レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk oplevelse med Bilvejledning fra start til slut! SÊrligt vil jeg fremhÊve den helt suverÊne kundeservice – bÃ¥de indenfor og udenfor almindelig arbejdstid. Der er altid hurtig respons, og m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har lige kÞbt en Mini Cooper hos Bilvejledning.dk, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. Hele processen har vÊret en rigtig god oplevelse fra start til slut. Vi endte med prÊcis den bil, vi hav... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har netop hentet min nye bil gennem Bilvejledning, og oplevelsen har vÊret helt igennem fantastisk. Fra fÞrste kontakt til nÞgleoverdragelse har servicen vÊret i absolut topklasse. Der er... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god oplevelse hele vejen igennem forlÞbet. Mikkel hjalp bÃ¥de med at finde den rigtige bil, men ogsÃ¥ og forhandle en god pris pÃ¥ den. Super skarp til at se de smÃ¥ ting, som man mÃ¥ske ikke s... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車販売代理店
  2. 自動車垂堎
  3. 自動車販売店

圓該䌁業による蚘述

Bilvejledning.dk er en dansk bilforretning med fokus pÃ¥ gennemsigtighed, ordentlighed og personlig rÃ¥dgivning. Vi hjÊlper bÃ¥de private og erhverv med kÞb, salg og leasing af biler – med sÊrligt fokus pÃ¥ veludstyrede, premium og specialbiler, men ogsÃ¥ helt almindelige hverdagsbiler. Vi tror pÃ¥, at en god bilhandel starter med Êrlig dialog og realistiske forventninger. Derfor mÞder du hos os ikke klassiske salgstaler, men reel rÃ¥dgivning baseret pÃ¥ erfaring og faglighed. Vi har en solid teknisk baggrund som autoteknikere, og det giver vores kunder ekstra tryghed – bÃ¥de fÞr, under og efter handlen. Hos Bilvejledning.dk har vi bÃ¥de egne biler pÃ¥ lager og et stÊrkt netvÊrk i ind- og udland, som gÞr os i stand til at finde den rette bil ud fra kundens behov – ikke ud fra hvad der tilfÊldigvis stÃ¥r pÃ¥ pladsen. Vi hÃ¥ndterer hele processen fra start til slut, herunder import, leasinglÞsninger, dokumenthÃ¥ndtering, eventuel indfrielse af gÊld samt tilvalg som ejerskifteforsikring og udvidet garanti. Vi har kun Ã¥bent efter aftale. Det gÞr vi bevidst, sÃ¥ vi kan afsÊtte den nÞdvendige tid til hver enkelt kunde og sikre en rolig, personlig og uforstyrret oplevelse. Vores Trustpilot-anmeldelser betyder meget for os. De bruges aktivt til at blive bedre – og vi tager bÃ¥de ros og kritik seriÞst. For os handler en god forretning ikke om hurtige handler, men om langvarige relationer og tilfredse kunder, der fÞler sig ordentligt behandlet.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

47件のレビュヌ

Havde ikke overskuddet til selv at få

Havde ikke overskuddet til selv at få sat min bil tilsalg. Mikkel påtog sig opgaven med den bedste service. 3 dage på nettet og der var en underskrevet kontrakt. Mega fint arbejde og skulle ikke selv bÞvle med noget.

2024幎11月8日

Hej Dennis.

Mange tak for tilliden til at sÊlge din fine UP! Et godt samarbejde sikrede en god og sikker handel :-)!

God oplevelse hver gang

Mikkel leverer altid et professionelt stykke arbejde og yder et hÞjt service niveau.

2024幎10月25日

Hej Maja.

Mange tak for tilliden til at vÊre din bilvejleder, og ikke mindst mange tak for den flotte anmeldelse! :-)

Tillidsfuld & effektiv

Mikkel har igennem årene hjulpet med reparation, samt bestilling af dele til vores Volvo - vi har alle dage fået god betjening & vejledning, alt i alt meget tillidsfuld & pligtopfyldende. Varm anbefaling!

