企業が回答しました
Prettig contact. Goede begeleiding in het maken van een keuze. Je krijgt alle ruimte en rust om verschillende type fietsen te bekijken en er mee te rijden
企業が回答しました
We zijn enthousiast, behulpzaam, snel goed geholpen. Enige echt enige jammere is dat wij niet wisten dat alles wat gemonteerd zou zijn op de fiets dit mee verzekerd zou zijn volgens de verzekering.... もっと見る
企業が回答しました
We zijn prettig geholpen bij de aanschaf van twee stadsfietsen. Men had alle tijd om de diverse modellen stadsfietsen in alle prijsklassen toe te lichten en waar nodig werd er een collega uit de we... もっと見る
当該企業による記述
Van Stolberglaan, 45-47, 2713 ES, Zoetermeer, Zuid-Holland, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik heb hier al meerdere fietsen gekocht. De mensen zijn zeer klantvriendelijk, servicegericht en vakbekwaam.
ik ben goed en vriendelijk door meerdere medwerkers van de fietsenwinkel geholpen. Goede uitleg ook

Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer からの回答
Prettig personeel. Heb goed advies gekregen bij de aankoop van de fiets.

Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer からの回答
Altijd attent behulpzaam en vriendelijk met hele goede service.

Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer からの回答
Vriendelijk personeel die bereid was om mij , gezien mijn fiets die kapot was gegaan, en niet meer gerepareerd kon worden, toch dezelfde dag nog een fiets rijklaar te maken en te verkopen . Er zat een hoop papierwerk achter zoals registratie fiets, motor, Installatie fietsapp enz. En als ik vragen heb kan ik altijd even langs komen. Bike Total is top.

Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer からの回答
Snel, duidelijke afspraken en goede service; ook wanneer je nog iets aangepast wilt hebben achteraf.

Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer からの回答
Uitstekende service en een deskundig en eerlijk advies. Enthousiaste mensen die met je meedenken en altijd voor je klaar staan.

Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer からの回答
Snelle en deskundige behandeling bij vragen en aanpassingen. De aanpassingen zijn ook meestal de juiste.
Daarnaast altijd snelle service en de sfeer in de winkel (Zoetermeer).
Kortom TOP…..

Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer からの回答
Prima fietsen die zij aanbieden, zeker ook de duurdere merken. Gelukkig ook goed onderhouden tweedehandse fietsen.

Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer からの回答
Behulpzaam en attent en snel reageren. Prima zaak en medewerkers.

Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer からの回答
Vriendelijke behandeling en duidelijk advies bij de aanschaf van een nieuwe e-bike. Volop ruimte voor een proefrit en snelle levering na bestelling. Goede service bij het afstellen van de nieuwe fietsen op de persoonlijke wensen. Thijs Brand is een betrouwbare fietsenzaak die al lang in Zoetermeer is gevestigd.

Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer からの回答
Zeer prettig contact, er werd direct meegedacht en mijn fietsreparatie zeer snel opgelost.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。