SkÞnt overnatningssted
Dejlige lyse vÊrelser med gode senge. Thai buffet i restauranten var virkelig velsmagende og portionerne er store.
Alt i alt endnu en god oplevelse med det sÞdeste personale.
HOTEL & KRO MED ALT HVAD DU HAR BRUG FOR Birkelse Hotel og Kro bestÃ¥r af 13 helt nye og moderniserede vÊrelser, heraf 2 store suiter, og 2 store familie-/hÃ¥ndvÊrkervÊrelser. Den ene med med jacuzzi, sauna, hele 2 badevÊrelser, stort kÞkken og 6 sengepladser. Den anden med stor udendÞrs terrasse med tilhÞrende privat udendÞrs jacuzzi, stort badevÊrelse, kÞkken og hele 6 sengeplader. Vores familie- og hÃ¥ndvÊrkervÊrelser bestÃ¥r af en stor lejlighed med opholdsrum, sofa, stort tv og et fuldt udstyret kÞkken. Hvert vÊrelse er indrettet med dobbeltseng, eget toilet og lÃ¥s â som et privat vÊrelse. Lejligheden rummer i alt to sÃ¥danne vÊrelser med eget toilet og har derfor plads til i alt fire overnattende gÊster. Vores overnattende gÊster har altid muligheden for at bestille morgenmad under opholdet. I vores restaurant kan du fÃ¥ bÃ¥de klassiske danske og thailandske retter. Vi har en skiftende menu, og kÞrer forskellige tilbud i weekenderne. Hold Þje med vores Facebook-side, for at holde Þje med ugens menu. Vi tilbyder bÃ¥de Take-Away, catering og stÞrre selskabsmenuer i og ud af huset. Vi har et stort selskabslokale med plads til 60â65 personer. Derudover rÃ¥der vi over en restaurant med kapacitet til 30 gÊster. Selskabslokale, krostue og restaurant kan tilsammen rumme op til 100 personer, hvis man vÊlger at leje hele kroen til et arrangement.
Bindeleddet 2, 9440, Aabybro, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Alt i alt endnu en god oplevelse med det sÞdeste personale.
Vi har holdt konfirmation på Birkelse Kro, hvor vi blev holdt i hånden hele vejen: Flotte lokaler, det venligste personale, lÊkker menu og dejlige vÊrelser med god morgenmad. Birkelse Kro får vores varmeste anbefalinger!!
På besÞg med lokal beboerlaug til stegt flÊsk
Meget fine lokaler, dejlig mad og betjening
Kan varmt anbefales
Birkelse hotel og kro dannede rammerne om en skÞn familiefest i dejlige lokaler, alt er lyst og smukt sat i stand. Vi fik den skÞnneste mad, lÊkre råvarer i meget hÞj kvalitet. Der var en virkelig god service fra alt personalet under hele festen. Det har vÊret en super oplevelse fra bestilling til afholdelse af festen. Vi giver de varmeste anbefalinger til steder.
Go pris , pÊne vÊrelser og venlig betjening - fin morgenmad.
Det matcher fint andre dyrere steder.