Fik sat nye sommerdÊk pÃ¥ min bil - vÊrkstedet tog sig ovenikÞbet tid til at polere ridser vÊk fra alu fÊlge samt skruet nummerpladerne fast iflg ny lov. Det hele udfÞrt med stor venlighed og professi... ãã£ãšèŠã
Har nu vÊret fast kunde i mere end 6 Ã¥r og mine biler har altid vÊret tip-top nÃ¥r de har forladt vÊrkstedet. Altid en god og behagelig service og selv om de er billigere en hos forhandleren er de mi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos BKM-biler har vi oplevet en virkelig super service. Vi blev mÞdt af en utrolig imÞdekommende - og reel sÊlger, der lÊgger stor vÊgt pÃ¥, at alle dele af bilens historie kommer frem i lyset. H... ãã£ãšèŠã
KÞbte en brugt bil privat. Efter 1 km opgav 1 cyl. Ã¥nden og bilen mÃ¥tte pÃ¥ vÊrksted. Tidligere ejer sendte mig til BKM biler der sidst havde repareret den. 24 timer, 4 tÊndrÞr og en ny tÊndspole sen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ServicevÊrkstedet
Roskildevej 363, 4390, VipperÞd, ãã³ããŒã¯
- kontakt@bkm-biler.dk
- bkm-biler.dk
Fremragende service
God kundeservice og hurtig arbjder ððâŠ
God kundeservice og hurtig arbjder ðð kan 100% anbefale
Ps hvis du skal har vask bil spÞger efter hende der gÞr bil ren og vask det er bare 1000 gagen Beder end vaske halde/ selv ððkan 100% anbefale
God og venlig kundeservice
Har lige kÞbt bil der igennem og fik en super god serviceâŠ.. de er imÞde kommende og venlig der nede dem alle sammen super god kundeservice

God service!
God service!
Godt arbejde trods svÊr opgave!
God pris!
Klar anbefaling herfra!
Mercedes s500 AMG.
Excellent service in connection with aâŠ
Excellent service in connection with a car purchase over a 4 month period.
Super service
Har vÊret kunde gennem flere år og det er der kun en årsag til. Altid god og hurtig service! Kan komme til akut og der er altid mulighed for hjÊlp med lånebil. Kan kun anbefales.
Super flot og professionel behandling.
Kom meget akut til BKM biler, med et stort problem. Jeg fik en lånebil med det samme, og de lovede at kigge på kÞretÞjet senere samme dag. Et par timer efter var problemet lÞst, til stor tilfredshed for undertegnet. Kommer uden tvivl igen, nÊste gang jeg har brug for hjÊlp/reperation.. TAK
Jeg kan desvÊrre kun give 5 stjernerâŠ
Jeg kan desvÊrre kun give 5 stjerner men de skulle have mange flere.
Hold nu op en service 1000 tak Bekir og Nikolaj hvad skulle jeg gÞre uden jer, endnu engang har i reddet mig og så på 4 timer kun.
De stÞrste anbefalinger herfra, nogle kunne lÊre af den behandling man fÃ¥r hos jer ð
Bedste anbefalinger herfra!
Bedste anbefalinger herfra!
Her får du den bedste behandling og fair priser
100% tilfreds og takker for håndteringen af kÞb af ny bil!

Har nu vÊret fast kunde i mere end 6 Ã¥râŠ
Har nu vÊret fast kunde i mere end 6 år og mine biler har altid vÊret tip-top når de har forladt vÊrkstedet.
Altid en god og behagelig service og selv om de er billigere en hos forhandleren er de mindst lige så gode til deres arbejde.
AnbefalesvÊrdig - Ja til enhver tid.

Bkm Biler ããã®åç
God service rar mennesker gode priserâŠ
God service rar mennesker gode priser og hurtig service
Vh Leif Grimbuhler

Rigtig god service
Rigtig god service, flinke mennesker, gode priser - kan altid anbefales.
Top âïžâïžâïžâïžâïž Herfra.
/mik

BKM er meget dygtige ,
BKM er meget dygtige ,
Super service . Urolig flinke folk .
KÞr
Trygt derned ; er kommet der mange gange med min
BMW 525 i

God og professionel service
Min oplevelse hos BKM biler er udelukkende positiv. De er utrolig sÞde og venlige, og gode til at forklare hvad der skal skiftes eller repareres så man er grundigt informeret. Prisen er også virkelig rimelig. Jeg kan kun anbefale dem.

Bkm Biler ããã®åç
Venlig og hjÊlpsom forhandler og vÊrksted
Jeg har kÞbt min bil hos BKM og den kÞre som en drÞm. Chefen Bekir og mekanikerne på vÊrkstedet er super sÞde og hjÊlpsomme. Kan kun anbefale dem

Super service
Super service. Kan kun anbefale dem
De har rede min numse mange gange hvor jeg bare kommet ind fra gaden af

Rigtig rigtigt! god service
Rigtig godt service! Drengene ude ude hos bkm biler er sku altid gode at komme ud til, de gÞr et godt stykke arbejde og priserne er altid gode.
De kontakter altid hvis der er noget med ens bil og oplyser problemet til dig fÞr de starter med arbejdet på din bil.
Vil til hver en tid anbefale dem!

Opdater af dårlige servise
Opdater
Tros lovning på lÞsning fra bkm biler er der ingen lÞsning kommet de tilbyder gavekort til dem på 1000kr men hvad hjÊlper det når jeg ALDRIG sÊtter min bil hos dem
De kan godt finde ud af at snyde give dårlige servise og tage kundernes penge men give dem tilbage tros de erkender deres fejl det sker ikke
BRUG ALDRIG DERES SERVISE IGEN Dårligst oplevelse jeg endnu har vÊret ude for
De holder ikke den aftalte pris ved serves de reklamerer med det koster under 1000 kr jeg kom til at betaler over 2000kr og der blev kun lavet serves bad den udtrykkeligt tjekke alle dÊk når bilen var på lift
De fortÊller bagefter at alle dÊk er fine og jeg kÞre trykt derfra
Få dage senere må jeg til en anden mekaniker da bilen taber luft
Han fortÊlle at begge bagdÊk er totalt nedslidt og skal skiftes med det samme da det vil give bÞde hvis jeg stoppes og de kan springe under kÞrsel
Vil aldrig i mit liv sÊtte mine ben på det vÊrksted de lyver snyder folk sÊtter prisen hÞjer end aftalt
Trist man ikke kan sÊtte bevis billeder ind for dem har jeg også
BKM BILER LYVER
DE PÃ
STÃ
R DE ALDRIG LAVER NOGET UDEN AT SPÃRE KUNDEN JEG BLEV IKKE SPURDT OG SPURDE UDTRYKKELIGT TIL PRISEN SOM NU PLUDESLIG BLEV DOBBELT OP
DE SKIFTEDE IKKE MINE
DE KAN GIVE MIG MINE PRNGE RETUR OG JEG ANDMELDER DERES DÃ
RLIGE SERVISE TIL JEG HAR FÃ
ET MINE 1000kr RETUR

Bkm Biler ããã®åç
Godt bil og god service flinkeâŠ
Godt bil og god service flinke mennesker.
JA TAK

Bkm Biler ããã®åç
God service og fair priser!
God service og fair priser!
100% tilfreds