レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta nÃ¥nsin bestÀllde 1. fÀrgen var fel typ av vit 2. Leverans tid 4 veckor 3. Svarar inte pÃ¥ mejl förens de skickat den ville annullera ordern efter 4 veckor dÃ¥ helt plötsligt skickades... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och bra support. Hade lite funderingar kring varorna i min leverans. Ringde dem och fick snabbt svar och bra vÀgledning och support per telefon.

5぀星のうち5の評䟡

En makalöst trevlig och kompetent kundservice med "riktiga" mÀnniskor som kan produkterna och Àven kan hantverket lackering. Har handlat dÀr flera gÃ¥nger, alltid perfekt service och mycket bra produkt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tobias pÃ¥ bilfÀrg Àr helt otrolig pÃ¥ alla plan. Vi hade problem med en lack som blev fel nyans i, tobias hjÀlpte till med felsökning ,ringde runt och verkligen gick till botten med problemer, ny sna... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. カヌ アクセサリヌ店
  2. ・
  3. カヌコヌティング店
  4. 自動車備品・アクセサリヌ専門店
  5. 自動車郚品店

圓該䌁業による蚘述

BilfÀrg.se Àr att kunna leverera fÀrg och tillbehör till din bil pÃ¥ ett enkelt sÀtt. Du behöver inte leta reda pÃ¥ varken billackerare eller fÀrgkoder. BestÀll framför datorn pÃ¥ ett tryggt och sÀkert sÀtt. Produkterna skickas till dig inom 1-4 dagar. Öka vÀrdet pÃ¥ din bil med vÃ¥ra produkter oavsett om du ska sÀlja eller behÃ¥lla den.

3.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Seriös firma

Seriös firma. Ringde eftersom leveransen var något sen enligt vad som stod på hemsidan.
Inget svar, men de ringde upp mig snabbt efter mitt försök.
Fick två små flaskor stenskottsreparation (1st för grundlager och 1st för topplagret), MYCKET bÀttre Àn vad bilfirman dÀr jag köpte bilen ny kunde tillhandahålla...
Bilfirmans bÀttringsfÀrg stÀmde inte alls med min bils fÀrg...
I paketet fanns dessutom 10 st "micropenslar" i stÀllet för "nagellackspenseln" som satt i burken som jag fick från bilhandlaren.
Mycket, mycket nöjd!

2024幎4月22日
5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta företaget att bestÀlla ifrån

SÀmsta företaget att bestÀlla ifrån. vill du ha någon som ljuger dig rakt upp i ansiktet så ska du handla hÀr ifrån.
Dom sa dom hade skickat fÀrgen igår morse men problemet Àr att den inte ens lÀmnat lagret Ànnu blir ju vÀldigt fel nÀr lackeraren vÀntar på fÀrg och har ett liv utanför det med. så ni förstör för andra mÀnniskor nÀr ni bara kommer med lögner ! FÀrgen borde inte ta 1 1/2 vecka för att lÀmna ert lager! Rekommenderar er INTE !

2023幎9月14日
5぀星のうち5の評䟡

Löste problem smidigt och tillmötesgående

Hade köpt att lackpaket (800 kr) med en fÀrg som hade en nyansskillnad som inte var acceptabel vilket jag påpekade i ett mejl. BilfÀrg ringer snabbt upp mig och efter diskussion så ordnar BilfÀrg ett nytt lackpaket med en ljusare nyans. Trevligt bemötande och snabb respons på mitt mejl! Få företag som agerar så.

2023幎8月8日
5぀星のうち1の評䟡

Vill du bli blåst på pengarna?

Vill du bli blåst på pengarna, handla hos bilfÀrg.se
Gick ju snabbt och smidigt att handla och få grejerna levererade och det Àr ju alltid ett plus, Problemet var ju bara att det var fel kulör samt att det saknades drivgas i ena burken.
Är Du den som Àlskar kundservice, dÃ¥ ska du absolut inte vÀnda dig till bilfÀrg.se
Gör dig sjÀlv en tjÀnst och handla från ett annat företag så du vet vad du får för pengarna så slipper du göra samma misstag som jag.

2023幎7月3日
5぀星のうち3の評䟡

Inte ordentligt markerade

Köpte sprayfÀrg som jag blev nöjd med. Men det tog 3 veckor innan jag fick mina tvÃ¥ varor. Varorna stannade i kontroll i cirka 2 veckor eftersom att paketet inte hade blivit markerad som farligtgods av avsÀndaren, vilket man bör göra nÀr man skickar brandfarliga varor

2023幎4月5日

Fantastiska produkter

Jag köpte spackel, primer, grundfÀrg och klarlack (allt 2K) från bilfÀrg.se med tanken att göra en halvdan hemmalackning som skulle hålla något år tills hela bilen Àr redo att besöka lackeringsverkstaden. NÀr jag vÀl stod dÀr och skulle börja slipa tÀnkte jag att det Àndå vore lite kul att försöka göra det ordentligt enligt konstens alla regler. Så jag lÀste på och la ner hela min sjÀl i att spackla och slipa ytan helt slÀt, maskera ordentligt osv. Jag lade sedan på all fÀrg och våtslipade och finpolerade klarlacken någon dag senare. Helt otroligt vad bra det blev. Det går inte se någon nyansskillnad mot panelerna runt omkring. Den nylackade ytan Àr finast på hela bilen, trots att den Àr hemmagjord. Jag Àr sjukt imponerad, trodde aldrig man kunde få så bra resultat på en hemmalackning. Nu övervÀger jag om det ens Àr vÀrt att göra resterande lackering hos verkstad nÀr det finns så bra produkter för att göra det sjÀlv hemma. Stort tack!

2022幎8月12日

Kanon

Kanon. JÀtte bra produkter. Har handlat ifrån dom flera gånger. Deras 2komponents klarlack Àr Topp!
VÀldigt bra kundservice med. En av mina sprayburkar var defekt och gick sönder i botten vid anvÀndning. Kontaktade företaget, och dom skickade en ny burk direkt, gratis. 👍👍👍

2022幎9月25日
5぀星のうち5の評䟡

Mycket trevliga och hjÀlpsamma samt bra

Mycket trevliga och hjÀlpsamma samt bra kunskap pÃ¥ fÀrg, nÃ¥gon enstaka bestÀllning som blivit försenad (pga PostNord som fellevererat varorna 40mil fel sÃ¥ inte BilfÀrgs fel )dÃ¥ blev jag kompenserad med en helt ny bestÀllning samt att jag fick behÃ¥lla den föregÃ¥ende nÀr den vÀl dök upp👍

Alla bestÀllningar jag har lagt dyker upp vÀl packeterat inom 3 arbetsdagar från Norrbotten till mig i VÀstra Götalands Regionen dem gånger jag handlat.

KundtjÀnst besvarar alltid mail snabbt.

Helt enkelt en bra affÀr som jag rekomenderar varmt.

2022幎9月23日
5぀星のうち1の評䟡

Pictures not showing the actual product

Ordered through www lakkstift no (norwegian overlay of the same webshop, even has the bilfarg url on most product pictures)

Got what I ordered, haven't tested the paint yet.
But, the pipettes shown in all the pictures seems solid and made of glass; I even ordered a couple extra. What I got was some all-clear weak plastic ones; which some web-stores label as "one-time-use pipettes":

2022幎4月24日

Utgångna varor

Mailade till dom att att mitt epoxy lagningskit och gelcoat hade gått över hållbarhetsdatum med över ett år men fick till svar att de inte alls gått ut. Skrev då till dom att det står stort på burkarna date of expire för över ett år sedan men då fick jag inget svar.

2021幎9月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス