Billo レビュー 251

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag är mycket nöjd med Billo! Jag hade en fråga som jag skickade till kundtjänst. Jag fick svar samma dag efter några timmar och min frågeställning var löst! Mycket bra skött!

5つ星のうち4の評価

Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... もっと見る

企業情報

1. 郵便配達サービス
  2. 送金サービス
  3. 支払いサービス
  4. 郵便局

Billo について

当該企業による記述

Billo är en kostnadsfri och statligt godkänd digital brevlåda.

Med Billo får du såklart digital post från företag och myndigheter – men du kan också välja att få den papperspost som annars hamnar i brevlådan, direkt in i mobilen. Dessutom får du tillgång till marknadens snabbaste betallösning, samtidigt som vi hjälper dig att betala räkningar i tid. Det är Billo!

All post i mobilen!
✓ Statligt godkänd brevlåda
✓ Digital post från företag och myndigheter
✓ Automatisk inskanning av din fysiska post
✓ Blixtsnabb och säker betalning av räkningar
✓ Betala räkningar med kreditkort eller via Klarna

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Amazing service

Amazing service! User friendly interface on desktop and mobile, easy to use, fast and effective.

2024年6月21日

Hello AC!

Thank you for your review, we are thrilled you enjoy the service and the easy-to-use interface.

Your friends at Billo

Billo からの回答

Hej Lennart! Tack för din recension. Vår plattform fungerar absolut på både datorer och mobiltelefoner, däremot finns vissa funktioner som ibland lanseras på appen först. Det är ett sätt för att oss att snabbt och effektivt kunna utveckla vår tjänst, men ingenting är i längden exklusivt för appen. Håll gärna utkik framöver för nya funktioner både i din mobiltelefon och på din PC!

DONT TRUST THIS COMPANY

Bedragare, så varnar alla för detta företag!

Var inte korkade att tro att de är seriösa för de har ”fin” marknadsföring och en APP. De är det absolut sämsta företaget att överlämna din egna post till. Totalt oseriösa!

Ni som är kunder idag, dra er ur innan de är för sent.

Stor X-Kund!

2024年6月4日

Hej Elias,

Det är såklart tråkigt att läsa att du är missnöjd med din upplevelse på Billo. Det låter inte som den service vi annars är så stolta att leverera.

Vi har två tillfällen erbjudit oss att makulera dina fakturor mot att du avslutar vår tilläggstjänst i appen. Du har även fått en guide av oss hur man går tillväga. Vi tar gärna emot din feedback för att få möjlighet att förbättra vår produkt och upplevelsen.

Du når oss på hello@billo.life

5つ星のうち4の評価

Bra möjlighet att betala fakturor med…

Bra möjlighet att betala fakturor med kreditkort till rätt ok avgift. Appen borde förbättras, jag behövde hjälp av supporten för att hitta rätt "knapp", beskrivningen på hemsida lite sisådär av fuktionen. Själva betalningen fungerade bra. Man kan stänga av online brevlåda i appen vilket är bra. För lägre avgifter behöver man signa up för premium tjänsten med all post, inte testat men antar att även den går att stänga av sen och behålla lägre avgift.

2024年5月29日

Hej Bastian,

Tack så mycket för din recension. Vi utvecklar ständigt appen, funktionen att betala med kreditkort är väldigt ny och uppdateringar kommer ut regelbundet. :) Håll gärna ett öga framöver, så hoppas jag att upplevelsen blir ännu smidigare!

Ovärderligt

Ovärderlig tjänst för hantering av post. Du slipper papper i brevlådan som dels ska hanteras och som dels har en tendens att tappas bort. Är man utomlands så är det fantastiskt att man kan omgående få all post i mobilen och aldrig missa en inkommen faktura. Otroligt vänlig och professionell kundsupport.

2024年5月29日

Billo からの回答

Hej Evgeny, vad kul att du uppskattar vår tjänst. Jag skickar din hälsning om supporten direkt till dem, det värmer att höra!

5つ星のうち1の評価

Billo are scammers & disgusting service

I sent an email to these scammers asking to cancel the account about two months ago when noticed a message about a fee, however since that time they have charged me again and on top of that expect me to pay late payment fees. It’s not much but 184kr for fees for a service I don’t want is disgusting.

Their customer service blamed me for signing up to their service a year ago (when it was free) and for not keeping a close eye on my emails as apparently contacting them by email to cancel isn’t enough, they wanting you jumping through hoops so you give up. Scam company regardless of any pathetic excuses or justification they come up with as a response to this review.

The product itself is fine and I probably could have been convinced to use it but the underhand way they’ve implemented the fees and they way they treat the complaints is a disgrace.

2024年5月27日

Billo からの回答

Hi Danny! Thank your for your review.

