Kina butik i Danmark . baggrundstjek osv en butik der lige er poppet op af det blå, ingen viden indenfor området bare en drop shop. ikke deres egen produktion ufaglærte inden for omr... もっと見る
企業が回答しました
Super søde og hjælpsomme. Dejligt at kunne bestille og modtage info om varen samt en fin personlig hilsen når man modtager varerne. Det er det der blandt andet gør denne butik helt unik. Så tusind... もっと見る
Glæde ved at gøre mig og mine nærmeste glade og se dem smile
Vi er en legetøjsbutik, som har vores fysiske adresse i Randers Storcenter, hvor butikken har åbent hver dag i åbningstiden. Udover det er der også vores webshop på bjørnenogmusen.dk. Vi har et nøje udvalgt sortiment af kvalitetslegetøj.
Merkurvej 55, 8960, Randers SV, デンマーク
Glæde ved at gøre mig og mine nærmeste glade og se dem smile
Kina butik i Danmark .
ikke deres egen produktion
ufaglærte inden for området
deres test pilot ( egen børn )
fakta på 95% legetøj kommer fra Asien *
måske man burde gøre en forskel ..
Nu hvor vi smider 32kg plastic pr person ud om året! på verdensplan 👌🏼 og 100kg pr person i Danmark .
burde hedde den tykke flodhest og bjøren der tager alt med en puls .
Vi ved alle Sofie elsker plastic og gummi

Bjørnen og Musen ApS からの回答
Virkelig sødt personale, havde den bedste oplevelse i butikken i Randers.
Varmeste anbefaling herfra!♥️
Super hurtig svartid og søde og venlige personer som sendte svar❤️
En rigtig fin gave til barnebarnet og hurtig levering 😍🌸
Super service, venlig betjening-en fornøjelse. Gaven nåede frem i tide - Prinssessekjole til 5 års fødselsdag 😊
Den mest fantastiske legetøjsbutik jeg noglesinde har besøgt. Jeg kom hele vejen fra København og fik endelig besøgt den fysisk! jeg har udover det kun besøgt den online. I december måned søgte jeg landet rundt efter en bestemt dukke og bjørnen og mussen var den eneste der havde lige netop den ene tilbage, Der var en masse problemer med betalingen men personalet gik i gang med en krig for at hjælpe mig så jeg kunne få den her dukke! Det sødeste personale jeg længe har mødt. I dag kom jeg hele vejen fra København og besøgte den fordi de var de eneste der havde en bestemt dukkevogn og jeg gik selvfølgelig i selvsving, den søde dame bag disken var i gang med at pakke dukkevognen ind og i mellem tiden fandt jeg jo alle mulige andre ting og fyldt nærmest bare på med ting der også skulle pakkes ind. Hun var så tålmodig og venlig! Bare virkelig skønt sted fra top til tå! Dette er en butik jeg hjertens gerne tager hele vejen fra København og besøger igen!

Bjørnen og Musen ApS からの回答
Altid en god service og hurtig betjening i webshoppen. Lækre varer.

Bjørnen og Musen ApS からの回答
Hurtig levering, og posten ringede inden pakken bare blev sat ved porten. God service.

Bjørnen og Musen ApS からの回答
Fineste butik o betjening og et super fedt udvalg af skønne ting. Kommer helt sikkert igen

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。