レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte en ny cykel i Bilka Hundige og da jeg skulle hente den var kassen lidt skadet, men jeg tÊnkte ikke sÃ¥ meget over det. Da jeg pakkede cykel ud var forskÊrm skadet og der manglede beslag og bolte/... もっず芋る

Bilka hundig bistro Sidste gang jeg har spist her burger bollen var kold pomfritsene var lunken . Bordene har ik vÊret tÞrret af lÊnge gammelt indtÞrret skidt pÃ¥ mange af Bordene samt de sk... もっず芋る

Vi kÞbte 9 ens oplevelsesÊsker samt en hel del andre varer. Ekspedienten huskede, at hun ikke kunne tage sÃ¥ mange pÃ¥ en bon, sÃ¥ de tre Êsker rÞg med sammen med de andre varer. SÃ¥ gik det galt, den... もっず芋る

Jeg ville have oplyst op min GLS pakke var klar til afhentning. Den skulle vÊre leveret til dem mere end et dÞgn tidligere. Jeg fik beskeden om at de havde de ikke tid til at kigge efter. De havde fÃ¥e... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

EKSTREM DÅRLIG KUNDESERVICE samt

EKSTREM DÅRLIG KUNDESERVICE samt samarbejde mellem varehus og hovedkontor!! mine forÊldre har kÞbt en havepavillion hos dem, som var bukket og ridset ved ankomst. kundeservice beder os sende billeder, hvilket vi gÞr, de vil ike tage varen retur men beder os henvende os til hundige, med beskadiget del. mine foÊldre eller mig selv har ikke bil. vi tranportere delen hele vejen til hundige fra labertslund, tog og bus, hvorefter vi bliver sendt hjem igen med den beskadiget del, selvom ekspedienten anerkender skaden!! vi bliver nu benÊgtet at fÃ¥ varen byttet eller ombyttet den beskadiget del. Pavillionen er nu ubrugelig, og en brevvÊgt til 2000kr... kÞb ikke varer her!

2021幎7月27日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte et garmin ur(frozen Anna) til

Jeg kÞbte et garmin ur(frozen Anna) til mit barnebarn. Efter 3 mrd faldt uret ud af remmen. Henvendte mig til Bilka for at reklamere over uret. De ville intet gÞre, mente ikke det hÞrte ind under garantien. SÅ tÊnkte jeg— jeg prÞver at henvende mig direkte til garmin😊og vupti , sendte de mig et nyt ur. SÃ¥ buh til Bilka og et kÊmpe tak til garmin for den fantastiske service🙃🙃

2021幎7月24日

Trist oplevelse i BILKA HUNDIGE

Efter at have kÞbt to el-cykler i SALLING GROUPŽs varehus BILKA HUNDIGE, opstår uenighed omkring leveringsbetingelserne. Det er for så vidt helt OK at ikke vÊre enige, men det er ikke OK at blive kontaktet af en afdeligsansvarlig leder med lÞfte om endelig stillingtagen, uden at der meldes tilbage.

Det er ikke OK at jeg må sende mail med rykker om svar GENTAGENDE gange - uden at der sker noget som helst. Det er ret så arrogant at behandle kunder med tavshed, specielt når det er en afdelingsansvarlig som selv opstarter dialogen, og som lover at vende tilbage med svar. Jeg har derfor selv lÞst udfordringen omkring transport, men det Êndre ikke på at det er underligt at opleve fuldstÊndig tavshed fra en ansvarshavende personale - der selv har taget kontakt til mig.Jeg har på den baggrund sendt fÞlgende mail;
-----------------------------------------------------------
Hej XXXXX

Ved at undlade at opfÞlge på den dialog som du selv ivÊrksatte telefonisk, måtte jeg efter gentagne mail til dig, mail som du valgte ikke at besvare, selv afhente cyklerne. Det et således ikke lÊngere et spÞrgsmål om hvordan vores forskellige opfattelse af teksten på Jeres hjemmeside skal udredes.

Ordentlighed er en af de kÊrnevÊrdier som Salling Group sÊtter hÞjt. Den vÊrdi har jeg ikke fundet efterlevet i denne omgang, hvilket ingen kan vÊre tilfredse med. Hverken Salling Group, undertegnede eller dig, XXXXX.

Behandlingen jeg har oplevet som kunde, den er meget langt fra forventelig , kernevÊrdierne taget i betragtning. At blive negligeret efter lÞfte om dialog, finder jeg stÊrkt ubehageligt. Mit telefonnummer har vÊret tilgÊngeligt og burde derfor kunne findes, eksempelvis i Jeres kundeservice, og min mail adresse har hele tiden vÊret i spil, derfor vÊkker det undring at du vÊlger at undskylde for det.

