SÃ¥ himla snabbt leverans stog att den fortfarande var i produktion för 2 dagar sedan och tÀnkte att jag skulle fÃ¥ dem om en lÃ¥ng tid men kom nu 2 dagar efter presic pÃ¥ tid till och med lite innan sjÀ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det fungerade bra tills jag ville Àndra pÃ¥ den design ni föreslagit. Jag kunde inte Àndra den och nÀr jag försökte fÃ¥ kontakt med er sÃ¥ var det för svÃ¥rt för mig dÃ¥ till slut hade jag godkÀnt er... ãã£ãšèŠã
Inte nog med att mina produkter var skitfina sÃ¥ mejlade fedex mig nÀr dom inte kunde hitta min adress och sÃ¥g till att sakerna lÀmnades utanför min dörr dÃ¥ jag ej var hemma. Stellar kundservice mÃ¥st... ãã£ãšèŠã
Vi har bestÀllt vykort mÃ¥nga gÃ¥nger frÃ¥n Bizay och varit jÀtte glada med alla bestÀllningar. Dessutom brukar de anlÀnder tidigare Àn förvÀntad! Jag uppskattar att tidsramen som visas Àr en "max" som g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
BIZAY ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vårt uppdrag Àr att erbjuda den bÀsta upplevelsen för våra kunder. Att navigera på vår webbplats Àr enkelt och intuitivt, vilket ger bekvÀmlighet under hela köpprocessen. Dessutom har vi mycket konkurrenskraftiga priser, professionella designer och snabba leveranser, vilket gör oss till det idealiska valet för alla dina tryckbehov och reklamgåvor.
På BIZAY har vi ett brett utbud av produkter, noggrant anpassade till olika marknadssegment i Sverige. Vi vill vara det frÀmsta målet för inköp av tryckmaterial, med hjÀlp av den senaste digitala och offsettryckteknologin.
Vi Àr mer Àn ett online tryckeri, vi Àr din pålitliga partner inom marknadsföringstjÀnster. Förutom digitaltryck och offset erbjuder vi designtjÀnster med anpassade alternativ för olika affÀrsområden, inklusive restauranger, fastighetsmÀklare, advokatbyråer, redovisning och många fler.
BIZAY strÀvar alltid efter expansion och erbjuder de bÀsta online trycklösningarna för den svenska marknaden. RÀkna med oss för att få tryckmaterial av högsta kvalitet och exklusiva reklamgåvor.
Slösa inte tid, gör din bestÀllning nu på BIZAY - Ditt online tryckeri i Sverige! KÀnn dig trygg med att lita på ett marknadsledande företag som fokuserar på att möta dina behov med excellens.
Din butik för marknadsföringsprodukter och tjÀnster
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Vårt uppdrag Àr att hjÀlpa och inspirera små och medelstora företag att ha en framgångsrik kommunikation genom att förÀndra hur de utvecklar och implementerar sin marknadsföringsstrategi.
- Vi arbetar kontinuerligt för att utöka vårt produktsortiment, i samarbete med våra kunder för att identifiera deras behov och hur vi kan hjÀlpa till att nå deras affÀrsmål. Vi söker stÀndigt nya partners och förbÀttrar relationen med befintliga partners för att skapa mer vÀrde för din verksamhet. Nöjdhetsgaranti: Vi strÀvar efter att motsvara våra kunders förvÀntningar. Om produkterna inte motsvarar vad vi lovat, trycker vi om dem eller återbetalar pengarna.
LÀgsta pris garanterat
Vi garanterar marknadens lÀgsta priser och samtidigt sÀkerstÀller vi en överlÀgsen kvalitet.

Hittade du ett lÀgre pris?
Skicka oss konkurrentens offert. Om produktens egenskaper motsvarar de vi sÀljer kommer vi att kreditera ditt kundkonto med beloppet som motsvarar prisdifferensen.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- info.se@bizay.com
- bizay.se
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fast delivery but too much spam
Fast delivery, but impossible to opt out of customer communication and no way of contacting the company.
Det fungerade bra tills jag ville ÀndraâŠ
Det fungerade bra tills jag ville Àndra på den design ni föreslagit.
Jag kunde inte Àndra den och nÀr jag försökte få kontakt med er så var det för svårt för mig då till slut hade jag godkÀnt er design utan att veta om det.
Jag gick till slut ivÀg en Àndring.
Ni ska ha mycket tack för att ni Àndrade trots mina misstag.
Det borde vara lÀttare att Àndra eller åtminstone att få kontakt med er så att Àven vi Àldre klarar det.
Ã
tminstone vi Àldre som Àr positiva till allt nytt och har datorvana.
Snabb service
Snabb service. BestÀllde expresslevrans och Àndå kom paketet en dag tidigare Àn berÀknat.
Superbra och snabbt!
Varorna var i bra skick,detsamma som jag bestÀllde snabb leverans
Varorna var i bra skick,detsamma som jag bestÀllt
Snygga visitkort
Snygga visitkort, leverans enligt utlovat datum. Bara positivt att sÀga
Good quality on stickers
Good quality on stickers, ordering interface is a bit tricky, goods arrived on time with some minor confusion.
Snap öeveran och fint
Bra nÀr man kommit pÃ¥ hur man görâŠ
Tog lite tid att förstå hur man skulle göra men nÀr man gjort det gick det lÀtt
Leverensen kom som den skulle
SÃ¥ himla snabbt leverans stog att denâŠ
Så himla snabbt leverans stog att den fortfarande var i produktion för 2 dagar sedan och tÀnkte att jag skulle få dem om en lång tid men kom nu 2 dagar efter presic på tid till och med lite innan sjÀlva klistermÀrkerna Àr robusta och i bra material och sitter fast bra de kom också bra levererat och tycker verkligen att det var bra att jag köpte hÀrifrån billigt snabb leverans och bra kvalitet allt man kan tÀnka sig behöva skulle verkligen rekommendera detta företag!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