Bixias information Àr tydlig och rak vilket jag uppskattar, nÀr man kontaktar kundtjÀnst fÃ¥r ett snabbt och tydligt svar inga politiska uttrycks formerð

äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag hade Bixia en vÀldigt kort tid,inte haft nÃ¥gra problem med dem men det Ànda "problemet " var att nÀr jag skulle sÀga upp kontraktet sÃ¥ ringde jag först till Bixia men de sa att jag skulle ringa ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
jag Àr nöjd med era leveranser, nöjd med kundtjÀnsten mindre nöjd med appen. Förslag att kunna vara stÀndigt inloggad samt att spotpriserna kommer lite sent. Ibland sÃ¥ hÀmtar jag dom frÃ¥n mÀlarene... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Smidig och personlig service. Det enda som saknas för att fÃ¥ 5 stjÀrnor Àr att man inte kan betala med autogiro frÃ¥n utlandet. Instruktionerna för att sÀtta upp detta fungerar tyvÀrr inte. Kanske kan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
VÀlj lokalproducerad el frÃ¥n sol, vind och vatten och stötta lokala producenter. Varmt vÀlkommen till Bixia â vi gör skillnad.
Box 1510, 58115, Linköping, ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
NÀr jag vÀl Àr inloggad Àr jag nöjd, men under hösten har jag haft stora problem. NÀstan varje gång fick jag ta bort appen hÀmta en ny för att kunna kolla priserna.
Har tidigare skrivit att det vore intressant med ett pris bredvid förbrukningsstapeln för att kolla om de aktiviteterna man gjort en viss dag ger resultat på priset. Tex att man inte diskar eller tvÀttar nÀr det Àr som dyrast.

Bixia ããã®åç
TomtarâŠni lurar bara era kunder pÃ¥ en massa pengar ð€¬

Bixia ããã®åç
Ni verkade pålitliga, generösa och hade vÀnlig ton. Och ni var absolut inte omöjliga.

Uppdatering 29 dec:
Ert svar visar tyvÀrr att ni inte tar någon hÀnsyn till era kunder. För det första har ni inte lÀst omdömet i sin helhet. Om ni hade gjort det hade ni förstått att kritiken inte handlar om hur fakturor distribueras, utan om att ni skickar Àrenden vidare till inkasso utan att skicka någon påminnelse.
I ert svar skriver ni att âvi skickar pÃ¥minnelser via postenâ. Detta Àr ren osanning. BÃ¥de er kundservice och Svea Inkasso har bekrÀftat för mig att ingen pÃ¥minnelse har skickats, varken via post eller digitalt.
Jag har varit i fortsatt kontakt med er kundservice, som dessutom tydligt uttryckt att de inte ser något konstigt i att skicka en förfallen faktura direkt till inkasso utan påminnelse, och att ni inte avser att Àndra detta arbetssÀtt.
Detta bekrÀftar tyvÀrr bilden av ett bolag som saknar både sjÀlvkritik och vilja att ta ansvar för kundupplevelsen.
------
Bixia skickar sina kunder direkt till inkasso utan någon påminnelse, trots att de Àr fullt medvetna om att vi har skyddad identitet, vilket medför extra hanteringssteg och kÀnda svårigheter med en fungerande postgång.
NÀr situationen vÀl påtalades anser Bixia att de inte gjort något fel alls och ser inget konstigt i att anvÀnda inkasso som första kontaktvÀg nÀr en faktura förfallit.
Som ytterligare problem anvÀnder Bixia en tredje part, Svea Inkasso, som lÀgger på avgifter som Àr juridiskt tveksamma. Bland annat krÀvs 300 kr utöver inkassoavgiften, med hÀnvisning till ellagen, utan att kunna visa vilken faktisk kostnad avgiften avser eller vilket konkret moment som skulle motivera beloppet.
Det blir nÀrmast ironiskt nÀr samma krav samtidigt påstår att beloppet inkluderar påminnelseavgifter, trots att det Àr bekrÀftat av både Bixia och Svea att ingen påminnelse någonsin har skickats.
Jag Àr fullt medveten om att det inte finns nÃ¥got formellt krav pÃ¥ att skicka en pÃ¥minnelse. Men det Àr en grundlÀggande kotym, ungefÀr som att man förvÀntar sig ett âhejâ i kassan pÃ¥ ICA. SÃ¥ fungerar det uppenbarligen inte hos Bixia. Jag vill dÀrför varna andra: fÃ¥r du en faktura frÃ¥n detta bolag och den av nÃ¥gon anledning hamnar pÃ¥ villovÀgar, kan det snabbt bli en onödigt dyr historia.

Bixia ããã®åç
Good communication with your worker who helped me to choose the best offer for me.

Bixia ããã®åç
Allt fungerar och elpriset Àr hyfsat lågt. Aldrig avbrott plus att elen Àr fossilfri.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã