KÞbte en ny Hidea bÃ¥dmotor i december - den blev leveret helt. perfekt som aftalt, Havde ved montering en smule selvforskyldt udfordringer med gas og gear. - support via chatten. virker mere end 10... ãã£ãšèŠã
Jeg stod og manglede en pÃ¥hÊngsmotor til min bÃ¥d, Efter en rigtig god og saglig samtale med Dan omkring den relative nye motor pÃ¥ det danske marked (Hidea) Besluttede jeg mig for at kÞbe en 130... ãã£ãšèŠã
Jeg havde kÞbt en GPS tracker som ikke virkede efter hensigten. Efter at vÊret i dialog med producenten Copenhagen Trackers, som selv tilkendegav at der var udfordringer med prÊcis den model... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God service, specielt tak til damen der ringede tilbage og hjalp med at lÞse de spÞrgsmål jeg havde til reservedele. Brug gerne anden ind PostNord tog lidt tid med dem
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Billigpropel.dk er generalimportÞr af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang rÊkke produkter. Disse produkter sÊlges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sÊlger vi en lang rÊkke kendte mÊrker som Yamaha, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede stÞrste stÞrste webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00
Kejlstrupvej 241, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
- info@billigpropel.dk
- billigpropel.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
DÃ¥rlig support og ringe behandling
KÞbte et oliefyr med en meget uforståelig brugsanvisning. Efter ca 3 måneders drift virkede fyret ikke, og ved telefonisk henvendelse til sÊlger fik jeg besked på at henvende mig pr. mail. Efter flere ugers venten fik jeg besked på, at årsagen var et defekt glÞderÞr, og at det måtte skyldes en fejl fra min side. Jeg blev henvist til at kÞbe et nyt, men kunne dog efter en del rykken undtagelsesvis få 50 % rabat på en meget dyr reservedel. Jeg Þnskede at sÊlger skulle tage fyret retur, når nu vedkommende var sikker på, at der ikke var noget galt med fyret, men det blev pure afvist. Jeg har fået en helt utilstrÊkkelig support og dårlig behandling.

Hurtig levering
Hurtig levering, et helt igennem fÞrsteklasses produkt, ingen sure miner herfra ðð

Rimelig service og kommunikation
Rimelig service og kommunikation. Hurtig levering, men kvaliteten skal man ikke vÊre krÊsen med hvis man handler her og forventer man god kvalitet skal man finde et andet sted. De samme varer er til salg på Ali til det halve sååååå tÊnk dig lige om inden du kÞber. En retursag tager ca 2 mdr dine omkostninger for fragt kommer ikke tilbage som lovet. Alt i alt en hurtig videre sending af i forvejen billige varer.

Billigpropel.dk ããã®åç
Hurtig og nem handel og en fantastiskâŠ
Hurtig og nem handel og en fantastisk service - bedre bliver det ikke.

Billigpropel.dk ããã®åç
Det er en virkelig lÊkker kÞlekasse medâŠ
Det er en virkelig lÊkker kÞlekasse med batteri, 12 volt og 230volt. Jeg synes den fungerer fantastisk.

Fremragende service
Har igen oplevet fremragende service, og evne og villighed til at finde lÞsninger.