Har fået synet min bil i dag, utrolig positiv oplevelse, fÞrste gang jeg er her, men ikke sidste. Prisen skal også lige nÊvnes, måske HelsingÞrs billigste. Vil nÊvne det for familie og venner.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
super oplevelse og absolut god pris. Ali yder ud over et godt humÞr og smil, en fin kundeservice ,gode råd og vejledninger - og tilbyder også en friskbrygget kaffe. Min bedste anbefaling.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig betjening, og glade medarbejder. KÞrte der fra med en godkendt bil. ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt igennem super oplevelse og absolut fin pris. Fantastisk service og rÃ¥d/vejledning - alt serveret med et smil og godt humÞr for ikke at tale om en dejlig friskbrygget kop kaffe. De bedste anbefa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Din lokale bilsyn, med og uden tidbestilling. periodesyn, omsyn, trailersyn, billig bil syn.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Yderst venlig og imÞdekommendeâŠ
Yderst venlig og imÞdekommende betjening.
Advarsels lampe tÊndt i instrumentbrÊttet på vej til syn, men den venlige herre fandt fejlen, lavede en testkÞrsel og synede herefter bilen .
Bilen blev nÞje gennemgået, så jeg fÞlte mig efterfÞlgende sikker på at alt var i orden med bilen
Vil bestemt anbefale HelsingÞr Bilsyn på stÞberivej

Super professionel og god service
Super professionel og god service, jeg fik min bil synet og hurtigt ud på vejen igen. Jeg vil klart anbefale at få sin bil synet her.

Bedste service
Bedste service! Super flink og venlig - Bedste synshal i HelsingÞr

SÊrdeles professionel
SÊrdeles professionel, grundig og ordentlig. KnÊgten på 9 år fik også en sjov oplevelse.

FuldstÊndigt professionelt oplevelse
FuldstÊndigt professionelt oplevelse. Kunne ikke vÊre bedre. 5 stjerner for professionalisme og kundeservice.

God service!
Hjalp med told og registreringssyn. Meget hjÊlpsomme og servicemindede

God kundeservice
Der var god kundeservice og ejeren er flink. Alt i alt en god oplevelse.

Kan varmt anbefales
Kompetent og venlig synsmand, kan varmt anbefales

Hurtig og grundig gennemgang
Hurtig og grundig gennemgang - god betjening og god kaffe

Stor anbefaling fra mig
Stor anbefaling fra mig! Nem booking, hurtigt bilsyn og en rigtig god snak med gode råd og svar på mine spÞrgsmål undervejs. Venlig betjening i godt humÞr med et smil - jeg kommer klart igen!

Super professionel og god service
Super professionel og god service. Jeg vil klart anbefale at få sin bil synet her.

Bilsyn HelsingÞr ããã®åç
Super venligt sted og fantastisk kaffeâŠ
Super venligt sted og fantastisk kaffe
Man kan spÞrge og få gode råd med på vejen . Bor i Herlev men tager med glÊde turen til HelsingÞr for et bilsyn

Fint bilsyn!
Det gik fint med mit netop overståede bilsyn. Venligt og kompetent. Bruger dette sted igen ved nÊste syn om to år!

Hurtig og hÞflig betjening
Hurtig og hÞflig betjening samt en frisk kop kaffe :-)
10 min senere var jeg på vej videre.

Bilsyn HelsingÞr ããã®åç
Super service sÞd og rar fair PLAY

Bilsyn HelsingÞr ããã®åç
Super venlig betjening og god kaffe
Super venlig betjening og god kaffe. Ingen tidsbestilling gjorde det let at få synet bilen og endda på en lÞrdag!

Super flink og imÞdekommende
Super flink og imÞdekommende. Fik bilen synet og det er ikke sidste gang jeg kommer igen. Servicen var god, kan anbefales

Fantastisk service
Super service af HelsingÞr bilsyn.
Havde kÞrt alt for lÊnge over sidste synsfrist. Ringede til synshallen og forklarede dem situationen. De var fuld bookede, men tilbÞd mig at blive lÊngere og tage min bil alligevel. Fantastisk service !

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