Dit is mijn persoonlijke ervaring met deze bestelling en de communicatie met dit bedrijf. Mijn ervaring met dit bedrijf is helaas slecht. Een fiets besteld maar door een fout van de webshop nooit... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bikesland, net even meer dan een fiets. Bij Bikesland kun je terecht voor fietsen, bakfietsen, zakelijke transportfietsen en steps. Bikesland, het nieuwe fietsen!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Onbetrouwbaar bedrijf
Mijn ervaring met dit bedrijf is helaas slecht.
Een fiets besteld maar door een fout van de webshop nooit ontvangen. Pas na ongeveer 6 weken na start bestelproces mijn geld teruggekregen en daar moest ik zelf steeds achteraan bellen en mailen. Ze reageren slecht op e-mails, de communicatie is vaak tegenstrijdig en terugbelverzoeken worden vrijwel nooit nagekomen. Na het plaatsen van mijn review werd er bovendien gedreigd met het inschakelen van een jurist. Ik raad af om hier te bestellen.
Veel keuze kinderfietsen
Super geholpen bij het uitzoeken van een kinderfiets, veel keuze in deze winkel. Gelijk gemonteerd meenemen was ook fijn, wij komen zeker terug!!
Elke keer prima geholpen
Elke keer prima geholpen, heel klantvriendelijk en deskundig. Ik vind hun het juiste adres voor alles wat met fiets te maken heeft. Bedankt..
Mooie fietsen waarop ik heb gefietstâŠ
Mooie fietsen waarop ik heb gefietst bij de winkel en dat voor best een voordelige prijs
Goede ervaringen met Bikesland!
We hebben in januari 2025 twee Bimas eFolding 7.5 vouwfietsen gekocht bij Bikesland. Deze vouwfietsen nemen we op de achterbank van onze auto mee (in speciale tassen) als we met auto en caravan op stap zijn. We verblijven vele maanden per jaar in Spanje en hebben nu al veel plezier gehad van de vouwfietsen (sterke motor etc.) Ook krijgen we van anderen veel positieve reacties op deze fietsen. We hopen er nog jaren van te kunnen genieten.
We moeten nog naar een andere fietsenmaker na 2,5 maanden
Kortom: na 2,5 maand hebben zij nog steeds niet geleverd wat wij gevraagd hadden, wat ze binnen 2 weken zouden doen.
Op 4 juni 2025 hebben wij onze Winther bakfiets bij hen ingeleverd, aangezien zij erkend Winther-dealer zijn. We hebben gevraagd om:
-Onderzoek naar het probleem met de elektra, aangezien deze plotseling niet meer werkte.
-Een volledige servicebeurt, zodat de fiets weer rijklaar zou zijn. Hij moest onder andere, een nieuwe zadel krijgen.
Zij constateerden dat het display defect was en vervangen moest worden. Vandaar de elektra problemen. De verwachte reparatieduur was twee weken.
Vandaag is het 16 augustus. Na 2,5 maand van herhaaldelijk nabellen hebben we onze fiets eindelijk teruggekregen. Het display is uiteindelijk vervangen. Er bleek echter dat het eerste pakket met onderdelen door Bikesland was geweigerd en teruggestuurd naar de leverancier in Denemarken, waardoor het proces aanzienlijk is vertraagd.
Tot onze verbazing is de afgesproken servicebeurt echter nooit uitgevoerd, en blijkt dat de remmen vervangen moeten worden maar dat is in 2,5 maanden niet gelukt of gedaan. Het âstond niet goed in de systeemâ (ondanks een duidelijke beschrijving van wat er moest gebeuren toen we de fiets in juni naar ze brachten). Na een hele zomer wachten zijn we genoodzaakt om onze fiets mee te nemen naar een andere fietsenmaker.
Wij zijn zeer ontevreden over de gang van zaken. Er is geen sprake geweest van enige vorm van klantgerichtheid. Ze hebben nooit eens excuses aangeboden. Ze komen hun eigen afgesproken termijnen niet na, en ondanks meerdere beloftes werden we niet door hun teruggebeld. En de fiets moet nog naar een andere fietsenmaker.
Ontzettend goed geholpen met onzeâŠ
Ontzettend goed geholpen met onze bakfiets. Helaas was hij afgebroken maar ontzettend goed geholpen door bikesland en vogue. Toppers.
