レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Amper gespeeld en kan al niet inloggen vanwege sessielimiet. Had geprobeerd de sessie te beeindigen en was niet mogelijk. Er stond "klik op de sessie die je wilt eindigen" er was er maar 1, ik maar... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik had bingoal eerst 1 ster gegeven omdat het casino niks extra wist aan te bieden ten opzichte van andere casino's. Dit is sindsdien veranderd. Ze hebben daadwerkelijk promoties. Dit lijkt minimaal m... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik wil graag iedereen waarschuwen voor bingoal blackjack. Ik heb het 10 kansen gegeven met elke keer 200 euro en verloor iedere keer. Vandaag was de druppel. Ik had 11 ik dubbel 21, dealer pakt ook 21... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Uitbetalingen zijn niet meer van deze tijd! Altijd pas de eerstvolgende werkdag, dus na 00:00 gewonnen betekent 2 dagen wachten Erg jammer want leuke slots, leuke toernooitjes en win soms wat. Maar... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン カゞノたたは胎元
  2. オンラむンスポヌツ賭博の販売業者
  3. カゞノ
  4. ギャンブル サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Bingoal.nl is legale online operator van sportweddenschapppen & online / live casino voor de Nederlandse markt. Bingoal.nl beschikt sinds 29 september 2021 over een licentie van de Kansspelautoriteit voor het aanbieden van kansspelen op afstand.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

Bad company

Dont play at this casino!

All dealers fall asleep and let you wait minimum 5 whole minutes per turn so they can sleep. Shit company!

No real casino experience with these people they have there. Customers support was also very bad, gamble your money somewhere else!!!

2025幎6月17日
5぀星のうち1の評䟡

Play only sport bet not slot bet!

Never thought I would say this, but this is online good when it come to sport bet
 if you are a slot player like me don’t use this site..

2025幎6月7日

Dear Pocky,

Thank you for sharing your feedback. We're sorry to hear that your experience with our slot games did not meet your expectations.

At Bingoal, we aim to offer an enjoyable and fair experience across all our gaming options, whether it's sports betting, live casino or slots. We genuinely value your input and would appreciate the opportunity to understand more about what went wrong in your case.

Could you please provide more details about the issue you encountered with the slots such as performance problems, game variety, payout concerns, or any specific incidents that led to your dissatisfaction? This will help us investigate and improve the experience for you and other players.

You can contact our support team directly at info@bingoal.nl and we’ll do our best to assist you promptly.

Thank you again for your review, and we hope to regain your trust.

Best regards,

5぀星のうち3の評䟡

Er word gezegd uitbetaling binnen een

Bij deze pas ik mijn review aan op de reactie en de uitbetaling die een werkdag later heeft plaatsgevonden wat inderdaad een kleiner bedrag was.

2025幎5月25日

Beste Renoir 326,

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je uitbetaling langer duurde dan je verwachtte.

Graag willen we verduidelijken dat in 99% van de gevallen uitbetalingen boven de €50 binnen 5 seconden op de bankrekening staan. We begrijpen dat het frustrerend is als dit niet gebeurt zoals verwacht.

Het is inderdaad zo dat uitbetalingen onder €50 iets langer op zich laten wachten.

Om dit verder te kunnen onderzoeken en je te helpen, ontvangen we graag je gebruikersnaam op Bingoal.nl. Zo kunnen we je situatie bekijken en nagaan wat er precies is misgelopen bij jouw uitbetaling.

Alvast bedankt voor je medewerking!

5぀星のうち1の評䟡

Erg onoverzichtelijk kan allen opnames

Erg onoverzichtelijk kan allen opnames bekijken maar geen stortingen erg vreemd.
Je kan ook in inzetten bekijken zou erg handig kunnen zijn behalve dat je alles zelf moet optellen
daarnaast is het uitbetalen vergelijke bij andere online site erg langzaam. en kan nog wel is een paar dagen duren het voordeel hierbij is dat het niet vaak voorkomt dat je wat kan uitbetalen

2025幎5月12日

Beste nino,

Bedankt voor je feedback.