2024幎11月6日

Hej Sabrina.

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og mange tak for at lade mig vÊre jeres konsulent - en sand Êre :-)!

Meget serviceminded og tillidsvÊkkende

Mikkel hjalp mig med at få solgt min gamle Peugeot 208. Han fik forhandlet en bedre salgspris end jeg havde forventet og hjalp mig med at finde en ny. Vi fandt den på en auktion, hvor han hjalp med at stå for budrunden og transport hjem. Kan kun rose og anbefale Mikkels service

2024幎11月5日

Hej Frederik.

Mange tak for din anmeldelse, og ikke mindst tilliden til at sÊlge din Peugeot. Det var en sand fornÞjelse! :-)

Bilvejledning.dk

Fra Start til slut og også efter salg

Fra Start til slut og også efter salg har Mikkel vÊret serviceminded og hjÊlpsom. En helt igennem god oplevede at kÞbe bil via ham!

2024幎10月20日

Hej Nina.

Mange tak for tilliden, det var en fornÞjelse at hjÊlpe dig i mål med din fine Opel Insignia, som jeg håber kommer til at glÊde dig i MANGE kilometer fremover! :-)

Verdensklasse service

Vi havde kÞbt en Skoda Superb med DSG hos en forhandler, lidt tid efter kÞbet, begyndte der at komme mislyde fra gearkassen, hver gang vi kom ned til forhandleren, sagde de at bilen ingen fejl havde. Så kontaktet vi Mikkel, han tog en prÞvetur sammen med os og kort inde i turen fik Mikkel fremprovokeret fejlen og han fandt ud af at det var koblingen i gearkassen der var defekt. Så den blev heldigvis lavet under garantien, så vi kan kun takke Mikkel mange gange og for lynhurtig service/fejlfinding og at han sparet os for en regning på over 20.000 kr. Mikkel har også udfÞrt reparationer/service på vores tidligere biler, der er kun en ting at sige kanon service. Kan klart anbefale Bilvejledning.dk

2023幎11月11日

Hej Christian.

Mange tak for din tillid, det er fantastisk at få Êren af at hjÊlpe med opgaver som denne, som fik en positiv afslutning. Tusind tak for den flotte anmeldelse, den sÊtter jeg stor pris på! :-)

Bilvejledning.dk

Vil helt sikkert og uden tvivl anbefale

Vil helt sikkert og uden tvivl anbefale Mikkel, han har stor erfaring, virkelig dygtig og pålidelig og så er han utrolig service mindet.
Har altid vÊret meget tilfreds og tryg, omkring hjÊlp råd og vejledning.
VH. Connie Eriksson.

2024幎10月31日

Hej Connie.

Tusind tak for at lade mig vÊre din faste rådgiver, det er en stor Êre! :-) Også mange tak for den utroligt flotte anmeldelse, det sÊtter jeg stor pris på!

Kompetent vejledning

Kompetent vejledning ifm flere af mine bilkÞb, Mikkel fra Bilvejledning.dk kan klart anbefales!

2024幎10月21日

Hej Kristoffer.

Mange tak for sparring til dine fede og sjove biler. Specielt Lotus Elise, som vi til sidst kom i mål med. En sand fornÞjelse! :-) Også mange tak for din flotte anmeldelse.

Bilvejledning i verdensklasse!

Mikkel fra bilvejledning.dk hjalp mig med at finde min Subaru.

Jeg var på udkig efter en lidt sjÊlden bil, nemlig en Subaru impreza sti som helst skulle stå i en sÊrdeles god stand. Efter lÊngere tid sÞgen fik jeg hjÊlp fra Mikkel, som hurtigt fik skabt kontakten til en som havde netop sån en bil.

Kan kun varmt anbefale Mikkel, der er man virkelig i trygge hÊnder!🀩

Hej Mads.

Mange tak for den sjove ordre, og sikke et fint eksemplar vi fandt! En sand fornÞjelse :-) Også tak for din flotte anmeldelse.