2 mooie kalkhoff fietsen gekocht
2 mooie kalkhoff fietsen gekocht voor een prima prijs.
Prima geholpen/geadviseerd.
Proefrit was geen probleem.
Bestel elders maar niet hierâŠ
Ik ga hier nooit meer iets bestellenâŠ. Klantonvriendelijkheid ten top.
Ik kreeg het bestelde fietsstoeltje geleverd en de doos was duidelijk open geweest. Er miste enkele (essentiële) onderdelen dus ik heb hierover netjes een mail gestuurd. ⊠geen reactie⊠na een tweede mail kreeg ik een mail terug dat de onderdelen besteld zouden zijn en naar mij opgestuurd zouden wordenâŠ. 2 weken wederom een mail gestuurd met de vraag of er al meer bekend was⊠niets vernomen⊠nogmaals een mail gestuurd⊠niets vernomenâŠ
Waardeloos en onbeschoft
2 x kalkhoff fiets gekocht vanuitâŠ
2 x kalkhoff fiets gekocht vanuit Brabant snelle service
Klein probleem snel opgelost.
Goede service aardige mensen.
Super ervaring .
EEN BEDRIJF WAT IK TOT NU TOE KAN AANBEVELEN .
IK WAS EERST HUIVERIG OM DAAR EEN FIETS TE BESTELLEN MAAR UITEINDELIJK TOCH DE KNOOP DOOR GEHAKT.
DIT BEDRIJF KOMT DUIDELIJK EN KLANTGERICHT OVER.
HEB EEN NIEUWE FIETS BESTELD EN DEZE HAD IK BINNEN 2 DAGEN THUIS BIJ MIJ AFGELEVERD.
ZE DOEN WERKELIJK WAT ZE ZEGGEN
Kalkhoff fiets
Een mooie Kalkhoff fiets gekocht in de winkel. Ik ben goed geholpen in de winkel en heb onder andere een mooie proefrit kunnen maken.
Goede service, ik miste een onderdeel voor mijn Cortina Family. Hoefde het niet te betalen
Mooie Kalkhoff ENTICE 5 EXCITE+
Na lang zoeken voor de juiste maat (M 48) vanuit Den Haag terecht gekomen in Kampen voor een Kalkhoff heren E-Bike. Prima service en voor een mooie prijs aldaar geslaagd. Heb de fiets nu pas een week, maar fietst fantastisch.
Aardige mensen snelle service
Fijn geholpen, professioneel advies en goede service
Vorige week een Kalkhoff besteld, zou week 40 geleverd worden. Kreeg het heugelijke bericht dat de fiets 1 week later al geleverd was en ik die op kon halen. Wat een prachtige mooie fiets, erg blij mee. Fijn geholpen, professioneel advies en goede service. Dank jullie wel Bikesland.
uitstekende service
2 ebikes gekocht. Na enige tijd vertoonden de fietsen dezelfde gebreken. produktiefoutje. Is snel en zonder gedoe opgelost door Bikesland. Aanrader!
Vandaag de reeds bestelde SkoolâŠ
Vandaag de reeds bestelde Skool jongensfiets ontvangen. Deze fiets was niet voorradig en zoals vooraf geïnformeerd een ,twee tal weken duurtijd. Alles is volgens de termijnen netjes afgehandeld , goede vooraf gemailde leverinfo, vooraf telefonische info gekregen. De getoond fiets op de website is goed maar de realiteit is zeer , zeer mooi en goed afgewerkt . TOP
Vriendelijke mensen , goede en snelle levering . Er zijn 5 sterren maximaal gegeven vanwege de beperking , ik zou er zeker meer gegeven hebben
Een NUL voor Bikesland
Ik wilde bij Bikesland een proefrit op een door mij online uitgezochte fiets maken. Online de datum en het tijdstip aangevinkt en waar je dan een reactie zou verwachten gebeurde er helemaal niets. Uiteindelijk op de door mij geselecteerde datum maar een mailtje gestuurd naar de klantenservice. Keurig een bevestiging ik mijn mailbox dat ze zo snel mogelijk contact opnemen met mij. Nu vier dagen later nog steeds helemaal niets. Ik heb inmiddels ergens anders een fiets gekocht (5200 euro). Ben benieuwd hoe lang Bikesland nog bestaat...
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