Som jeg har lovet dig, og som du nonchalant fortalte mig at “det ville du da ikke ville forhindre mig i”, så vil jeg naturligvis dele min kundeoplevelse på rette sted. Jeg mener ikke at nogen fortjener at blive sat på “vent” i dagevis, det er voldsomt intimiderende for den som det rammer.

Det er mit håb at du vil Êndre adfÊrd fremadrettet, og efterleve kernevÊrdierne på en bedre måde end den måde jeg har oplevet kernevÊrdierne forvaltet på.

Mvh
---------------------------------------------------------------
Det skal nÊvnes at jeg efterfÞlgende er blevet kontaktet telefonisk af XXXXX, som beklager den manglende tilbagemelding, og som på baggrund af samme gerne vil kompencere med et par flasker god vin, nÊste gang jeg er i varehuset. Yderligere oplyser XXXXX at jeg ikke ville have kunne fået opnået den levering som var den oprindelige grund til uenighed.
---------------------------------------------------------------

Jeg har ikke afhentet den lovede vin, og har ikke umiddelbart planer herom. Jeg håber at min anmeldelse omkring manglende respekt for kunderne, og tilsidesÊttelse af kernevÊrdier, vil vÊre befordrende for fremtidig ageren, og måske også for den trÊning personalet modtager.

2021幎6月24日

BESKYLD FOR TYVERRI TØMER VORES POSER

Det er noget vÊrre AK at damen stÃ¥r og tjekker vores AK POSER SOM OM VI VSR TYVE OH TØMMER DEN NÅR HUN TYDELIGT GODT KAN SE DE IKKE ER HER FRA det irritere mg dybt der har skide Hundige ikke forvent endu et besÞg det kan for filan ikke vÊre rigtigt at de stÃ¥r og beskylder os for tyveri

2021幎5月11日
自発的なレビュヌ

Snydt af Bilka / SÊlger plÊneklipper, der ikke svarer specifikationer på Bilka.dk

Totalt dårlig service.

Bestilte en Texas PlÊneklipper på Bilka.dk, Click & Collect efter råd fra Bilka's kundeservice. Texas 4805 Razor. Jvf. specifikationerne på deres hjemmeside er den med sideudkast og forhjulstrukket. Disse 2 faktorer er vÊsentlige for mig. Den blev derefter betalt og afhentet igår aftes.

Den blev samlet, hÊldt olie på, etc. i eftermiddag. Da jeg skal bruge den, opdager jeg så, at der ikke er sideudkast - på trods af, at det står i deres specifikationer på modellen.

Kontakter deres kundeservice. De informerer mig om, at det ikke engang er sikkert, at deres "serviceafd." vil tage den retur! Den har jo vÊret pakket ud og emballagen er kasseret. Det er deres serviceafd. der skal tage stilling til det. DesvÊrre er deres serviceafd. nÊrmest umulig at kontakte for deres medarbejder i kundeservice, hvorfor problemet ikke står til at lÞse. I hvert fald ikke idag.

Mig bekendt har jeg fået en vare, der ikke svarer til specifikationerne, og mine forbrugerrettigheder er naturligvis, at jeg kan levere den retur og få mine penge igen.

Jeg brugte 1 t 31 min. på en samtale, der lÞste intet.

Jeg bad så om at blive ringet op i aften, når kundeservice havde fået fat i deres serviceafd. Det kan måske lade sig gÞre imorgen - ellers vil jeg formentlig modtage en mail.

2021幎4月15日

Pas på..

Pas på... personalet slår dine ting ind, så du betaler for dem, og gemmer dem bagefter, og benÊgter at have taget den, efter vi så den bag hende....
Vi nåede hele vejen hjem og måtte ringe til deres kundeservice, hvor den ikke var blevet meldt ind, som glemt... vi tog så derfor derud.. og skulle bare gå hurtigt vÊk fra hende igen ingen kvittering a nÞdvendig, da hun godt vidste vi havde betalt for den...