Bilvejledning.dk

Du finder ikke en bedre..

Mikkel har igennem mange år hjulpet både med reparation og vejledning ift. Vores biler samt hjulpet os med at sÊlge vores gamle bil tilbage i 2020. Han sÞrgede for det var en nem og let proces som selvfÞlgelig endte i et salg indenfor kort tid. Kan KUN anbefale bil vejledning.dk og Mikkel til dem, som måtte gå med overvejelser om at sÊlge sin bil eller om hjÊlp til kÞb.

Hej Michel.

Tusind tak for jeres evige tillid - det er en sand Êre at vÊre jeres samarbejdspartner i jeres bilpark :-).

Også mange tak for din pÊne anmeldelse!

Bilvejledning.dk

Helt klart vÊrd at bruge inden man kÞber bil.

God service og en stor hjÊlp i noget der efterhånden er blevet lidt en jungle, 5 stjerner herfra !

Hej Magnus.

Tusind tak for din tillid, og ikke mindst flotte anmeldelse her på trustpilot. Det sÊtter jeg stor pris på.

Bilvejledning.dk

Mikkel er en gennemfÞrt god mekaniker med de rigtige vÊrdier

Mikkel er en god mekaniker, der som menneske altid går de ekstra skridt for at hjÊlpe sine kunder. Personligt har vi fået lavet vores bil af Mikkel i flere år. Her laver han ikke "bare" vores bil eller laver service. Mikkel kommer med anbefalinger og giver sparring for hvad man bÞr gÞre ift. hvad man vil have ud af sin bil. Det betyder utrolig meget, at have en Êrlig mekaniker, der behandler din bil som var det hans egen.

2024幎10月25日

Hej Anders.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er en fornÞjelse at vÊre jeres "guy" i bilbranchen. Mange tak for tilliden.

Bilvejledning.dk

Mikkel solgte min brugte bil 🀩

Jeg har igennem flere år brugt Mikkel som mekaniker i forhold til min nu solgte bil.
Mikkel er professionel, passioneret og Êrlig, så derfor fik han til opgave at sÊlge min Golf 6 fra 2011.
Fra Mikkel modtog opgaven til bilen var solgt, gik der bare 4 dage og til min store overraskelse fik jeg en meget hÞjere pris end forventet - samt i forhold til hvad forhandlere ville give.

Alt gik bekymeringsfrit 👌🏜
Mikkel tog sig af alt omkring handlen, syn-omregistrering-aflevering til kÞber.

OvenikÞbet vejledte Mikkel mig omkring kÞb af ny bil til mine behov.

SÃ¥ takket Mikkel’s hjÊlp og den hÞje pris jeg fik fra salget af Golfen, endte jeg med at kÞbe en hel ny bil Ã¥rgang 2024 hos en forhandler.
Til handlen der havde jeg også fået et par råd/fif med på vejen af Mikkel, så det endte med at jeg fik ekstra udstyr med i handlen.

Mine anbefalinger herfra til brug af Bilvejledning.dk V/Mikkel

2024幎10月23日

KÊre Maiken.

Mange tak for din anmeldelse, det var en fornÞjelse at sÊlge din velholdte Golf - og så på rekordtid! :-D

Tak for den flotte anmeldelse.

Mikkel's hurtige

Mikkel's hurtige, effektive handlekraft fra tanke til handling er noget for sig i henhold til videresalg af firmabil. NÊrmere sagt, et unikum af slagsen. Yderst behagelige på alle måder, som gÞr at vi selvfÞlgelig vil benytte os af den proffessionalise fremadrettet.
Mange tak endnu engang !

2024幎10月14日

Hej Mathias.

Tusind tak for tilliden til at sÊlge din fine Ford Transit! Det er altid skÞnt at hjÊlpe folk af med deres biler hurtigt, og så til vÊsentlig flere penge, end fÞrst håbet :-)

Tak for den flotte anmeldelse, det sÊtter jeg stor pris på.

