BIZAY レビュヌ 317

TrustScore 5段階評䟡の4

3.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sobre o pedido 1784098, o atendimento foi simples, pois pedimos o cartão de visita pelo site. Como já tínhamos a arte, apenas escolhemos o modelo e anexamos o arquivo. A qualidade do produto é ótim... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Estou a dar esta avaliação devido à maneira como trabalham. A encomenda veio o tempo esperado e em boas condições, mas o que é mais triste é que quando se começa a planear qualquer tipo de produto com... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Encomendei cartões de visita com um desenho feito por mim. O site é super acessível, dando ideias para cartões já estruturados ou para download de templates feitos por mim. Tem imensos descontos e o m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I ordered several times from this company. Bookmarks, stickers, business cards. The print quality is really nice and everything looks like quality products. Not to mention the reasonable prices. I rec... もっず芋る

䌁業情報

1. デゞタル プリント サヌビス
  2. 䌁業間サヌビス
  3. 印刷所

BIZAY に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Vi er BIZAY, ditt netttrykkeri i Norge, spesialisert på digitaltrykk og offset, med de laveste prisene på markedet. Vi garanterer raske leveranser slik at du kan dra nytte av og trykke online på en billig og praktisk måte!

VÃ¥rt oppdrag er Ã¥ tilby den beste opplevelsen til vÃ¥re kunder. Å navigere pÃ¥ nettstedet vÃ¥rt er enkelt og intuitivt, og gir bekvemmelighet gjennom hele kjÞpsprosessen. I tillegg har vi svÊrt konkurransedyktige priser, profesjonelle design og raske leveranser, noe som gjÞr oss til det ideelle valget for alle dine grafiske behov og reklamegaver.

Hos BIZAY har vi et bredt utvalg av produkter, nÞye tilpasset de ulike markedssegmentene i Norge. Vi Þnsker å vÊre det foretrukne stedet for kjÞp av grafiske materialer, ved å bruke den nyeste teknologien innen digitaltrykk og offset.

Vi er mer enn et netttrykkeri, vi er din pålitelige partner innen markedsfÞringstjenester. I tillegg til digitaltrykk og offset tilbyr vi designtjenester med tilpassede alternativer for ulike forretningsområder, inkludert restauranter, eiendomsmeglere, advokatkontorer, regnskapsfÞrere og mange flere.

BIZAY sÞker alltid å vokse, og tilbyr de beste lÞsningene for nettrykk til det norske markedet. Stol på oss for å få grafiske materialer av hÞy kvalitet og eksklusive reklamegaver.

Ikke kast bort tid, legg inn bestillingen din hos BIZAY nÃ¥ – ditt netttrykkeri i Norge! FÞl deg trygg pÃ¥ Ã¥ stole pÃ¥ et ledende selskap i markedet, fokusert pÃ¥ Ã¥ mÞte dine behov med fortreffelighet.

Din markedsfÞringsprodukt- og tjenestebutikk

圓該䌁業による蚘述

Vår misjon er å hjelpe og inspirere små og mellomstore bedrifter til å ha en vellykket kommunikasjon, ved å endre måten de utvikler og implementerer sin markedsfÞringsstrategi på.
Vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt produktsortiment, og samarbeider med våre kunder for å identifisere deres behov og hvordan vi kan hjelpe dem med å nå sine forretningsmål. Vi sÞker kontinuerlig etter nye partnere og forbedrer forholdet til eksisterende partnere for å tilfÞre mer verdi til deres virksomhet. Sikkerhet for tilfredshet: Vi streber etter å mÞte våre kunders forventninger. Hvis produktene ikke lever opp til det vi har lovet, trykker vi dem på nytt eller gir pengene tilbake

Lavpris garantert

Vi sikrer de laveste prisene på markedet og samtidig garanterer vi en overlegen kvalitet.

Vi investerer i å forenkle produksjonsprosessen, og med en innovativ programvare samler vi produksjonen av bestillinger fra ulike kunder, noe som reduserer enhetskostnaden for trykking med 80%.

Fant du en lavere pris?