2021幎2月26日

30 mins KÞ på en mandag kl 13

Ud af bilkas nÊsten 20 kasser og på trods af en hÊr af medarbejdere der går rundt om sig selv inde i butikken. Var der kun 2 åbne kasser.
flere kunder spurgte om de ville åbne en kasse mere men intet skete.. så nÊsten 30 min kÞ på en ligegyldig fredag kl 13.
Jeg kan leve med et sted som netto har den slags kÞ da de er nÊsten halv pris men hvorfor gå i bilka hvor prisen er meget hÞjere hvis servicen så ikke engang fÞlger med

2021幎1月18日
自発的なレビュヌ

Jeg var i dag i bilka for at investere

Jeg var i dag i bilka for at investere i lidt forskellige småting til min lejlighed. Jeg har lagt min jakke i den kurv jeg har med rundt i Bilka og vender ryggen til mens jeg kigger på en plaid i ca 5 sek. i den tid er der en tyv der stjÊler min jakke med mine bilnÞgler i.
Jeg tager hurtigst muligt kontakt til deres kundeservice desk der informerer mig at de nok skal holde Þje med om der bliver indleveret noget.
I mellemtiden hopper jeg ud og holder Þje med min bil sÃ¥ de ikke via den trÃ¥slÞse centrallÃ¥s styring pÃ¥ nÞglen finder frem til min bil og stjÊler den ogsÃ¥. Det skal lige siges min jakke jo var stjÃ¥let og jeg derfor kun var ifÞrt en t-shirt i noget nÊr minusgrader. Jeg fÃ¥r en barmhjertig samaritaner tiÊ at holde Þje med bilen mens keg igen tager kontakt til Bilkas “kundeservice” for at hÞre om de i det mindste kunne lÃ¥ne mig en jakke/fleece eller lignende, sÃ¥ jeg ikke rystede af kulde nu nÃ¥r jeg havde en ventetid i omegnen af to timer pÃ¥ at min bedre halvdel kom frem med reservenÞglen til bilen. Det kunne de desvÊrre ikke hjÊlpe mig med...
Ca to kolde timer senere er den mye nÞgle fremme og jeg går ind for at hÞre om de kunne tjekke deres overvågning for at se hvem der habde nappet mine ting. De tjekkede og kom id og informerede mig at de blot kunne se mig vade rundt men ikke kunne se min kurv (implicit at jeg af uransagelige årsager skulle lyve om dette). Og så var det ligesom det. Ingen hjÊlp, de lod mig fryse uden nogen assistance og indikerede at jeg lÞj om hÊndelsesforlÞbet. Bilka det er dÊlendulme en ommer!

2020幎11月23日

Imponerende kundeservice og rådgivning

Jeg og min ÊgtefÊlle er enormt imponerede over den gode service og rådgivning vi modtog af medarbejder Sebastian i Hundige, da vi i går aftes kom og skulle kÞbe en cykel. Ikke nok med at jeg kÞbte en el-cykel, min mand valgte også at kÞbe en cykel, fordi vi fÞlte, at vi var i gode hÊnder og at vi fremadrettet kan blive hjulpet rigtig godt, hvis vi skulle have brug for råd og yderligere vejledning.
En stor tak skal lyde til Sebastian, som leverede en yderst imponerende service, og samtidig gav en fantastisk rådgivning.

2020幎10月14日

Fin håndtering fra slagterne

Jeg havde kÞbt en stor steg (marmoreret oksefilet), da vi skulle have gÊster, og efter stegning var en del af kÞdet ikke mÞrt. Emballage og alle resterne af stegen medbragte jeg til slagerafdelingen i Bilka Hundige, hvor stegen var kÞbt. Slagterne Rune og Kevin håndterede det hele rigtig fint. Ikke nogen diskussion eller mistro. Der blev kigget og mÊrket på det medbragte kÞd, og jeg fik tilbudt at få pengene tilbage, og oveni en undskyldning. HÞflig og fin service fra de 2 slagtere.

2020幎9月27日

Rigtig dårlig kundeservice

Jeg ville have oplyst op min GLS pakke var klar til afhentning. Den skulle vÊre leveret til dem mere end et dÞgn tidligere. Jeg fik beskeden om at de havde de ikke tid til at kigge efter. De havde fået hele 2 paller med pakker hjem. Sikke en dårlig kundeservice. Heldigvis kan GLS oplyse mig om at samarbejdet med Bilka er ophÞrt. Jeg håber på en bedre kundeservice nÊste gang jeg skal afhente en pakke med et mere kompetent personale end Bilka Hundige.

2020幎9月16日

BilkaPlus app skuffer

Den nyligt lancerede BilkaPlus app, som giver rabat eller ekstragode priser på nogle varer skuffer. FÞrst var det LurpaksmÞr til 40 kr/kg, senest har der i denne uge vÊret tilbud på det ene af de 2 sukkerfabrikater i 1kgs poser, men allerede fra dag1 har der vÊret tomt på hylderne. Man 'ved ikke om der kommer noget' og man tilbyder ikke en alternativ vare. Det er nemt at have slagtilbud, når varen ikke er tilgÊngelig. Trustpilot vil sende til Bilka, det har jeg prÞvet, de er tordnende ligeglade.

2020幎8月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