企業が回答しました
企業が回答しました
Een zeer goede ervaring, omdat de mensen van Bike Totaal echt verstand hebben van fietsen. Ik ben al jaren vaste klant, en ondanks het feit, dat ik in het verleden wel eens een best vervelende klant... もっと見る
dat wanneer zij iets fout hebben gedaan ze dat niet voor rekening en risico van de client hebben gebracht maar hun verantwoordelijkheid hebben genomen . Ook herstellen en helpen ze je wannneer je een... もっと見る
Bij Chris Jacobs ben ik heel goed geholpen. Goede voorlichting en uitleg over de verschillende fietsen en steeds goede communicatie,( ook via de mail), geweldige service! Alles prima!
当該企業による記述
Burgemeester Kuperusplein, 140, 8442 CJ, Heerenveen, Friesland, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Chris Jacobs heeft mij enorm goed geholpen. Hij nam de tijd om naar mijn situatie te luisteren en gaf eerlijk, deskundig en duidelijk advies. Door zijn professionele en persoonlijke aanpak. Ik kan Chris dan ook van harte aanbevelen!

Bike Totaal - Chris Jacobs からの回答
Bike Totaal in Heerenveen is een prettige fietsenwinkel; je wordt als klant serieus met een vleugje humor geholpen en als het moet en kan ook snel van een reparatie aan de fiets voorzien.

Bike Totaal - Chris Jacobs からの回答
Super service en vriendelijk personeel.
Als mijn banden van de fiets wat zacht zijn, kan ik altijd even langs fietsen en dien ze er wat lucht bij.

Bike Totaal - Chris Jacobs からの回答
Altijd denken in oplossingen ipv problemen. Goede service met keurige prijs!

Bike Totaal - Chris Jacobs からの回答
Meneer achter kassa niet behulpzaam en klant onvriedelijk.
Onkunde bij info Rohloff naaf.
Werd direct afgekeurd en voorgesteld maar een nieuwe aan te schaffen.
Ik vindt de eigenaar vrij nonchalant overkomen.
Was de eerst c voor mij en ook de laatst, helaas..

Bike Totaal - Chris Jacobs からの回答
Correcte dienstverlening en service. Bovenal luistert men naar de wensen van de klant en gaat men ook meedenken wat het beste is. Zeer tevreden.

Bike Totaal - Chris Jacobs からの回答
Was een jongeman die nog weinig ervaring heeft , het is opgelost,was die m iddag erg druk, maar ben vandaag weer geweest en alles is keurig afgehandeld uitleg van de fiets een grote pluim daarvoor van de jongedame,ben helemaal tevreden huiswaarts gekeerd dank daarvoor.

Bike Totaal - Chris Jacobs からの回答
Vriendelijk personeel en zoals altijd goed en snel geholpen
Van a tm z gewoon goede uitleg gehad en er werd tijd voor je gemaakt.
Goede prijs voor inruil.
Fijne fiets gekocht.
Kortom tot nu toe heel tevreden in de gang van zaken en service.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。