レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik sat nye sommerdÊk pÃ¥ min bil - vÊrkstedet tog sig ovenikÞbet tid til at polere ridser vÊk fra alu fÊlge samt skruet nummerpladerne fast iflg ny lov. Det hele udfÞrt med stor venlighed og professi... もっず芋る

Har nu vÊret fast kunde i mere end 6 Ã¥r og mine biler har altid vÊret tip-top nÃ¥r de har forladt vÊrkstedet. Altid en god og behagelig service og selv om de er billigere en hos forhandleren er de mi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hos BKM-biler har vi oplevet en virkelig super service. Vi blev mÞdt af en utrolig imÞdekommende - og reel sÊlger, der lÊgger stor vÊgt pÃ¥, at alle dele af bilens historie kommer frem i lyset. H... もっず芋る

KÞbte en brugt bil privat. Efter 1 km opgav 1 cyl. Ã¥nden og bilen mÃ¥tte pÃ¥ vÊrksted. Tidligere ejer sendte mig til BKM biler der sidst havde repareret den. 24 timer, 4 tÊndrÞr og en ny tÊndspole sen... もっず芋る

䌁業が回答したした

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

41件のレビュヌ

God og venlig kundeservice

Har lige kÞbt bil der igennem og fik en super god service
.. de er imÞde kommende og venlig der nede dem alle sammen super god kundeservice

2024幎5月21日

Hej Maria

Mange tak det er vi glade for at hÞrer

Mvh Bkm biler

Har vÊret kunde gennem flere år og det er der kun en årsag til. Altid god og hurtig service! Kan komme til akut og der er altid mulighed for hjÊlp med lånebil. Kan kun anbefales.

2024幎4月5日
自発的なレビュヌ

Super flot og professionel behandling.

Kom meget akut til BKM biler, med et stort problem. Jeg fik en lånebil med det samme, og de lovede at kigge på kÞretÞjet senere samme dag. Et par timer efter var problemet lÞst, til stor tilfredshed for undertegnet. Kommer uden tvivl igen, nÊste gang jeg har brug for hjÊlp/reperation.. TAK

2024幎1月2日

Jeg kan desvÊrre kun give 5 stjerner

Jeg kan desvÊrre kun give 5 stjerner men de skulle have mange flere.
Hold nu op en service 1000 tak Bekir og Nikolaj hvad skulle jeg gÞre uden jer, endnu engang har i reddet mig og så på 4 timer kun.
De stÞrste anbefalinger herfra, nogle kunne lÊre af den behandling man fÃ¥r hos jer 😉

2023幎11月20日

Bedste anbefalinger herfra!

Bedste anbefalinger herfra!
Her får du den bedste behandling og fair priser
100% tilfreds og takker for håndteringen af kÞb af ny bil!

2023幎3月23日

Hej Ronnie

Tusind tak for den fine anmeldelse håber du er glad for din nye bil

Har nu vÊret fast kunde i mere end 6 Ã¥r

Har nu vÊret fast kunde i mere end 6 år og mine biler har altid vÊret tip-top når de har forladt vÊrkstedet.
Altid en god og behagelig service og selv om de er billigere en hos forhandleren er de mindst lige så gode til deres arbejde.
AnbefalesvÊrdig - Ja til enhver tid.

2023幎2月20日

Hej Flemming

Tusind tusind tak for den fine anmeldelse vi gÞre vores bedste

Rigtig god service

Rigtig god service, flinke mennesker, gode priser - kan altid anbefales.

Top ⭐⭐⭐⭐⭐ Herfra.

/mik

2023幎2月7日

Hej Mik

Mange tak for den fine anmeldelse håber du bliver glad for din nye bil

BKM er meget dygtige ,

BKM er meget dygtige ,
Super service . Urolig flinke folk .

KÞr
Trygt derned ; er kommet der mange gange med min
BMW 525 i

2023幎2月6日

Hej Ole

Mange tak for den fine anmeldelse ❀

God og professionel service

Min oplevelse hos BKM biler er udelukkende positiv. De er utrolig sÞde og venlige, og gode til at forklare hvad der skal skiftes eller repareres så man er grundigt informeret. Prisen er også virkelig rimelig. Jeg kan kun anbefale dem.

