SÃ¥ fin en service Tobias har leveret
SÃ¥ fin en service Tobias har leveret, jeg kan varmt anbefale at handle hos BIOLYS
Mit navn er Tobias Madsen Frederiksen, ejer af BIOLYS. Jeg er et utroligt passioneret menneske indenfor alt hvad der drejer sig om at optimere kroppen til at yde sit fulde potentiale, så man kan leve det liv man altid har Þnsket. Grunden til at jeg har startet salget af rÞd plus nÊr-infrarÞd lysterapilamper, er fordi jeg ved hvor veldokumenteret den positive virkning er ved brugen af disse lysbÞlger; om det er kronisk trÊthed, ledsmerter, hudproblemer eller andre ting man går og kÊmper med, så er der nÊsten ikke det, som det rÞde og nÊr-infrarÞde lys ikke kan forbedre eller helbrede. Jeg har besluttet mig for at skabe brandet "BIOLYS", som skal sÊlge de bedste infrarÞde lysterapilamper i Danmark til en overkommelig pris, plus den bedste rådgivning og service. Jeg har en stor viden indenfor området, da jeg har lÊst alt hvad man kan finde af information om det rÞde og nÊr-infrarÞde lys. Derudover holder jeg mig hele tiden opdateret på den nyeste viden, så du kan blive rådgivet på den bedst mulige måde. Jeg har personligt selv haft fantastiske resultater ved brugen af rÞd plus nÊr-infrarÞd lysterapilamper. Jeg har bl.a. dÞjet med sÞvnlÞshed, områder med psoriasis på underarmene, kronisk trÊthed. Disse problemer kom efter jeg gik ned med stress i 2018. Allerede efter en måned med 10-20 minutter infrarÞd lysterapi hver dag, kunne jeg mÊrke en markant forbedring af min sÞvn, dernÊst var mit psoriasis på begge underarme mindsket markant og mit energiniveau var hÞjere og mere stabilt hen ad dagen. Disse resultater vil jeg selvfÞlgelig også gerne have at andre opnår. Du er velkommen til at skrive direkte til mig, så vi kan finde den lampe, som passer til netop dit behov. Jeg glÊder mig vildt meget til at hÞre fra dig! :-)
SÞvej 11, 9400, NÞrresundby, ãã³ããŒã¯
Biolys er et kompetent og seriÞst foretagende. SÃ¥ 5 stjerner herfra ð
Hurtigt og kompetent svar på spÞrgsmål, hurtig levering, fint produkt.
Der var ingen bÞvl med bestilling og produktet virker godt !
Rigtig god service! Er super glad for min lampe, og er nok ikke sidste gang jeg handler med bloklys!
SeriÞs side med hurtig svartid og effektiv kundeservice. Jeg vil klart handle her igen!
Super, flot, charmerende mand som giver en fantastisk service. Den infrarÞde lampe har gjort mig i bedre humÞr, samt har den også hjulpet mig under en helingsproces, da jeg fik fjernet min visdomstand. Den lindrede ved at jeg var i infrarÞd sauna ved infrarÞd lys der lyste på mit ansigt samtidig med.