レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Book aldrig bord her! Jeg bookede bord til frokost pÃ¥ en hverdag, og blev dagen fÞr arrangementet ringet op. Bookningen blev aflyst pga sygdom. Helt fair. Sammen dag bookede jeg pÃ¥ny bord til frok... もっず芋る

Vi afholdt en sammenkomst efter bisÊttelse. Kroen var fleksibel, da vi ikke vidste hvor mange, som deltog. Vi mÞdte opdÊkkede borde i et pÊnt stort rum med mulighed for at inddrage enkelte borde i k... もっず芋る

SkÞn gammel kro, autentisk. Maden smagte godt, smÞrrebrÞd og mÞrbradgryde, med venlig betjening. Vi sad i krostuen, der var rent og pÊnt. Rummet op til legestuen, var uden hygge. Vi havde under... もっず芋る

Fantastisk oplevelse! Super frisk, venlig og imÞdekommende tjener! Han kom hen forbi flere gange (men ikke omklamrende) for at tjekke at alt var ok og om vi manglede mere mad. Vi bestilte Menu... もっず芋る

䌁業情報

5. ステヌキハりス

BlovstrÞd Kro に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Kort om BlovstrÞd Kro

Siden kroens bebyggelse i starten af 1700-tallet, har stedet altid blandt andet budt på frokost til alle, der måtte lÊgge sin vej forbi. Tilbage i det tidlige 1700, lå BlovstrÞd Kro faktisk på den anden side Kongevejen nÊr kirken, men kroen brÊndte ned og blev så senere genopbygget på den nuvÊrende adresse med alle de materialer, man kunne redde fra branden. Kroen stod fÊrdig i 1763 og er siden da blevet genopbygget 2 gange i 1851 og 1955 efter mindre brande og begge gange med så mange originale materialer som muligt.

Tidligere har det dog kun vÊret i krostuen der var kro, mens familiestuen eksempelvis tidligere har vÊret et aktivt mejeri og salen har vÊret en stald, hvor ryttere kunne opbevare deres heste i. Lokalerne har også vÊret brugt som landbrugs- og kÞbmandsbutik samt bageri. Netop at man kan se de gamle lokaler bÊre prÊg af de mange formål, er også en stor del af charmen ved at besÞge vores autentiske restaurant. Det har gennem tiden vÊret alle typer, der har siddet til bords i de gamle stuer. BÞnder, landstrygere, middelklassen, adelige, kongelige og andet godtfolk.

I 1772 fik kroen status af kongelig privilegeret, som betyder, at kroen forpligtede sig til altid at finde en plads, hvis folk af adelen skulle lÊgge sin vej forbi og Þnske at spise sin frokost i den fornemme krostue.

Da AllerÞd Slot ikke ligger langt fra BlovstrÞd Kro fandt Frederik d. 7 også stor nytte af at kunne nyde sin frokost i fred og ro, inden han lagde vejen forbi sin elskerinde på vej mod kongens KÞbenhavn.

Spoler man tiden frem, vil Êldre lokale fra omrÃ¥det mÃ¥ske bedre huske den store sal som diskotek Sing-Sing, som i 70’erne var omrÃ¥dets feststed.

I 2018 gennemgik kroen en gennemgribende renovering der i dag betyder at der er 10 nyistandsatte boliger på 1. sal.

• デンマヌク

126件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Book aldrig bord her!

Book aldrig bord her!
Jeg bookede bord til frokost på en hverdag, og blev dagen fÞr arrangementet ringet op. Bookningen blev aflyst pga sygdom. Helt fair. Sammen dag bookede jeg påny bord til frokost ugen efter. Nu er det onsdag og så bliver jeg igen ringet op og blev orienteret om at min booking ville blive aflyst, fordi de havde et andet arrangement.
Den ansatte havde oven i kÞbet den frÊkhed at spÞrge, hvordan jeg havde booket bord? Til orientering benyttede jeg deres booking system på hjemmesiden.
Hvor om alting er, du skal KUN booke bord her, hvis du kan leve med risikoen for at dit arrangement BLIVER AFLYST IGEN OG IGEN.

