BilligBrillen.dk レビュー 487

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg købte en Fit-over natkørebrille fordi jeg meget tit bliver blændet af andre billister, det er især de nyere biler med led lys som er særligt generende. Jeg havde ikke meget tiltro til at disse br... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Godt: God kvalitet. Det er gået flere år siden jeg sidst købte briller ved jer, og de er stadigvæk gode. Mindre godt: Pakning. På den positive side, så var meget af isolationen recirkuleret papir, o... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Lettilgængelig hjemmeside, hurtig levering. Købte "blåt lys" briller, som min svigersøn havde ønsket sig fra en anden leverandør (til dobbelt pris). Brillerne ligner til forveksling hinanden - så mege... もっと見る

企業情報

1. サングラス店
  2. 眼鏡卸業者

当該企業による記述

Opdag moderne briller til alle behov hos BilligBrillen – hvor stil møder funktionalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af populære læsebriller, solbriller, night vision-briller og anti-blue light-briller – alt sammen til priser, der ikke stikker i øjnene. Vores kollektion kombinerer trendy design med høj kvalitet, så du både kan se godt ud og se godt samtidigt – Det kalder vi priser i øjenhøjde Vi har altid et større udvalg og gode tilbud på de mest populære og klassiske modeller. Eksempelvis; Aviator, Wayfarer samt Clubmaster -BilligBrillen

4.7

Meged god

Meget god service

2025年10月1日

Tusind tak for de 5 stjerner🌟
Dejligt at høre, at du har oplevet god service – det betyder meget for os.
Vi håber, vi får lov at hjælpe dig igen en anden gang.

virkelig gode briller

brillerne sidder godt ,er pæne man ser godt ud med dem på og prisen er også god

2025年9月30日

Tusind tak for de 5 stjerner 🤓
Sikke en skøn anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både pasformen, udseendet og prisen.
Vi håber, du får masser af glæde af dine nye briller.

Dejlig nem hjemmeside ,hurtig levering

Dejlig nem hjemmeside ,hurtig levering
Læser god med disse briller, tros jeg normalt bruger læsebriller..

2025年9月29日

BilligBrillen.dk からの回答

Hvor er det dejligt at høre, at du både er glad for hjemmesiden, leveringen – og især brillerne.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber, vi får lov at hjælpe dig igen.

5つ星のうち5の評価

Lynhurtig levering og super god…

Lynhurtig levering og super god kundeservice

2025年9月29日

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og kundeservice – det betyder meget for os.
Håber, vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og et godt produkt 5…

Hurtig levering og et godt produkt 5 stjerner herfra

2025年9月25日

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både levering og produkt – det betyder meget for os!
Håber, vi får lov at hjælpe dig igen en anden gang.

God, hurtig service

2025年9月24日

BilligBrillen.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Dejligt at høre, du har oplevet god og hurtig service – det sætter vi stor pris på!
Vi håber, vi får lov at hjælpe dig igen fremover.

Lækker solbriller

Som altid super pris og hurtig levering
Selv kvaliteten er i top

2025年7月2日

BilligBrillen.dk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😎
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både solbrillerne, prisen og leveringen – og dejligt at kvaliteten også lever op til forventningerne!

Vi håber, du får masser af glæde af dine nye briller og ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Vildt gode solbriller til folk med briller - kan varmt anbefales!

Super hurtig levering lige i tide inden sommerferien- og så er fit over solbrillerne i brun faktisk både pæne og dejlige at have på - sider godt, lyset er behagelig ‘varmt’ og alt er mega skarpt pga polaroid. Har også købt et par Clip on med spejlglas, og de ser også rigtig pæne ud på, lyset er dog lidt mindre blødt til min smag, men vildt smart, at de fylder så lidt, så man altid kan have et par i selv den mindste dametaske. Stor anbefaling herfra!

2025年7月3日

BilligBrillen.dk からの回答

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at både produkterne og leveringstiden levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en skøn sommer og håber, vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang 🌞

BilligBrillen.dk からの回答

Mange tak for Deres anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at De er tilfreds med Deres briller, og at produktet lever op til Deres forventninger. Vi sætter stor pris på Deres tilbagemelding og ser frem til at byde Dem velkommen hos BilligBrillen.dk igen i fremtiden.

Fine solbriller

Rigtig fint produkt og brillerne passede perfekt

2025年6月2日

Tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at produktet levede op til dine forventninger.
Tak fordi du valgte BilligBrillen.dk – vi håber at se dig igen.

Effektiv ekspedition

Effektiv ekspedition, hurtig levering og brillen passer perfekt.

2025年5月1日

BilligBrillen.dk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at brillen passer perfekt, og at både ekspedition og levering har levet op til forventningerne.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og lækre produkter

Super hurtig levering og lækre produkter i ordentlig kvalitet!!

2025年5月8日

BilligBrillen.dk からの回答

Tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og kvalitet. 😊

Vi håber at se dig igen snart.

Fin service

Hurtigt og effektivt

2025年4月28日

BilligBrillen.dk からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og at vi kunne levere hurtigt og effektivt. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. Tak for at vælge os.

Smertefri oplevelse

Smertefri oplevelse. Både afhentning og forsendelse i top. Solbrille som forventet.

2025年4月27日

BilligBrillen.dk からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at din oplevelse var smertefri, og at både afhentning og forsendelse levede op til dine forventninger.
Vi er også glade for, at solbrillen var som ønsket. Vi ser frem til at betjene dig igen snart

Super hurtig leverance

Super hurtig leverance. Fik mine blue light briller dagen efter bestilling.
Derudover så er jeg tilfreds med selve brillen som var super billig.
Den eneste ting der kunne være lidt lækkert var evt. at man fik en opbevarings pose med til.

Tak for god service!

2025年4月7日

BilligBrillen.dk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at både leveringstiden og dine nye blue light-briller har levet op til forventningerne.

Vi forstår godt ønsket om en opbevaringspose – og det er et rigtig godt input! Vi har valgt ikke at inkludere den som standard, netop for at kunne holde omkostningerne nede og tilbyde briller i høj kvalitet til skarpe priser.

Tak fordi du valgte BilligBrillen.dk – vi håber, du får stor glæde af dine nye briller og vi ses igen 👓

5つ星のうち5の評価

Super tilfreds med både produkt og…

Super tilfreds med både produkt og kundeservice. De havde glemt et par varer i min ordre og svarede med det samme og her efter 2 dage har jeg modtaget det jeg manglede.

2025年4月15日
自発的なレビュー

BilligBrillen.dk からの回答

Vi takker for de 5 stjerner, trods for at vi ikke fik hele din ordre med i første omgang. Det gør vi næste gang :-)

5つ星のうち5の評価

God kvalitet til en billig pris

Virkelig glad for mit køb af en sportsbrille og et par solbriller. Meget tilfreds med kvaliteten til den yderst rimelige pris.

2025年3月28日

Tak for din anmeldelse 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både sportsbrillen og solbrillerne – og at kvalitet og pris har levet op til dine forventninger.

Håber vi får lov til at byde dig velkommen igen hos BilligBrillen.dk.

De bedste hilsner,
BilligBrillen.dk 👓