Snabb och bra administrativ behandlingâŠ
Snabb och bra administrativ behandling av mycket vÀnlig personal.
Sök 66538 nya och begagnade bilar på Bilweb över hela Sverige. Vårt mål Àr att hitta din nÀsta bil, husvagn/husbil, motorcyklel och ATV.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
Snabb och bra administrativ behandling av mycket vÀnlig personal.
Mycket prat och ren lögn om bilen tills jag konfronterade sÀljaren som då ej lÀngre blev intresserad att sÀlja bil till oss. Ville inte skicka offert utan tog det "i runda slÀngar" per telefon. Oerhört oseriöst. OBS bilarna Àr oftast utan garantier men sÀljs sol att de var så..tills man konfronterar sÀljaren som då avslutar samtalet. Var försiktig hÀr!
Inte en seriös sida. Sökningarna Àr troligen alltid fel för jag hittar bilar på en sökning som inte borde finnas dÀr och på andra sökningar hittar jag inte bilar som borde finnas dÀr. Och sökinstÀllningarna Àr ett skÀmt och att svara på förslag/kritik Àr tydligen inte heller intressant. Så, det Àr en snubbe i en lada någonstans som satt upp skiten och underhåller den.
VARNING! Företaget lurar bilhandlare pÃ¥ markandsföringstjÀnster! Uttrycker sig som om de bÀst pÃ¥ de dem gör och att stora företag klivit in i bakgrunden och "förbÀttrat" bolaget. Funktionerna och sidan Àr chanslös i jÀmförelse med t.ex. blocket. Erbjuder kostnadsfria testperioder med fina resultat som man lovar att följa upp utan automatiska förlÀngningar. Sedan uteblir Ã¥terkopplingen med statistik och uppföljning helt. IstÀllet börjar man fakturera abonnemangsavgifter. De hoppas att smÃ¥ abonnemangsavgifter inte skall mÀrkas och glida igenom obemÀrkt hos större handlare. Akta er! Riktigt bluff-bolag! Gör inte rÀtt för sig och har noll koll pÃ¥ sitt kundregister. Ãven efter uppsÀgningar av tjÀnsten fortsÀtter man fakturera!
Ett mycket bra stÀlle, om man sjÀlv har dålig koll på bilens vÀrde eller inte orkar prata med dryga dÀcksparkare. De löser allt och tar en skÀlig procent för besvÀret...
Toppbetyg.. ð
Bra service och seriöst kunnande i alla led. Tryggt för både sÀljare och köpare. Jag har sålt och köpt flera fordon och Àr mycket nöjd
VÀldigt dålig sortering av hemsidan. Skåpbilar Àr aldrig minibussar till att börja med. Tar extremt mycket tid att skrolla igen listorna. Info verkar ha skrivits i panik och Àr ofta fel. Många bilder man kollar på Àr ofta inte smickrande eller inbjudande med rostflÀckar eller smutsig inredning.
VÀldigt oseriösa och oprofessionella, både i stitt sÀtt att förmedla sk. "tjÀnster" och bemötandet mot kunder. Aldrig mer Bilweb igen!
Köparen med vinnande bud - köpte aldrig bilen. Buden på denna auktionssida gÀller inte utan sÀljaren kan bjuda utan någon förpliktelser - mycket konstigt och mÀrkligt.
Företaget marknadsför veteranbilar på webben.
I mitt fall blev objektet jag köpte nÀsta 50% dyrare efter köpet då ALLA dolda fel kom fram redan vid första körtillfÀllet.
I annonsen skrev Bilweb:
"Bilen Àr moderniserad och går bra, behöver en uppsnyggning av motorrum. går som förvÀntat och behöver INGA direkta åtgÀrder för att tas i bruk".
Resultatet efter bÀrgning till garage:
Vid hÀmtningen av fordonet blir det vÀxellådshaveri, fanns inte en droppe vÀxellådsolja, vevhuset ej funktionellt med ett gigantiskt oljehaveri som resultat, trasiga hjullager ... till en kostnad av minst 35,000:-
Avråder alla å det starkaste att köpa bilar från dem såvida du inte Àr beredd att skruva ned bilarna i atomer vid köpetillfÀllet för att hitta eventuella fel - för det måste du göra.
De på Bilweb hade absolut noll koll.
De svarar varken på mail eller telefonsamtal numera.
Ãrendet Àr idag anmÀlt till ARN.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã