Znam sztuczke z tym aby na poczatku podac duzo pozniejszy termin dostarczenia zamowienia, aby ostatecznie dostarczyc je wczesniej - wtedy sprzedawca wychodzi na swietnego. Ale nie powiem, szanuje. Poz... ãã£ãšèŠã
When there was something that needed to be changed, I was contacted as soon as possible and the quality of the material is good. I do appreciate your work
Jestem bardzo mile zaskoczony jakoÅciÄ wykonania zamówionych plakatów, ulotek oraz wizytówek. Wszystko zostaÅo przygotowane bardzo starannie, a efekt koÅcowy naprawdÄ robi wraÅŒenie. Dodatkowo dostawa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
BIZAY ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NaszÄ misjÄ jest oferowanie najlepszych doÅwiadczeÅ naszym klientom. Nawigacja po naszej stronie jest Åatwa i intuicyjna, zapewniajÄ c wygodÄ przez caÅy proces zakupowy. Ponadto mamy bardzo konkurencyjne ceny, profesjonalne projekty i szybkie dostawy, co czyni nas idealnym wyborem dla wszystkich Twoich potrzeb graficznych i gadÅŒetów reklamowych.
W BIZAY mamy szerokÄ ofertÄ produktów, starannie dostosowanÄ do róŌnych segmentów rynku w Polsce. Chcemy byÄ numerem jeden w zakupie materiaÅów graficznych, wykorzystujÄ c najnowoczeÅniejsze technologie druku cyfrowego i offsetowego.
JesteÅmy czymÅ wiÄcej niÅŒ drukarniÄ internetowÄ , jesteÅmy Twoim zaufanym partnerem w usÅugach marketingowych. Oprócz druku cyfrowego i offsetowego oferujemy usÅugi projektowe, z opcjami personalizacji dla róŌnych branÅŒ, w tym restauracji, nieruchomoÅci, kancelarii prawnych, ksiÄgowoÅci i wielu innych.
BIZAY nieustannie dÄ ÅŒy do rozwoju, oferujÄ c najlepsze rozwiÄ zania druku online na rynku polskim. MoÅŒesz na nas liczyÄ, aby uzyskaÄ materiaÅy graficzne najwyÅŒszej jakoÅci i ekskluzywne gadÅŒety reklamowe.
Nie traÄ czasu, zÅóŌ juÅŒ teraz zamówienie w BIZAY - Twojej drukarni internetowej w Polsce! Czuj siÄ bezpiecznie, powierzajÄ c swoje potrzeby firmie bÄdÄ cej liderem rynku, skoncentrowanej na doskonaÅej obsÅudze.
Twój sklep z produktami i usÅugami marketingowymi
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- NaszÄ misjÄ jest pomaganie i inspirowanie MaÅych i Årednich PrzedsiÄbiorstw do osiÄ gania sukcesów w komunikacji, zmieniajÄ c sposób, w jaki rozwijajÄ i wdraÅŒajÄ swojÄ strategiÄ marketingowÄ .
- Pracujemy nieustannie nad rozszerzaniem naszej gamy produktów, wspóÅpracujÄ c z naszymi klientami, aby zidentyfikowaÄ ich potrzeby i jak moÅŒemy pomóc osiÄ gnÄ Ä ich cele biznesowe. Nieustannie poszukujemy nowych partnerów i poprawiamy relacje z istniejÄ cymi partnerami, aby przynieÅÄ wiÄcej wartoÅci Twojemu biznesowi. Gwarancja satysfakcji: Staramy siÄ speÅniaÄ oczekiwania naszych klientów. W zwiÄ zku z tym, jeÅli produkty nie speÅniÄ naszych obietnic, ponownie je wydrukujemy lub zwrócimy pieniÄ dze.
Gwarancja NajniÅŒszej Ceny
Zapewniamy najniÅŒsze ceny na rynku i jednoczeÅnie gwarantujemy najwyÅŒszÄ jakoÅÄ.