Bilvejledning.dk

Mikkel har gennem de seneste år hjulpet

Mikkel har gennem de seneste år hjulpet mig med min bil.
Både som mekaniker, men også med gode råd omkring bilen.
Han er ENORMT kompetent til alt hvad han laver!

Han er ALTID Êrlig, og ALTID til at regne med!
ALLE aftaler bliver holdt og man fÞler sig i gode hÊnder HELE vejen!

Så hvis man står og skal skifte bilen ud, have et godt råd eller noget helt tredje, kan jeg varmt anbefale Mikkel!

Tak Mikkel, bare tak for al' din hjÊlp gennem tiden!

Hej Linnea.

Tusind tak for den flotte anmeldelse, og for tilliden til at måtte vÊre din "guy" til din meget fine BMW!
Det er en Êre :-)

Vh

Mikkel fra Bilvejledning.dk Hjalp mig

Mikkel fra Bilvejledning.dk Hjalp mig af med min Golf GTI til en fornuftig pris

Mikkel hjalp mig også med at handle en fin BMW E36 Coupe til mig

Vil helt klart bruge Mikkel igen og kan kun anbefale ham

Hej Lucas.

Tusind tak for den fede opgave! Det er en fornÞjelse at få Êren af at hjÊlpe med de specielle biler også! :-)

Jeg håber du er glad for den fine E36 Coupé!

5 stars

Bilvejledning.dk har vÊret en kÊmpe hjÊlp med at finde den bil, jeg kan bruge i hverdagen og til arbejde. Virkelig venlig og hjÊlpsom service.

Det bliver helt sikkert samme sted, jeg går hen, når jeg er på udkig efter min nÊste bil i fremtiden.

2023幎10月22日

Hej Martin.

Tusind tak for din anmeldelse, jeg er glad for at din Citroën C1 stadigvÊk lever op til forventningerne!

Bilvejledning.dk

Havde brug for råd til min bil da

Havde brug for råd til min bil da motorlampen lyste. Han oplyste mig hurtigt og godt hvad det kunne vÊre og hvad der skulle gÞres ved det:)

Super fedt!

2024幎10月15日

Hej Magnus.

Jeg er glad for at du kunne bruge mig - det var godt at det ikke var vÊrre med lamperne! :-)

Tak for din anmeldelse!

Bilvejledning.dk

Da min tidligere mekaniker stoppede

Da min tidligere mekaniker stoppede blev jeg anbefalet at kÞre min gamle bil ud til Mikkel.
Og allerede fra fÞrste besÞg fik jeg service og vejledning til UG og + 👍🏌 og han har “passet” min bil lige side .
Du er ikke i tvivl om du får 100% Êrlig mening , vejledning og gode råd og en service udover det sÊdvanlige .
Kan på det varmeste anbefale Mikkel.
⭐⭐⭐⭐⭐

Hej Tina.

Mange tak for at jeg må hjÊlpe dig med din skÞnne Suzuki, det har vÊret en fornÞjelse at gÞre en forskel for dig! Og ikke mindst tak for at anmelde her på Trustpilot, det sÊtter jeg stor pris på. .-)

Jeg håber at jeg kan hjÊlpe dig fremover!

Bilvejledning.dk

HjÊlp til at finde den helt rigtige bil

Super god oplevelse hele vejen igennem forlÞbet. Mikkel hjalp både med at finde den rigtige bil, men også og forhandle en god pris på den.

Super skarp til at se de små ting, som man måske ikke selv ser når man står derude og kigger på bilen.

I mit tilfÊlde spottet han hurtigt at service bogen ikke helt var som sÊlgeren havde beskrevet, men med hans viden kunne give mig trygheden, ved at alt stadigvÊk var i orden efter grundig gennemgang.

2024幎8月31日

Hej Martin.

Mange tak for tilliden til hjÊlpen med din bil, og ikke mindst for at bruge tiden på at anmelde det her på Trustpilot.

Jeg er glad for at vi kom i hus med en fin Golf R-line! Jeg håber at den lever op til dine forventninger :-).

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。