Recent een nieuwe e-bike gekocht. Ik werd prettig geholpen. Fiets kon ik dezelfde dag nog ophalen. Fietstas moest besteld worden. Bleek na levering toch niet voor mij geschikt te zijn en werd zonder... もっと見る
企業が回答しました
Bij het eerste bezoek werd ons geadviseerd om eerst eens in Amersfoort Bij het Gazelle experience centre te gaan kijken naar de diverse modellen. Hier een keuze gemaakt voor de Grenoble C5 first... もっと見る
企業が回答しました
Gisteren mijn Koga fiets opgehaald na een servicebeurt, ik ben vooraf gebeld wat er allemaal moest gebeuren en vervangen en een kostenopgave. Mijn E bike is weer als nieuw, ketting en tandwielen ve... もっと見る
We zijn goed geholpen bij de keuze van onze electric fiets. Daarbij een goed advies en uitleg wat het verschil in product en welke het best bij ons gebruik past
当該企業による記述
Gooilandweg, 215, 1271 KW, Huizen, Noord-Holland, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goede service geleverd, zoals afgesproken.
Netjes op tijd in kennis gesteld van het feit dat de reparatie klaar was.
Zijn zeer goed geholpen. Uitstekende service en namen alle tijd. Fiets was op afgesproken moment klaar en bij aflevering alle tijd voor prima uitleg
Verkopers Daniël en Aart zijn zeer klantvriendelijk en denken goed mee met wat je voorkeur is.
Nemen echt de tijd voor je!
Eerlijk advies, no nonsense.
Kortom aanrader!
Er was rust en alle tijd. Ik kreeg goeie adviezen en na de aankoop werd gezegd: als er wat is fiets langs, kom binnen, we hebben weer tijd voor je. Vertel en we lossen het op.
De verkoper nam alle tijd voor mij. Ik had op internet al een Gazelle fiets uitgezocht, maar na een uitvoerige uitleg besloten voor een andere Gazelle fiets te gaan. Ben er tot nu toe zeer tevreden over.
Omdat ik vriendelijk en goed geholpen ben. Men heeft de tijd genomen mij alles aan mijn nieuwe fiets uit te leggen.
Een keer toen ik belde konden ze niet opnemen maar hebben mij daarna gelijk teruggebeld.
Klantvriendelijk, ondanks dat het druk was nemen ze toch de tijd voor je en deskundig advies.
Denken ook met je mee. Je wordt keurig gebeld indien er binnenkort nog ander onderhoud te verwachten is.
Goede informatie over fietsen en uitleg
Van de voor en tegen van de fietsen en kon daardoor een goede beslissing nemen dank daar voor.
Goede voorlichting
Men neemt de tijd voor uitleg
Zeer behulpzaam met het installeren van de app
Zeer goede deal kunnen sluiten
Zoal men vroeger zei
Een 10 met een griffel
Uitstekende uitleg met gevoel voor de klant, meedenkend, in alternatieven en deskundige inbreng.
Erg netjes geholpen, proef gereden, àlles keurig uitgelegd, echt persoonlijke benadering
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。