We are sorry to hear about your experience. While it is true that we cannot cancel accounts over email (the service requires Bank ID confirmation, which is done in the app), you should definitely not receive invoices after you cancelled the service.

If you would be willing to share your contact information, I would be happy to review your case.

Best wishes!

Impossible to unsubscribe

It's easy to sign up - once configured, your official physical address on all invoices and government papers becomes a c/o address in Stockholm. In other words if you somehow need to document our address to any authority it's no longer possible. Should you then choose to try and revert to your actual physical address it becomes impossible and you will be left without at address in any official register at the Swedish authorities.

I can only recommend to stay far away from this app!!!

Update - Still working on getting my physical address back....

2024年5月21日

Hello Christian!

We cannot in any way influence your Legal physical address (Folkbokföringsadress), our system is not capable of doing that.

If you sign up for our All Post service, you will receive a Special Postal Address in addition to your physical address, not in place of.

Please try searching for your name on any popular search engine like Hitta or Eniro, and you should only be seeing your own physical address.

If this is not the case, please contact us at hello@billo.life or 020 - 20 21 00 and we will help you.

Ni förtjänar inte ens 1 stjärna

Ni förtjänar inte ens 1 stjärna!
Jag har ju sagt upp er som digital postmottagare ändå så ändrar ni adressen till er adress som särskild postadress! Visst jag godkände det utan min vetskap men jag hade ju sagt upp Billo rätt fort så tycker Billo borde stoppa resten av ändringen också. Dåligt av er!
Och jag hade även tagit bort er som särskild postadress på skatteverket, ändå ändras det hos Willys! :@

2024年4月16日

Billo からの回答

Hej och tack för att du hör av dig. Jag kan se att du har ett aktivt konto hos oss som startades för drygt en månad sedan, vilket innebär att din post skickas till Billo för inscanning. Det här kan du själv enkelt avsluta i appen eller via vår hemsida genom att trycka på Profil - All Post, och sedan välja att Avsluta tjänsten.

Kontakta gärna oss på 020-202100 eller hello@billo.life om du har frågor, vi är på plats alla vardagar 08-17!

5つ星のうち1の評価

Do not recommend - lack of transparency

Billo automatically charges users for the premium version without their consent, even if they haven’t shared any payment information. Unfortunately, the customer service response was evasive and failed to offer a refund.

2024年4月9日

Billo からの回答

Hi Stefano! Thank you for reviewing us! By signing up for our service All Post, you agree to the services billed monthly. If you have an active subscription with Billo, the customer service team is unable to offer a refund. If you have cancelled the service, do not hesitate to contact us at hello@billo.life and we can make sure no remaining invoices are sent to your account!

Support answer:

Getting billed for no reason

Support answer:

I´m sorry you feel that way. Billo is in no way a scam company. On the contrary we try to make the lives of our customers easier in addition to helping the environment by digitizing post. In what way do you feel that we have scammed you?

Did I provide in anyway my consent for being billed for receiving ONLY state institution related document? NO

That the fundamental definition of a scam, you manage somehow to bill me for an inexistant service that you claim providing to me. FYI using dk eboks for some years and can't recall I am paying for that.

Should we pay for state administrative emails in 2024 from your perspective?

You are certainly not promoting the environment.

2024年3月1日

Billo からの回答

Hello and thank you for the review!

Billo is, and remains today, a completely free service. We do not charge for digital authority post.

We offer additional services, such as the ability to receive your physical post in the Billo app. These additional services are at a cost of 29 SEK per month, which is stated in our terms and conditions.

I am really sorry to hear that you feel Billo is a a scam. We are approved by the Swedish Agency for Digital Government (Digg) and we follow all the guidelines and principles for being a digital mailbox in Sweden.

By helping governments reach you digitally, we cut the need for paper and transport for thousands of documents every day. This benefits the environment and our government funds.

Bästa appen

Jag älskar att få min post i Billo appen, allt fungerar utmärkt och det är simpelt!

2024年3月19日

Billo からの回答

Hej Hannes! Vad härligt att höra, tack för din recension.

5つ星のうち5の評価

Haft Billo nu 1,5 år och Fungerar…

Haft Billo nu 1,5 år och Fungerar klockrent. Betalningsfunktionen är super långt bättre än Kivra, vilket jag hade innan.
Ser att en del klagat på höga försäkringskostnader mm. Det felet ligger hos försäkringsbolaget som helt enkelt går efter postadress och inte folkbokföringsadress, vilket torde vara det riktiga.
Kommer fortsätta använda Billo.

2024年3月14日

Billo からの回答

Hej Stefan! Tack så mycket för din recension, vad härligt att du är nöjd med tjänsten.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om det är saker du saknar, Billo är fortfarande ett ungt bolag som växer snabbt!