Wat betreft de uitbetalingen: bij Bingoal bieden we sinds enkele dagen Instant Payouts aan. In 99% van de gevallen staat het geld binnen de 5 seconden op je bankrekening (bij opnames vanaf €50). We streven ernaar om dit proces zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat je niet onnodig op je geld hoeft te wachten. Sinds de lancering van onze Instant Payouts hebben we al heel veel positieve reacties ontvangen van onze spelers.

We begrijpen dat overzicht en gebruiksvriendelijkheid belangrijk zijn. Je opmerkingen over de weergave van stortingen en inzetten nemen we dan ook mee in onze voortdurende inspanningen om de gebruikerservaring te verbeteren.

Mocht je toch vertraging ervaren bij een uitbetaling, neem dan gerust contact op met onze klantendienst zodat we dit meteen voor je kunnen nakijken.

5぀星のうち4の評䟡

Bingoal

Als ik op Bingoal speel is t al paar x gebeurd dat met een storting van 50 of 100 euro zo naar de 1000+schoot,en een paar ook nog gelukt om mooi bedrag uit te betalen.Maar t voordeel dat je uitbetaling kan annuleren(handig als t saldo op is en je wilt nog doorspelen)is ook gelijk t grootste nadeel.Voor je t weet is je winst erdoorheen gespeeld en heb je niks....de kasten van hacksaw en No Limit ben ik zeer tevreden spreken over .. uitbetaling/mogelijkheid om te annuleren iets minder...Goed casino maar je moet wel tegen die annulerings knop van de uitbetaling kunnen.is me gisteren weer eens gelukt en een mooie 700 euro uitgecashed,👍 andere kant van de medaille vandaag wel uitbetaling geannuleerd van paar honderd euro en opgespeeld,al met al,prima slots en uitbetaling snelheid mag wel stukkie sneller ,en de verleiding van t annuleren moet je tegen kunnen

2025幎4月29日

Beste Sjoer,

Heel erg bedankt voor je positieve review.

We willen je hierbij informeren dat we sinds enkele dagen Instant Opnames aanbieden waarbij het geld in 99% van de gevallen binnen de 10 seconden op je bankrekening staat. Hierbij hebben we ook beslist op de annuleringsknop van onze website te halen zodat je een opvraging niet meer kan annuleren.

Nogmaals bedankt voor je waardevolle feedback,

5぀星のうち1の評䟡

Als je het fijn vind om dagen op je

Als je het fijn vind om dagen op je geld te wachten is het een fijne site om op te gokken en spelen.
Enige online casino dat niet direct uitbetaald, andere sites krijg je binnen 1 minuut ma uitbetaling je geld op je rekening.
Bij Bingoal moet je minimaal 2 dagen wachten en als er een paasweekend is dan 4 dagen wachten.... bizar in deze tijd dus raad zeker andere sites aan om op te spelen. Vermijd Bingoal!!!

2025幎4月20日

Beste Stefan,

Bedankt voor je feedback.

We willen je graag informeren dat we sinds enkele dagen Instant Opnames aanbieden. Dit betekent dat uitbetalingen nu, afhankelijk van de bank, binnen enkele seconden tot enkele minuten op je rekening kunnen staan, ook tijdens weekends en feestdagen.

Het spijt ons dat je eerdere ervaring niet aan die standaard voldeed. We hopen je alsnog opnieuw te mogen verwelkomen en je te laten ervaren wat deze update betekent voor de snelheid en het gebruiksgemak van ons platform.

Mocht je verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst.

5぀星のうち1の評䟡

They are not sending my money !

i'm waiting for 2 days . awful service

2025幎4月6日

Dear Burak,

Thank you for your feedback.

We would like to inform you that we started offering Instant Payouts a few days ago. This means that, depending on your bank, payouts will now be credited to your account within a few seconds to a few minutes, even on weekends and public holidays.

We apologise that your previous experience did not meet this standard. We hope to welcome you back soon and let you experience what this update means for the speed and ease of use of our platform.

If you have any further questions, please do not hesitate to contact our customer service team.

