レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een unieke en andere site. Er was een product niet meer voorradig, word netjes gecommuniceerd hierover. Presentje en geld terug van afwezige product. Verpakking als een kado zelf leuk in my style... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Niet alleen op spiritueel vlak,tevens een mooi concept aan vintage, rust, en een heleboel inspiratie, geniet je al bij de ingang, van het prachtige creatieve pand. Een moment van bezinning, welk... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店
  2. 玳士衣料店
  3. メタフィゞカル甚品店
  4. ノィンテヌゞ クロヌズ専門店
  5. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

BLACKFISH is a standout boutique on the Voorstraat in Utrecht, attracting those with a flair for vibrant fashion and unique finds. This shop offers a mix of affordable new, vintage, retro and ethnic clothing, accessories, and jewelry; all curated with care. Their exclusive label boasts luxurious velvet garments with distinctive patterns and designs, crafted by artisans in India. Additionally, the store features Mystique; a section dedicated to scented candles, incense, occult books, suncatchers, and other mystical items. Beyond the main floor, there's an underground section downstairs, enhanced by the lively ambiance created by the friendly staff and music. Visitors can enjoy complimentary beer and an arcade machine, making for a memorable visit.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Hemelse winkel

Geweldige kleding, supermooi verpakt, alsof ik een cadeautje kreeg. Beste winkel van Nederland. Alles enorm goede kwaliteit. Enorm mooie collectie die steeds anders is. Prachtige heksige dingen. Ik ben verliefd op Blackfish

2026幎2月15日

Ah Nick, wát een lieve review zeg! Super thanks!!!! 🥹🙏💜

5぀星のうち3の評䟡

Snelle verzending, maat veel kleiner dan beschreven op de site

Snelle verzending. Kleding echter totaal niet de maar die beschreven stond. Zou 1 maat zijn voor S tm XXL, maar de jurk paste mijn dochter met maat 36 nauwelijks. De tailleband liep over haar (kleine) boezem ipv eronder. Laat staan dat ik er met mijn maat 44 in pas. En dat voir een jurk van 140 euro.... heel jammer. Retourneren is op eigen kosten, ook na telefonisch contact over de verkeerde verwachtingen scheppende maatomschrijving. Dat vind ik niet zo netjes.

2025幎11月4日

BLACKFISH からの回答

Dankjewel voor je review. We vinden het jammer dat je niet tevreden bent, al zijn we het eerlijk gezegd niet eens met de punten die je noemt. Bij de jurk vermelden we duidelijk dat het om één maat gaat die zich soepel vormt van XS tot ongeveer XXL, met alle exacte afmetingen erbij. Ook staat er dat de jurk handgemaakt is, waardoor de maten licht kunnen afwijken. Dat is geen verkeerde verwachting, maar eerlijke informatie.

Daarnaast zijn lichaamsvormen natuurlijk heel verschillend, waardoor het altijd kan voorkomen dat een kledingstuk niet goed past, ook al valt het binnen jouw maat. Dat hoort er nu eenmaal bij, zowel bij online als fysieke aankopen.

Wat betreft het retourneren: dit is inderdaad op eigen kosten, zoals duidelijk vermeld staat op onze site. De verzendkosten van de heenzending krijg je bij een retour gewoon terug. In jouw geval was verzending gratis, dus die kosten hebben wij gedragen.

We staan altijd open voor feedback, maar vinden de toon en de beschuldiging dat we niet netjes zouden handelen onterecht. We hebben je telefonisch uitgelegd hoe het zit, maar lichten het bij dezen graag nogmaals toe. Jammer dat je deze ervaring zo hebt ervaren, maar we hebben naar ons idee alles netjes en transparant afgehandeld.

Top aankoop!

BLACKFISH communiceert duidelijk en de levering was super snel! ook mooi ingepakt met nog een aantal toffe stickers erbij als freebies <3 ik bestel gouw nog weer n keertje!

2025幎10月29日

Ha, thanks voor de 5 sterren Jade! Jij blij, wij blij. ✹

Glamrock

Hoi, in augustus een knoopvest van jullie eigen label aangeschaft. Prachtig vest. Gedragen op een glamrock feest en kreeg veel complimenten. Aan vriendinnen jullie site doorgegeven. Groet, Pipke.

2025幎10月23日

BLACKFISH からの回答

Ah wat superleuk om te horen, Pipke! Wat tof dat het vest zo’n succes was op het glamrock feest, we zien het helemaal voor ons. En dankjewel dat je onze site hebt gedeeld met je vriendinnen, dat waarderen we enorm. Hopelijk draag je het vest nog vaak met net zoveel plezier! 💫

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben blij met mijn jurk

Ik ben blij met mijn jurk. Op instagram zag ik een post op hun kanaal waarin iemand de jurk droeg. Het helpt om te zien hoe een jurk valt. Daarnaast is het een mooie kwaliteit jurk, mooi verpakt en de bezorging ging vlot. Vrijdag besteld en al maandag in huis.

2025幎10月16日

BLACKFISH からの回答

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je jurk! Fijn dat de post op Instagram hielp bij je keuze. En wat goed dat alles zo snel en netjes is verlopen, daar doen we het voor! 💕

5぀星のうち5の評䟡

For those who want to be unique!!!

I’m so satisfied,it becomes my favourite store!!Finally something unusual and affordable for those who wants to be special!!I definitely recommend the dresses
soon I will visit the store I’m sure it has more treasures !!!

2025幎10月15日

BLACKFISH からの回答

So lovely to hear you’re this happy! We’re thrilled you found something special that feels like you. Can’t wait to welcome you in the store and show you even more hidden gems! ✹

5぀星のうち5の評䟡

Als ik mijn innerlijke heks wil

Als ik mijn innerlijke heks wil loslaten of een vleugje magie wil dragen dan draag ik altijd de kleding van blackfish the label. De glitters, de velvet stoffen, de patronen, de manier waarop de kleding om je lichaam valt én de manier waarop je je voelt als je het draagt is goud waard. Alles is aan te raden aan deze winkel, maar dan ook echt alles! ❀✚💫🌞

2025幎9月29日

BLACKFISH からの回答

Ohhh wauw, dit is precies de energie waar we van gaan gloeien 🔮✚ Wat een heerlijke review, je vat zó goed samen wat wij hopen dat iedereen voelt als ze iets van Blackfish dragen. Dat vleugje magie, dat zelfvertrouwen, die inner witch vibes, yes please! 🖀 Dank je wel voor je woorden en je sparkle, ze toveren hier dikke glimlachen tevoorschijn 🌙💫

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。