ZnalazÅeÅ niÅŒszÄ cenÄ?
PrzeÅlij nam ofertÄ konkurencji. JeÅli cechy produktu bÄdÄ odpowiadaÄ tym, które oferujemy, zaksiÄgujemy na Twoim koncie klienta kwotÄ odpowiadajÄ cÄ róŌnicy w cenie.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Witam po otrzymaniu zamówieniaâŠ
Witam po otrzymaniu zamówienia stwierdzam ÅŒe wizytówki które zamawiaÅam sÄ naprawdÄ dobrej jakoÅci i cena teÅŒ jest naprawdÄ konkurencyjna polecam wszystkim.
szybka realizacja
Wszystko super
ÅatwoÅÄ i przejrzystoÅÄ projektowania. JawnoÅÄ w przeliczeniu cen. Tempo realizacji i tempo wysyÅki. Brawo!
Åatwy edytor i cena
Dobra jakoÅÄ, w dobrej cenie
Szybka wysyÅka, dobrej jakoÅci produkty, dobra jakoÅÄ wydruków. Brak jakichkolwiek zastrzeÅŒeÅ, otrzymaÅem dokÅadnie to, czego oczekiwaÅem
Wszystko ok
Z paÅstwa strony wszystko okej tylkoâŠ
Z paÅstwa strony wszystko okej tylko kaÅŒdy klient co powinien u paÅstwa kupiÄ bo ceny sÄ Årednio co najmniej o 2/3 taÅsze ÅŒeby kaÅŒdy klient miaÅ ÅwiadomoÅÄ odnoÅnie kurierów od strony kurierów kosztowaÅ mnie to wiele nerwów ale paczkÄ odebraÅem z paÅstwa strony peÅen profesjonalizm
DÅugi czas dostawy
Uwaga na dÅugie czasy dostawy, trzeba zamawiaÄ sporo wczeÅniej. Rolka naklejek 2500 szt przyszÅa jako jedna wielka rolka a nie np. 5 rolek po 500 szt.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Zamówienie podobno nie mogÅo byÄâŠ
Zamówienie podobno nie mogÅo byÄ dostarczone ( 3 tygodnie przed deklarowanÄ
datÄ
), nikt nie odpisuje na maila, chat odsyÅa na stronÄ gdzie nie ma Åledzenia, dramat!
Nie polecam!

NIE POLECAM
Pierwsze zamówienie ok. Drugie - wybraÅam datÄ przesyÅki, a próba dorÄczenia byÅa w terminie, gdy mnie nie byÅo. Firma nie wysÅaÅa mi mojej przesyÅki pomimo wielu wiadomoÅci od prawie 4 miesiÄcy. Nie otrzymaÅam teÅŒ zwrotu pieniÄdzy.
PodsumowujÄ
c - Bizay nie wywiÄ
zaÅo siÄ z ustalonych warunków, a w ostatecznoÅci nie otrzymaÅam ani produktów ani zwrotu pieniÄdzy.
NIE POLECAM!

Zamówione najprostsze wizytówki 1000xâŠ
Zamówione najprostsze wizytówki 1000x na konkretny dzieÅ z dopÅatÄ do przesyÅki, niestety zostaÅy przeÅoÅŒone na za dwa tygodnie później, zero informacji odnoÅnie zamówienia, czy juÅŒ jest w drodze czy dopiero bÄdzie produkowane, od strong dbania o klienta jedna gwiazdka, zobaczymy jak druk - ludzie podobno zachwalajÄ , zobaczymy czym siÄ tak szczycÄ .

MoÅŒliwoÅÄ wydruku wÅasnego projektuâŠ
MoÅŒliwoÅÄ wydruku wÅasnego projektu pozwoliÅa na przygotowanie swoich etykiet na domowe piwo. Wydruk wyszeÅ Åadnie, czytelnie. Dobrej jakoÅci papiery.
JakoÅÄ usÅug.
Nie polecam tej firmy
Nie polecam tej firmy! ZamówiÅam wizytówki 27.05.2026r które do tej pory do mnie nie dotarÅy a zamówienie miaÅo byÄ u mnie 11.06.2026roku. Bardzo sÅaby kontakt z sprzedawcÄ , moÅŒliwy tylko przez maila. To jakaÅ poraszka!!!

Easy to create an order
Easy to create an order. Fast delivery. Everything was clear and went smooth, for decent prices.
Great service and great product overall
Great customer service, received my products 3 days before the expected deadline. Product quality is great - I had to remove and reglue some of my stickers, and they did not destroy the corners, not lost sickness (proof of quality of material utilized).
Customer service was very proactive and contacted me when delivery could not be fulfilled - immediately redicrected my order for pick-up at the appointed location.