Send oss konkurrentens tilbud. Hvis produktets egenskaper samsvarer med de vi selger, vil vi kreditere din kundekonto med belÞpet som tilsvarer prisforskjellen.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Bestilte produkt i november 2025 for

Bestilte produkt i november 2025 for levering i januar 2026. Nå er vi snart i Mars og jeg har ikke enda ikke fått produktet. Fikk epost om at produktet ble sendt 23. januar. Tracking viser ingen hendelser etter november 2025. Ingen kundesupport bortsett fra en ubrukelig chatterobot.

2026幎2月16日

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din. Dessverre klarte vi ikke å identifisere klagen din.

For å lÞse dette problemet, vennligst kontakt teamet vårt ved å bruke kontaktskjemaet: https://hjelpe.bizay.no/s/?language=no
Vi ser frem til å hÞre fra deg.

Kundeservice:

5぀星のうち3の評䟡

Bra kvalitet på trykk, men dårlig pakket.

Bra kvalitet på trykk, men dårlig pakket. Det var hull i pappen, så flere av plakatene hadde vannskader. En god rabatt på neste bestilling vil hjelpe, og husk å pakke ordentlig, gjerne med plast rundt.

2026幎1月30日

BIZAY からの回答

Vi beklager på det sterkeste tilbakemeldingen din og den mindre positive opplevelsen.

Vi har registrert klagen din internt og vil gjennomfÞre en grundig analyse for å forbedre tjenestene våre.

I mellomtiden har vi også sendt en e-post med mer informasjon om situasjonen.

Vi er tilgjengelige for ytterligere kontakt.

ikke bruk hasteleveranse

ikke bruk hasteleveranse, det er en fordyrende scam som ikke kommer tidligere enn normal leveranse!

2026幎1月12日

Wave,

Vi setter pris på tilbakemeldingen din. Dessverre klarte vi ikke å identifisere kravet ditt.

For å lÞse dette problemet, vennligst kontakt teamet vårt via kontaktskjemaet: https://hjelpe.bizay.no/s/?language=no

Vi venter på din henvendelse.

Kundeservice

Til orientering,

Tollkrav

Fikk tollkrav når jeg skulle hente pakken selv om dette ikke var oppgitt i bestillingen og MVA ble betalt på forhånd. Sendte også mail til kundeservice, men der fikk jeg bare et svar som ikke svarte på noe av det jeg lurte på. Ordrenr er: 4049911 hvis det hjelper.

2025幎9月11日

BIZAY からの回答

Vi beklager på forhånd for dine kommentarer og for din mindre positive opplevelse på nettstedet vårt.
Når det gjelder årsaken til at du sendte inn klagen din, har vi bekreftet at situasjonen blir analysert. Vi vil svare deg via e-post så snart som mulig. Vi står til din disposisjon for enhver annen kontakt.

Delivered on tome

They got it to me on time, amazing!

2025幎8月21日

Hello,

Thank you for your feedback, but we couldn't find the order with the information you provided.

To resolve this issue, please contact our Customer Service team using the contact form: https://hjelpe.bizay.no/s/?language=no

We are at your disposal for any further assistance.

Customer Support

Best regards,

5぀星のうち4の評䟡

Snabb service, men svårt att få återkoppling

De sÀnde produkterna mycket tidigare Àn aviserat, vilket normalt Àr positivt. TyvÀrr fick jag ett meddelande att TNT försökt leverera utan framgång, utan att avisera vilken dag paketet skulle levereras. Efter kontakt med TNT fick jag produkten levererad dagen efter vilket var positivt. Jag hade önskat bÀtte kontakt med leverantören TNT, annars fungerade det bra. Jag hade Àven önskat ett telefonnummer till Bizay, kontaktformulÀret Àr för komplicerat för att snabbt få återkoppling.

2025幎8月14日

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din, men vi fant ikke bestillingen med informasjonen du oppga.

For å lÞse dette problemet, vennligst kontakt kundeserviceteamet vårt ved å bruke kontaktskjemaet:https://hjelpe.bizay.no/s/?language=no

Vi står til din disposisjon for ytterligere assistanse.

Kundeservice

Med vennlig hilsen,