2023幎2月2日

Hej CÊcilie

Mvh BKM biler

Venlig og hjÊlpsom forhandler og vÊrksted

Jeg har kÞbt min bil hos BKM og den kÞre som en drÞm. Chefen Bekir og mekanikerne på vÊrkstedet er super sÞde og hjÊlpsomme. Kan kun anbefale dem

2022幎12月14日

Hej Gustav

Mange tak for den fine anmeldelse

Det er os en fin starter bil du har kÞbt dig der :)

Mvh BKM biler

Super service. Kan kun anbefale dem

De har rede min numse mange gange hvor jeg bare kommet ind fra gaden af

2023幎1月10日

😂Hej Jimmi

Tak for den fine anmeldelse. Ja det er sket et par gange 🫣

Rigtig rigtigt! god service

Rigtig godt service! Drengene ude ude hos bkm biler er sku altid gode at komme ud til, de gÞr et godt stykke arbejde og priserne er altid gode.
De kontakter altid hvis der er noget med ens bil og oplyser problemet til dig fÞr de starter med arbejdet på din bil.
Vil til hver en tid anbefale dem!

2023幎1月26日

Hej Niklas

Opdater af dårlige servise

Opdater
Tros lovning på lÞsning fra bkm biler er der ingen lÞsning kommet de tilbyder gavekort til dem på 1000kr men hvad hjÊlper det når jeg ALDRIG sÊtter min bil hos dem
De kan godt finde ud af at snyde give dårlige servise og tage kundernes penge men give dem tilbage tros de erkender deres fejl det sker ikke
BRUG ALDRIG DERES SERVISE IGEN Dårligst oplevelse jeg endnu har vÊret ude for
De holder ikke den aftalte pris ved serves de reklamerer med det koster under 1000 kr jeg kom til at betaler over 2000kr og der blev kun lavet serves bad den udtrykkeligt tjekke alle dÊk når bilen var på lift
De fortÊller bagefter at alle dÊk er fine og jeg kÞre trykt derfra
Få dage senere må jeg til en anden mekaniker da bilen taber luft
Han fortÊlle at begge bagdÊk er totalt nedslidt og skal skiftes med det samme da det vil give bÞde hvis jeg stoppes og de kan springe under kÞrsel
Vil aldrig i mit liv sÊtte mine ben på det vÊrksted de lyver snyder folk sÊtter prisen hÞjer end aftalt
Trist man ikke kan sÊtte bevis billeder ind for dem har jeg også
BKM BILER LYVER
DE PÅSTÅR DE ALDRIG LAVER NOGET UDEN AT SPØRE KUNDEN JEG BLEV IKKE SPURDT OG SPURDE UDTRYKKELIGT TIL PRISEN SOM NU PLUDESLIG BLEV DOBBELT OP
DE SKIFTEDE IKKE MINE
DÆK MEN POSTOD DE VAR HELT FINE LYV JEG HAR BILLEDER AF DÆKNE
BRUG DEM ALDRIG ALDRIG ALDRIG
JA BLEV TILBUDT ET GAVEKORT MEN HVAD F SKAL JEG MED DET NÅR JEG ALDRIG SÆTTER MINE BEN HOD DEM OG DE SKAL SKU IKKE RENGGØRE MIN BIL
DE KAN GIVE MIG MINE PRNGE RETUR OG JEG ANDMELDER DERES DÅRLIGE SERVISE TIL JEG HAR FÅET MINE 1000kr RETUR

2022幎11月14日

Hej Laila

Det er helt korrekt vi kÞre service tilbud til 995kr dette tilbud gÊlder 4 liter kvalitets olie og oliefilter nulstilling af service lampe og stempel i service hÊfte.

Du har fået luft filter og pollen filter og det har du betalt ekstra for.

Jeg har talt med min mekanikker der har udfÞrt arbejdet på din bil og han kunne aldrig drÞmme om at udskifte noget uden kundens tilladelse,

Vi har korrekt tilbudt dig et gavekort rens til bilen (vÊrdi af 1000kr ) til we wash car service som vi samarbejder med de kunne komme hjem til dig og udfÞre en rens inde og ude på vores regning og dette tilbud fik du da min mekanikker havde fejl vurderet dine dÊk til ikke at skifte dem

(vi er mennesker og desvÊrre kan vi alle fejle)

skal lige siges vi lever af at sÊlge dÊk så hvorfor skulle vi ikke sÊlge dÊk til dig,

du takket pÊnt nej tak til gavekort rens af bilen og ville have dispensation og det kan ikke lade sig gÞre for du har fået hvad du har betalt for.

Du er velkommen til at kontakte os på
tlf 38100200
eller smid os en mail på
Kontakt@bkm-biler.dk

Vi er her for at hjÊlpe dig

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。