bilplus.dk レビュヌ 383

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har nu brugt Bilplus i 3 Ã¥r, super konkurrence dygtige priser, nem og enkel kommunikation, jeg har bÃ¥de min helÃ¥rs bil og mit sommer legetÞj (season leasing 6 mdr.) Hos dem.... har kun rosende ord til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Normalt anmelder jeg ikke, da kritik ofte bliver anmeld og fjernet af virksomheden. Men har er en undtagelse! Da jeg har fÞlt mig ekstremt godt behandlet og nogle meget imÞdekommende menneske - alle... もっず芋る

䌁業が回答したした

SÃ¥ bliver det vist ikke lettere at sÊlge sin bil. 1. Indtast nummerplade 2. Beskriv stand og upload 3 fotos 3. Modtag tilbud 4. Accepter og modtag penge fÞr afhentning 5. Bil afhentes pÃ¥ hjemm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Overordnet - Nemt og ligetil. Jeg har ingen erfaring med brugtvognshandel. SÃ¥ jeg kan ikke bedÞmme om prisen er pÃ¥ niveau med markedet. Men, hele processen gik nemt og jeg blev mÞdt med tÃ¥lmodighed... もっず芋る

䌁業情報

1. 車䞡茞出業者
  2. カヌ オヌクション
  3. 自動車販売代理店
  4. 自動車垂堎
  5. カヌディヌラヌ
  6. 自動車販売店

圓該䌁業による蚘述

Vil du sÊlge din bil? Vi giver et uforpligtende bud pÃ¥ din brugte bil. Vi kÞber bÃ¥de person og varebiler med og uden afgift. Det er 100% gratis at modtage et bud fra os og altid inkl. afhentning hos dig. Vi opkÞber biler i hele Danmark og betaling er altid via bankoverfÞrsel. Vi har eksporteret biler siden 2006 og er beliggende i SkÞdstrup lidt nord for Århus. Kontakt os endelig for et bud pÃ¥ din brugte bil. Hurtigt, nemt og trygt!

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

383件のレビュヌ

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Super nemt og hurtigt salg. God service.

2023幎5月22日

Hej Sara,
Det er vi rigtig glade for at hÞre.
Tak for handlen og god dag:-)
Mvh. Henrik

Bilplus.dk får min bedste anbefaling!

Alle mine fordomme om besvÊret med at sÊlge brugt bil blev gjort til skamme. Jeg kontaktede selv bilpuls.dk - de kom hurtigt med tilbud om en god pris. Jeg slog til og 2 dage efter havde jeg modtaget penge og bilen var hentet på min privatadresse. 3 dage efter var omregistrering mv på plads. Så nemt for sÊlger - kan kun medgive bilplus.dk min bedste anbefaling.

2023幎4月19日

Hej Charlotte,

Fantastisk at hÞre og mange tak for handlen:-)
Rigtig god dag.

SeriÞs og professionel kunde

SeriÞs og professionel kunde behandling. Betaling og afhentning som aftalt. Er meget tilfredse.

2023幎2月17日

Hej Erik,

Det er dejligt at hÞre.
Tak for handlen og rigtig god weekend:-)

Mvh. Henrik

SÃ¥ bliver det vist ikke lettere at

Så bliver det vist ikke lettere at sÊlge sin bil.
1. Indtast nummerplade
2. Beskriv stand og upload 3 fotos
3. Modtag tilbud
4. Accepter og modtag penge fÞr afhentning
5. Bil afhentes på hjemmeadressen
6. Bil afmeldes af Bilplus
I mit tilfÊlde gik der under 3 dÞgn fra 1-6.

2023幎2月9日

Hej Thomas,

Ja, det er dejligt nemt at sÊlge sin brugte bil til os:-)
Rigtig god weekend.

Mvh. Henrik

Alt forlÞb som det skulle

Jeg solgte min gamle bil til BilPlus. Alt forlÞb som det skulle, hurtigt og uden problemer.

2023幎1月9日

Hej Ebbe,

Det er godt at hÞre. Tak for handlen.

God og effektiv service

God, Êrlig og effektiv service fra fÞrste samtale til en ny hentet bil i rigtig fin stand!

2022幎4月25日

Hej Jesper,

Det er vi glade for at hÞre. Tak for tilliden og rigtig god dag:-)

Mvh. Henrik

Den beste og mest professionelle

Den beste og mest professionelle behandling og rådgivning man kan Þnske sig, og super biler ikke mindst

2021幎11月26日

Hej Anders,

Fantastisk at hÞre:-)
Det er vi meget glade for og mange tak for tilliden.
Kan du have en rigtig god weekend.

Mvh. Henrik

Super service, og hurtig levering af bilen.

2021幎10月29日

Hej Peter,

Det er dejligt at hÞre:-)
Tak for tilliden og rigtig god dag.

Stor ros herfra

Stor ros herfra, forlÞbet har vÊret rigtig fint og en konkurrence dygtig pris på Leasing.

Kan klart anbefales.

Dennis

2021幎9月17日

Hej Dennis,

Det lyder godt. Tak for tilliden og rigtig god weekend:-)

God bil. Tak

Nemt og godt samarbejde👍
Tak for det.

2021幎8月23日

Hej Gert,

Dejligt at hÞre:-)
Tak for tilliden og rigtig god dag.

Mvh. Henrik

Super god service og kompetent

Super god service og kompetent vejledning. Man får hurtig svar på eventuelle spÞrgsmål.
Vi fik bilen leveret med det samme og alt var helt i top.

2021幎6月15日

Hej Norman,

Det er vi rigtig glade for at hÞre. Tak fordi du tog dig tid til anmeldelse:-)
God dag.

professionel

professionel, venlig, kundeminded og trovÊrdig

2021幎6月15日

Hej Erland,

Det er vi rigtig glade for at hÞre. Tak for tilliden og god dag:-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。