Kind regards,

5぀星のうち1の評䟡

Livebet geplaatst op een goal voor

Livebet geplaatst op een goal voor 60:00. Goal valt op 59:57 ( live mee te kijken ). Weddenschap fout gekeurd. Uiteindelijke reden.. na 2 dagen.. de tv klok liep 3 seconde achter op de werkelijke tijd van de scheidsrechter.. dus zou de goal op 60:00 gevallen zijn.. dus fout.. hiernaast geven sites als
Flashscore,LiveScore ook gewoon de 60e minuut aan (59:00 t/m 59:59)

2025幎3月2日
5぀星のうち1の評䟡

Uitbetalen MOET veel sneller als ze

Uitbetalen MOET veel sneller als ze niet willen dat alle klanten bij ze weglopen. Als je in het weekend wint dan staat het pas op maandag op je rekening, dat is vandaag de dag ver ondermaats. Bij elke andere bookmaker/casino gebeurt dit binnen de minuut. Bingoal doe hier iets aan, anders vermoed ik dat jullie niet lang meer zullen bestaan.

2025幎2月23日

Beste L.,

Bedankt voor je feedback.

We willen je graag informeren dat we sinds enkele dagen Instant Opnames/Uitbetalingen aanbieden. Dit betekent dat uitbetalingen nu, afhankelijk van de bank, binnen enkele seconden tot enkele minuten op je rekening staan, ook tijdens weekends en feestdagen.

5぀星のうち1の評䟡

uitbetaling laat op zich wachten

uitbetaling laat op zich wachten vrijdag gewonnen voor 00:00 uur is op zn vroegst maandag uitbetaald triest echt triest speel je iets meer omdat je wat gewonnen hebt pakken ze je bonus af omtrent wetgeving belachelijk

2025幎1月3日

Beste Ton,

5぀星のうち1の評䟡

Uitbetalingen duren veeeeeeeel te lang

Uitbetalingen duren veeeeeeeel te lang. Als je op vrijdag een uitbetaling vraagt, wordt het pas dinsdag op je rekening gestort, als je gelukt hebt!

2024幎12月13日

Beste RH,

5぀星のうち1の評䟡

Teleurstellende afhandeling van trouwe klant

Ik ben al langere tijd klant bij Bingoal, maar mijn recente ervaringen zijn ronduit teleurstellend. In het verleden ontving ik regelmatig bonussen en freebets, maar sinds ik contact opnam met de klantenservice over een correct afgehandelde blackjackbonus, zijn al mijn bonussen uitgeschakeld.

Toen ik navraag deed, kreeg ik als antwoord dat ik "al genoeg heb geprofiteerd van bonussen". Het is toch juist de bedoeling dat klanten gebruik maken van de acties die worden aangeboden? Nu voelt het alsof ik word gestraft omdat ik hun promoties normaal heb gebruikt.

Daarnaast wordt er gezegd dat iedereen gelijke kansen heeft op bonussen, maar dat is duidelijk niet het geval. De klantenservice weigert hierin mee te denken of een oplossing te bieden.

Als trouwe klant voel ik me buitengesloten en niet gewaardeerd. Dit is niet hoe een bedrijf met zijn klanten zou moeten omgaan. Erg jammer, want het platform zelf werkt prima, maar de klantvriendelijkheid laat veel te wensen over.

2024幎12月27日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer slecht met uitbetaling als je wint

Zeer slecht met uitbetaling als je wint dan moet je dag wachten ik denk dat ze bewust doen om winst bedrag verder laten spelen.

2024幎11月19日

Beste Simon,

5぀星のうち1の評䟡

Dit is echt de allerslechtste goksite

Dit is echt de allerslechtste goksite die er bestaat. Heb het dan niet over de winkansen maar over het navigeren, on-voor-stel-baar slecht, totaal onoverzichtelijke site, valt niet op te navigeren omdat de slide balkjes rechts, om schermen naar boven en beneden te bewegen er niet staan. Misschien moet je een specifieke browser gebruiken maar dat is toch niet normaal. Typisch Belgisch weer, lopen 20 jaar achter met alles. Als ik hun was zou het eerste wat ik deed een andere site bouwer in de arm nemen, meteen, en de hele site supereenvoudig en duidelijk laten maken. Het aantal beoordelingen op trustpilot geeft toch ook aan dat hier niet veel gespeeld wordt, ja gek he als je site super irritant is, gokken moet een plezierig tijdverdrijf zijn, even ontspannen, bij bingoal is het tegenovergestelde waar, het is allemaal frustratie en irritatie,echt een ...... site.

2024幎10月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス