Duidelijkheid en adequate werkwijze gaf een fijne benadering naar mij als klant. De tijd nemen om dit te bereiken is niet wat je overal vind.
企業が回答しました
Good experience with buying the bike. I first went for a test drive, and I liked the bike. I was able to pick it up the week after (since this was the closest shop that had it available, I needed a w... もっと見る
企業が回答しました
Prima ontvangst en uitleg. Bedrijf is sinds jaren bij ons bekend. Diverse fietsen gekocht.
企業が回答しました
De servicebeurt is prima en correct gedaan. Een ander fietszadel werd “op proef” gemonteerd.
当該企業による記述
Nieuwveenseweg, 21, 2421 LA, Nieuwkoop, Zuid-Holland, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer behulpzaam en ook een duidelijke uitleg van m’n nieuwe fiets

Goed advies
Maar tijd van levering erg laat meer dan 4 maanden met géén reactie van Bike Totaal stand van levering .
Hier kunnen ze nog wat aan doen.
Levering was na 4 maanden uitstekend.

Bike Totaal - Borst からの回答
Wij hebben hier de batavus altura fiets voor mijn zoon gekocht. Duidelijk advies en handige tips!!

Bike Totaal - Borst からの回答
Het is een eerlijk bedrijf. We zijn bij de aankoop van een stadsfiets enorm geholpen. Er werd met ons mee gedacht en men nam alle tijd voor ons. Dit maak je niet vaak meer mee. Geweldige ervaring!

Bike Totaal - Borst からの回答
Goede service en een duidelijke uitleg over de nieuwe fiets
uitstekende en plezierige advisering en dienstverlening !!!
Er wordt goed naar je geluisterd wat je wensen zijn en je wordt er vriendelijk geholpen .En ze nemen de tijd voor je.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。