Pga att blÃ¥ljuspersonal hade svÃ¥rt att hitta i vÃ¥rt stugomrÃ¥de dÃ¥ alla olika vÀgar hette ArrendevÀgen sÃ¥ beslöt vi i samrÃ¥d med Varbergs kommun att Àndra vÀgnamnen. SÃ¥ nu har vi 8 olika vÀgnamn. Ef... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabb leverans och snygg layout. TyvÀrr trodde jag att jag bestÀllde en emaljskylt och blev lite ledsen nÀr jag fick en aluminiumplÃ¥t med klistermÀrke. Jag fÃ¥r dock skylla mig sjÀlv som inte lÀste... ãã£ãšèŠã
Jag bestÀllde en skylt till vÃ¥rt hus med egen text pÃ¥. Ãr mycket nöjd med skylten och utförandet. Den blev exakt som jag ville. Det gick vÀldigt snabbt med leverans av den. Jag Àr mycket nöjd med prod... ãã£ãšèŠã
Fick först inte min vara något strul med posten men sedan skickade de en ny. Superfin skylt. FörbÀttringspotential vore att få köpa skruvar som passar. Inte hunnit fixa Ànnu men snart ska den upp.
äŒæ¥æ å ±
- ãã«ãŒã«æäŸæ¥è
- å°å·æ
- çæ¿åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi Àr ett litet familjeföretag som brinner för allt som har med skyltning att göra och vårt mål Àr att leverera snygga, hållbara och förmånliga skyltar till Sveriges nöjdaste kunder.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Enkelt att utforma och bra med olikaâŠ
Enkelt att utforma och bra med olika foton på hur skyltarna kan se. Alltid bra med tips och idéer.
Fin liten garderobsskylt som pryder sinâŠ
Fin liten garderobsskylt som pryder sin plats.
Snabb leverans.
ðð
Superfin skylt snabbt och enkelt
Wow, vilka fina skyltar!
Köpte 2 jÀttefina skyltar till min dotters lådcykel. Fint bemötande. Kan varmt rekommendera Billigaskyltar.se
Tack!
Varför fÃ¥r jag aldrig min bestÀllda ochâŠ
Min skylt anlÀnde till slut. PostNord har svÃ¥rt att leverera i tid. Men skylten var toppen. ð

Billiga Skyltar Sverige AB ããã®åç
Snabb leverans och bra kvalite.
Snabb leverans och bra kvalitet pÃ¥âŠ
Snabb leverans och bra kvalitet på bestÀlld skylt.
vÀldigt nöjd med vår skylt
Mycket snygga skyltar som överensstÀmdeâŠ
Mycket snygga skyltar som överensstÀmde med min design i bestÀllningen.
Ãr mycket nöjd och bestÀller gÀrna fler nÀr behov uppstÃ¥r.
Jag bestÀllde en skylt till vÃ¥rt husâŠ
Jag bestÀllde en skylt till vÃ¥rt hus med egen text pÃ¥. Ãr mycket nöjd med skylten och utförandet. Den blev exakt som jag ville. Det gick vÀldigt snabbt med leverans av den. Jag Àr mycket nöjd med produkten.
Fin kvalitet och snabb service!
Snabbt och jÀttenöjd
Bra och enkelt att bestÀlla
Bra och enkelt att bestÀlla. Inte jÀttesnabb leverans, men Àndå okej med tanke på att varan Àr personlig/specialgjord. Dock lite dyrt
Smidigt och bestÀlla
Smidigt och bestÀlla. Vi fick en fin skylt precis som vi ville ha. Snabb leverans i vårat tycke.
Ãndring av vÀgnamn.
Pga att blåljuspersonal hade svårt att hitta i vårt stugområde då alla olika vÀgar hette ArrendevÀgen så beslöt vi i samråd med Varbergs kommun att Àndra vÀgnamnen. Så nu har vi 8 olika vÀgnamn.
Eftersom jag varit nöjd med den förra skylten jag bestÀllde från Er så blev det en ny husskylt med ny adress hos oss.
Tack för en snabb leverans.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