.

Rechtsbijstand kan ook geen ene hol, aangezien het bedrag veel te laag is om naar de rechter te gaan.

Dit is echt aftans graf-volk. Tegen de muur.

2025幎4月7日
5぀星のうち5の評䟡

Mijn bestelde fiets in de bestelde

Mijn bestelde fiets in de bestelde kleur was helaas niet leverbaar en bike2bike heeft mij snel gemaild hierover en alternatieven aangeboden, ik heb een andere kleur gekozen en deze was netjes afgeleverd. Ter compensatie hebben ze de fiets afgemonteerd zonder extra kosten, dit noem ik een echte service. Goed opgelost!!!!

2024幎5月3日
5぀星のうち1の評䟡

In februari een fiets gekocht

In februari een fiets gekocht, bleek niet meer op voorraad te zijn! Aangegeven dat we ons aankoopbedrag terug willen zodat we elders kunnen kijken voor een fiets. Inmiddels 6 weken verder en worden alleen maar aan het lijntje gehouden met excuses en loze beloftes!

Erg jammer dat sommige mensen misbruik maken van het geld waar mensen hard voor werken!

2025幎3月31日
5぀星のうち1の評䟡

Oplichters, koop hier niet!

Op 19 januari 2025 twee fietsen besteld via website Bike2Bike.nl (ordernummer: #24653) en deze bestelling op 24 januari 2025 rechtsgeldig geannuleerd. Tot op heden (nu TWEE MAANDEN VERDER) nog steeds geen geld retour ontvangen, ondanks herhaalde verzoeken. Verkoper komt telkens met excuses en false beloftes en is nu helemaal gestopt met reageren.

Ik ben inmiddels met juridische stappen begonnen. Ook ga ik aangifte doen bij de politie.

2025幎1月19日

Nooit bij bestellen!

Wacht al 1 maand op mijn geld retour!

Fiets besteld die online op voorraad stond, maar die bleek er toch niet te zijn. Hierover werd keurig gecommuniceerd dat deze fiets niet leverbaar was en dat het onduidelijk was wanneer die er wel zou zijn. Ik had de fiets nodig voor een verjaardag, dus elders besteld en de order geannuleerd.

Nu ruim 1 maand en meerdere beloftes verder, heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Niet te vertrouwen deze zaak!

2025幎2月22日
5぀星のうち1の評䟡

Fiets besteld, niet op voorraad, geen terugbetaling.....Pas op voor deze site!!

Op 2 februari heb ik een fiets besteld en betaald via de website Bike2bike. Na 3 dgn kreeg ik een email waarin werd aangegeven dat de fiets niet op voorraad was en dat ze de betaling terug zouden storten. Zoals bij vele andere reviews is er een duidelijk patroon te herkennen in de handelswijze. Er is iets misgegaan bij betalingsprovider, er wordt nog onderzocht wat er mis is, we doen een betaling met de hand, gewoon geen antwoord op emails...etc. Uiteindelijk heb ik op 5 maart een ultimatum gesteld dat als ik mijn betaling niet binnen 5dgn terug heb ontvangen, er grote stappen genomen gaan worden. (aangifte bij politie, melding bij ACM, reviews op verschillende sites, deurwaarder)
Tot op heden 17 mrt niks meer gehoord of ontvangen. Deze site moet echt uit de lucht gehaald worden totdat ze alle gedupeerden netjes terugbetaald hebben

2025幎2月2日

Super!

Ik heb 3 fietsen online gekocht voor mijn kinderen en deze 3 prachtige fietsen zijn helemaal afgemonteerd bij ons geleverd, wij hebben 30% korting ontvangen op de montagekosten en dat is super aardig. Top klasse bike2bike!

2025幎3月11日
5぀星のうち1の評䟡

Geen fiets geleverd en geen geld retour

Begin februari heb ik een fiets besteld en betaald. De bestelling werd bevestigd en daarna radiostilte. Na diverse e-mails en WhatsApp’s van mijn kant werd mij verteld dat de maat en kleur niet meer op voorraad was. Ik heb de bestelling geannuleerd en gevraagd mijn betaling te retourneren. Mijn geld heb ik nog steeds niet terug. Ik heb diverse mails en app berichten gestuurd. Ik kreeg oa de reactie dat het geld was “kwijtgeraakt” bij de overboeking, dat ze het aan het uitzoeken waren, dat het management er mee bezig is etc.
Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie, wat een oplichters!

Wat mij opvalt is dat wanneer er een slechte review geplaatst wordt er meteen 4 of 5 goede reviews volgen van mensen die helemaal lyrisch zijn over bike2bike.nl Denk dat bike2bike zelf reviews plaatst.

2025幎2月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス