Heel fijn en het voelt prettig als je pas hoeft te betalen na een online bestelling. Billink draagt bij aan het gevoel van veiligheid voor mij. Gemakkelijk en betrouwbaar.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Over het algemeen ben ik erg tevreden over Billink. Betalen gaat snel en eenvoudig: met een paar klikken is de bestelling geplaatst en je ontvangt direct een bevestigingsmail. Ook wanneer je de fa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
makkelijk,snel en betrouwbaar betalen zonder rente. Ik wacht meestal eerst mijn bestelling af en daarom betaal ik achteraf indien mogelijk.Bij billink gaat dit erg makkelijk
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik geef de score van 99% aan Billink omdat Billink deze verdient! Mijn keuze en aankoop gebeurde zonder enige verplichtingen!, integendeel! De online aankoop verliep heel efficiënt waarbij Billi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Billink maakt het mogelijk een online bestelling achteraf te betalen. Wanneer je kiest voor Billink, ontvang je het product van de webwinkel en de factuur van Billink die je binnen 14 dagen betaalt.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik had het met de toppers
De bestelling was naar wens en ook Billink was enorm behulpzaam in hun diensten . Dank je wel
Dikke 10 super werkt perfect ððð¥°
Super!
goede service van de bestelling
Simpel en heel duidelijk.
alles duidelijk gecommuniceerd
alles duidelijk gecommuniceerd, kon snel betalen na levering, geen gedoe...gewoon goed.
Je krijgt een betalingsherinnering.
Ten eerste wanneer je wat besteld enâŠ
Ten eerste wanneer je wat besteld en men laat u weten morgen heb je u bestelling en dat is dan ook zou dat zijn voor mij betrouwbaar firma's en dan betalen via blink je heb tijd en zijn 100%betrouwbaar Super over de ganse lijn.
Makkelijk !
Alles goed verlopen
Gewoon makkelijk betalen
Gewoon makkelijk betalen , werkt simpel zoals het hoort vind ik

Billink ããã®åç
Van bestelling tot bezorging top.
Van bestelling tot bezorging, vlekkeloos. Betalingsherinnering werkt ook fantastisch, ruim optijd. Chapeau.

Billink ããã®åç
Super gemakkelijk en veilig achterafâŠ
Super gemakkelijk en veilig achteraf betalen

Billink ããã®åç
Fijn om het via billink achterafâŠ
Fijn om het via billink achteraf betalen te gebruiken. Werkt fantastisch

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