レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super hurtig levering lige i tide inden sommerferien- og sÃ¥ er fit over solbrillerne i brun faktisk bÃ¥de pÊne og dejlige at have pÃ¥ - sider godt, lyset er behagelig ‘varmt’ og alt er mega skarpt pga p... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte en Fit-over natkÞrebrille fordi jeg meget tit bliver blÊndet af andre billister, det er isÊr de nyere biler med led lys som er sÊrligt generende. Jeg havde ikke meget tiltro til at disse br... もっず芋る

Godt: God kvalitet. Det er gÃ¥et flere Ã¥r siden jeg sidst kÞbte briller ved jer, og de er stadigvÊk gode. Mindre godt: Pakning. PÃ¥ den positive side, sÃ¥ var meget af isolationen recirkuleret papir, o... もっず芋る

䌁業が回答したした

LettilgÊngelig hjemmeside, hurtig levering. KÞbte "blÃ¥t lys" briller, som min svigersÞn havde Þnsket sig fra en anden leverandÞr (til dobbelt pris). Brillerne ligner til forveksling hinanden - sÃ¥ mege... もっず芋る

䌁業情報

1. サングラス店
  2. 県鏡卞業者

圓該䌁業による蚘述

Opdag moderne briller til alle behov hos BilligBrillen – hvor stil mÞder funktionalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af populÊre lÊsebriller, solbriller, night vision-briller og anti-blue light-briller – alt sammen til priser, der ikke stikker i Þjnene. Vores kollektion kombinerer trendy design med hÞj kvalitet, sÃ¥ du bÃ¥de kan se godt ud og se godt samtidigt – Det kalder vi priser i ÞjenhÞjde Vi har altid et stÞrre udvalg og gode tilbud pÃ¥ de mest populÊre og klassiske modeller. Eksempelvis; Aviator, Wayfarer samt Clubmaster -BilligBrillen

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

487件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Det har annuller min vare

Det har annuller min vare, måske kan ikke sendt vare til GrÞnland

2023幎9月28日

Hej Justi P.

Vi har annulleret din ordre, da vi ikke leverer til udlandet.

Dette står beskrevet i vores handelsbetingelser, som kunden selv skal lÊse igennem og acceptere inden at en ordre gennemfÞres. Derudover kan der af denne grund også kun vÊlges levering i DK, når der skal vÊlges leveringsmetode. Du skulle gerne have modtaget en mail, der informerer dig om annullering af din ordre, og hvorfor den er annulleret. Har du ikke modtaget denne mail, må du endelig sige til, jeg sender den gerne igen manuelt, så vi er sikker på den når frem til dig.

Har du yderligere spÞrgsmål er du velkommen til at kontakte os på vores kundemail: support@billigbrillen.dk

Marianne, Billigbrillen.

Fed oplevelse

Fed oplevelse

Her fornyeligt bestilte jeg et par blue light briller, leveringen var hurtigt og brillerne var beskyttet godt i pakken.

Brillerne er super fede og virker indtil videre som ret holdbarere.

Kan klart anbefale at handle hos dem.

2023幎8月27日

Brillen er meget smal

Brillen er meget smal. Øv. Ellers ser den ok ud. Men finder nok et barn jeg kan give den til

2023幎6月14日

Hej Michal.

Vi er Êrgerlige over at hÞre, at du ikke er tilfreds med brillen. Husk endelig at benytte dig af din returret.

Marianne Hansen
Billigbrillen.dk

Dårlige materialer - går i stykker

KÞbte et par solbriller med styrke. FÞrste gang jeg tog dem på falde begge brilleglas ud. Stellet var knÊkket flere steder

2023幎5月29日

BilligBrillen.dk からの回答

Tak for din anmeldelse. Da vi allerede har hÞrt fra dig på support-mailen og har sendt en ny brille afsted til dig, er svaret her blot henvendt til andre kunder. Hav en god dag!

Et par bemÊrkninger

Hurtig levering, men det ene par briller ligesom “sprang” i stellet 3 steder helt uprovokeret ca 20 minutter efter, jeg tog dem på og bare sad stille og roligt.
Stellene er passene i bredde, men sidder lidt lÞst på hovedet, så de falder let af/ glider ned af nÊsen, når jeg kigger ned.

2023幎5月7日

Jeres solbriller med lÊsefelt er

Jeres solbriller med lÊsefelt er direkte noget ubrugeligt mÞg. LÊsefeltet sidder for langt nede så det er helt umuligt at lÊse med solbrillerne på.
Og at man skal betale penge for en returlabel, altså betale for at returnere sine varer er jo helt helt skÊvt, da det bÞr vÊre en omkostning i påtager jeg for at sÊlge sådan et elendigt produkt.
Og ringe til jer kan man så heller ikke

2023幎5月16日
自発的なレビュヌ

Hej Karina

Beklager at hÞre at solbrillerne med lÊsefelt ikke fungerer for dig. Det er jo altid svÊrt med prÊcis hvor man fÞler, at lÊsefeltet sidder optimalt. Lige de modeller, du har bestilt, er blandt vores bestsellere, og vi får generelt meget positivt feedback på dem, da langt de fleste kunder oplever, at lÊsefeltet fungerer efter hensigten.

Angående returen, så er det kun i tilfÊlde af fejl på varen, at vi kan tilbyde at kÞre en reklamation. Det er naturligvis beklageligt, at du ikke kan bruge brillerne og ikke fÞler at kvaliteten er god nok. Her må jeg igen henvise til, at langt stÞrstedelen af vores kunder oplever kvaliteten som god på trods af den lave pris.

Nej, vi tilbyder desvÊrre ikke lÊngere telefonisk kundeservice, men vi besvarer mails hver eneste hverdag, så i fremtiden kan du altid kontakte os på support@billigbrillen.dk, så skal vi gÞre vores bedste for at hjÊlpe.

Med Þnsket om en god dag!
Marianne fra BilligBrillen.dk

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。