Felaktig adressflytt

Godkände att skaffa särskild postadress. Nu har jag fått nytt avtal på 3000kr/år högre bilförsäkringen från Trygg Hansa för att de tror att jag flyttat från Luleå till Stockholm. Hur är det ens möjligt? Blir säkert några veckors gorm för att fixa till försäkringen nu. Undvik.

2024年3月12日

Billo からの回答

Hej Emil! Tack för din recension. Att du skaffar en Särskild postadress ska aldrig påverka dina försäkringar.

I det här fallet verkar Trygg Hansa ha blandat ihop vad en postadress och en folkbokföringsadress är, jag beklagar det som uppstått.

Vi jobbar tätt med myndigheter, banker, och försäkringsbolag för att informera om Billo och om hur Särskild postadress fungerar. Det här ska bli ett mindre problem över tid!

Jättebra! Fattar Inte vad folk klagar på

Fattar Inte vad folk klagar på. Jag använder Billo till båda myndighetspost och all post. Eftersom jag inte alltids hemma så får jag oavsett min post scannat in digitalt. Jag missar ingen viktigt post även i pappersform. Jag kan då inte tappa bort detta hellre. Jag har använt Billo i över 1 år. Jättebra och även för klimatet.

2024年3月8日
5つ星のうち1の評価

Billo gjorde en anmälan att ändra min…

Billo gjorde en anmälan att ändra min adress på Skatteverket till deras adress där de har deras kontor.

2024年2月24日

Billo からの回答

Hej Frida! Tack för din recension.

Billo kan inte ändra din adress själv, däremot erbjuder vi genom Skatteverket möjligheten att fylla i deras blankett för en Särskild Postadress. Det är genom att fylla i denna som din fysiska post skickas till oss så att de kan digitaliseras! Du kan också själv avsluta denna direkt i appen genom att trycka på Profil och därefter inaktivera tjänsten "All Post".

Glada hälsningar,

5つ星のうち3の評価

Fick betalningsanmärkning då jag inte…

Fick betalningsanmärkning då jag inte förstod att Kronofogdebrev kunde komma in digitalt till Billo enbart och inte också hem fysiskt till folkbokföringsadressen, så loggar du inte in i tjänsten på ett tag som jag var försumlig nog att göra kan du missa något så viktigt som ett Kronofogdeföreläggande. Har nu avskaffat tjänsten och sett till att förlägganden från Kronofogden kommer hem fysiskt så jag inte hamnar i samma situation. Sånt tycker jag ska alltid skickas även fysiskt inte bara digitalt pga. hur de kan påverka ens framtid.

2023年10月30日

Billo からの回答

Hej Mimi, tack för din recension Myndighetspost skickas in i Billo om du aktiverar tjänsten för det, vi på Billo skickar alltid både mail och app-notiser för att bekräfta att du har fått ny post. Om du har fakturor hos Billo så SMSar vi även när de håller på att förfalla. Därför är det viktigt att se till att vi har rätt telefonnummer!

Under fliken "Profil" - "Myndighetpost" kan du själv definiera vilka avsändare du vill ska skickas i appen. Du kan till exempel ställa in att Kronofogden inte ska skicka post till din Billo-brevlåda genom den!

Bästa hälsningar,

God support

God support , varit i kontakt med Mika , väldigt kompetent och snäll.

2024年1月25日

Billo からの回答

Hej och tack för din recension! Vad kul att höra, vi för din feedback tillbaka till Mika.

Dina vänner på Billo.

Oseriöst företag

Oseriöst mottagande. Vidrig kundservice.

2024年1月21日

Billo からの回答

Hej Pontus! Tack för att du kontaktar oss och lämnar en recension, endast så kan vi bli bättre! Jag har försökt hitta din kontakt med kundservice men får ingen träff på de uppgifter du har angivit.

Vi vill jättegärna reda ut vad som har hänt och försöka förstå varför du har upplevt vårt mottagande som oseriöst. Skulle du vilja kontakta oss på hello@billo.life med ett ärendenummer, en tidpunkt, eller något annat som gör att vi kan identifiera kundservice-interaktionen? Tack så mycket på förhand!

Tack Billo!

Tack Billo!
Nu har jag betalningsanmärkningar.
Gör om gör rätt!

2024年1月18日

Billo からの回答

Hej Robert! Tack för att du lämnar en recension! När man registrerar sig hos Billo med hjälp av BankID så kan man välja att få både Myndighetspost eller all post (genom att uppdatera sin Särskilda postadress hos Skatteverket). Om man väljer att få sin Myndighetspost till Billo så kan man logga in antingen i vår app eller på hemsidan för att se alla brev, dokument, och fakturor som myndigheter skickar.

Det är jättetråkigt att du har fått betalningsanmärkningar, vi skickar alltid notiser via appen samt mailar den angivna epost-adressen när ett brev eller en faktura inkommer samt igen när en faktura håller på att förfalla.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。