企業情報
当該企業による記述
Billigt-filament er din pålidelige partner, når det kommer til at finde det perfekte filament til dine 3D print opgaver.
Ulveåsen 16, 2765, smørum, デンマーク
- info@billigt-filament.dk
- billigt-filament.dk
God pris og hurtig levering
Hurtig service ringede til dem og varen…
Hurtig service ringede til dem og varen lå klar til afhentning 15 min efter på en lørdag
Fantastisk service
det virker fint
Godt filament
Godt filament. God service.
Havde problemer med levering, men det var en fejl hos DAO. Fuldt ud tilfreds med billig-filament.dk
Super fin service
Super fin service. Jeg kom til at skrive en gammel adresse på leveringsadresse, og min nuværende adresse på faktura adresse, Jeg blev kontaktet for at høre om det var rigtigt, det hele endte med at han kom med Parken på min hjemmeadresse super fint

Billigt Filament からの回答
Fantastisk service og rådgivning!!
Fantastisk service og rådgivning!!!
Så dejligt med et sted hvor der er overskud til at rådgive om hvilken filament der er bedst til hvilke typer print. En super god oplevelse at handle her!

Billigt Filament からの回答
hade fået trykke afhent og det var de…
hade fået trykke afhent og det var de søde kontakte mig om da de så der var lidt langt fra mig. og det var en fejl jeg hade lave

Billigt Filament からの回答
God filament og god service
Bestilte den ene dag og afhentede den næste og jeg er også meget tilfreds med kvaliteten af denne filament :-)

Billigt Filament からの回答
Købte 10 ruller petg alt som forventet…
Købte 10 ruller petg alt som forventet og ok hurtigt levering ca 4 dage.
Hvis det skulle være 5 stjerner så skulle leveringstid være kortere.

Billigt Filament からの回答
Vildledende markedsføring og skjulte omkostninger
Jeg blev lokket af deres reklame for PLA-filament til kun 99 kr. Men da jeg besøgte hjemmesiden, opdagede jeg, at man skal købe hele 10 kg for at få den pris. Dette er efter min mening vildledende markedsføring.
Derudover tillægger de en fragtkostning på 62 kr, som ikke var tydelig i deres reklame. Samlet set giver det et indtryk af uigennemsigtighed og potentielt falsk markedsføring.
Jeg ville ønske, at virksomheden var mere ærlig og gennemsigtig i deres markedsføring og prissætning. Som det er nu, kan jeg ikke anbefale denne forhandler til andre 3D-printingentusiaster.

Billigt Filament からの回答
Rigtig go oplevelse med selve pla og…
Rigtig go oplevelse med selve pla og petg lækker kvalitet, og en rar kommunikation med firmaet

God filament
Filamenten havde ekstra leveringstid. Han sagde det var fordi han var helt nystartet. Jeg er også ret sikker på jeg var butikkens første kunde. Der gik en uges tid, så fik jeg min folie.
Folien er af god kvalitet, og kan printe præcist uden brim. Jeg havde haft bøvl med andet filament i Anycubic pro2. Men denne folie har ikke lavet problemer overhovedet.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。