2026幎3月25日
自発的なレビュヌ

Har altid elsket at besÞge BlovstrÞd

Har altid elsket at besÞge BlovstrÞd kro. Har besÞgt stedet jÊvnligt siden starten af 90'erne hvor maden, stemningen og ikke mindst priserne var top-dollar. DesvÊrre er stedet ikke godt lÊngere. Priserne er nÊrmest eksploderet og maden middelmådig hvis ikke ligefrem ringe. Det afhÊnger af dagsformen. BesÞgte kroen for nylig med nogle kammerater en fredag aften - et tidspunkt hvor der for år tilbage var fyldt med mennesker til bristepunktet. Men nu var der nÊrmest halvtomt. Udover os var der måske 2-3 andre borde og det var ret chokerende at opleve. Maden den aften var ikke godkendt, specielt de flammegrillede steaks var alt for rÞde og seje, selvom der i menuen står de steges medium hvis ikke andet Þnskes. Vi var ialt fire gÊster og alle fik samme rÞde og seje steak så det var ikke en enlig svale. Har altid forsvaret kroen trods svingende oplevelser men må indrÞmme at maden ikke lÊngere er kÞreturen vÊrd. Håber de får strammet op og lytter til kritikken. Et nÞk op i kvaliteten på maden og et makeover af kroen med et mere tidssvarende design kunne gÞre mirakler.

2025幎11月21日

SkÞn gammel kro

SkÞn gammel kro, autentisk.
Maden smagte godt, smÞrrebrÞd og mÞrbradgryde, med venlig betjening.
Vi sad i krostuen, der var rent og pÊnt.
Rummet op til legestuen, var uden hygge.
Vi havde under overvejelse, at komme der, med vores mindre bÞrnebÞrn, men legerummet var en trist affÊre. Der var beskidt, og dÞde planter i vindueskarmen .
Jeg håber, de vil gÞre noget ved disse udfordringer

2025幎10月23日
自発的なレビュヌ

Hold da op hvor var der beskidt

Hold da op hvor var der beskidt - tror ikke de har stÞvsuget i 6 mdr. Eller tÞrt vindueskarmene - ej ej ej det var så ulÊkkert. Jeg giver 2 stjerner fordi vi gav maden en chance - og den var ok. Men at spise i de omgivelser er simpelthen ulÊkkert

2025幎10月3日

SÃ¥ hyggeligt!!!

Jeg kom omkring kl 18 hvor der normalt er mega travlt, men selvom der var travlt og tjenerne lÞb rundt, så blev vi alligevel budt varmt velkommen. Stemningen var virkelig hyggelig og maden kom relativt hurtigt, men samtidig var det så lÊkkert. Virkelig en anbefaling her fra

2025幎9月25日

Hold jer vÊk

Hold jer vÊk !

Maden er dårlig og det samme er servicen.

Var der tidligere måneden - og skrev til dem via Messenger og dårlig oplevelse. Der står man bliver kontaktet inden for 24 timer, men det blev jeg ikke.

14 dage senere skrev jeg til dem igen og heller ingen svar.

3. Gang jeg så skrev - fik jeg bare et lige gyldigt svar tilbage og ikke et ord om vores dårlige oplevelse - hvorefter kroen blokerede mig på Facebook.

Hvad er det for noget og hvordan er det man driver denne virksomhed !

Hold jer langt vÊk !

2025幎8月2日

Frygtelig mad

Frygtelig oplevelse – spild af penge

Det her var det absolut dårligste måltid, jeg nogensinde har fået.

Tjeneren startede med, at sige at hun ikke kunne garantere mÞrt kÞd medmindre jeg valgte oksemÞrbraden .

Jeg bestilte oksemÞrbrad medium-gennemstegt og fik en rÞd, uspiselig klump kÞd der var meget sej med ekstremt oversaltede pomfritter. Min mand fik mÞrbradgryde med “hjemmelavet” kartoffelmos – som viste sig at vÊre pulver.

Vi fik drikkevarerne gratis, men endte alligevel med at betale 398 kr. for mad, vi ikke kunne spise. På vejen hjem måtte vi stoppe ved en fastfood-restaurant for at få noget ordentligt at spise.

Kan ikke anbefales – alt for dårlig kvalitet og forkert information

2025幎8月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。