Virkelig lÊkker kaffe og god service. En super dejlig forretning, med et vigtigt formål, at få flere med synsnedsÊttelse i arbejde. Kan kun anbefale dem.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Professionel, nÊrvÊrende og kompetent oplevelse fra start til slut. Vi har til Lindevang kÞbt en ny kaffemaskine af mÊrket Animo. Blindcoffee yder en personlig service, overholder aftaler og fÞlger... ãã£ãšèŠã
Jeg har fra Blindestokken Espresso blev introduceret i fÞrst COOP 365, siden i Lidl glÊdet mig over denne dejlige kaffe, som er Þkologisk og rainforest alliance certificeret. Og stÞtter et godt form... ãã£ãšèŠã
Jeg har bestilt to forskellige poser hele bÞnner d.18 januar og fik dem allerede leveret d.20 januar, mega fedt! Jeg kunne endda dufte kaffen igennem alt leverings indpakningen. Ved siden af dette sma... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig lÊkker kaffe og god service
Professionel og nÊrvÊrende service
Blindcoffee yder en personlig service, overholder aftaler og fÞlger op.
Stor anbefaling.
Har smagt halv lugten vand der smagteâŠ
Har smagt halv lunkent vand der smagte bedre og var mere varmt.
Certificeringerne, der forsvandt
Jeg har fra Blindestokken Espresso blev introduceret i fÞrst COOP 365, siden i Lidl glÊdet mig over denne dejlige kaffe, som er Þkologisk og rainforest alliance certificeret. Og stÞtter et godt formål.
Nu er kaffen forsvundet fra Lidl, men efter nogen sÞgning fandt jeg den hos Meny i Roskilde. Nu bor jeg bestemt ikke om hjÞrnet, så jeg kÞbte ind til et stÞrre lager.
Til min overraskelse er kaffen nu hverken Þkologisk eller rainforest certificeret lÊngere. Jeg har ikke tidligere oplevet, at en vare på denne måde radikalt Êndrer egenskaber uden også at Êndre navn. Det har svÊkket min tillid til Blind Coffee.
Rigtig fin kaffe
Jeg synes I gÞr et fantastisk arbejdeâŠ
Jeg synes I gÞr et fantastisk arbejde og jeg kan godt lide jeres kaffe âïž
Hurtig levering og fantastisk kaffe
Hurtig levering og fantastisk kaffe. Har også bestilt kaffe herfra som julegave - så gÞr man noget det er dobbelt godt :) Jeg kan anbefale Blindcoffee!
Virkelig gode kaffebÞnner
Virkelig gode kaffebÞnner. Hurtig levering og rar service!
Virkelig god kaffe fra en virksomhedâŠ
Virkelig god kaffe fra en virksomhed med et godt vÊrdigrundlag.
God kundeservice og hurtig levering tilâŠ
God kundeservice og hurtig levering til dÞren. Tak for god kaffe.
Dejlig kaffe
Dejlig kaffe, med Êrbart formål :) tak til jer for det fine arbejde i laver.
Alt er lige som det skal vÊre
Alt er lige som det skal vÊre, fantastisk kaffe
LÊkker kaffe og hurtig levering
LÊkker kaffe og hurtig levering. Det eneste hjemmesiden mangler er dog mobilepay betaling :)
En varm anbefaling
God kaffe og hurtig levering. Jeg kan klart anbefale kaffe fra Blind Coffee!
SÃ¥ fedt et Koncept
Så fedt et Koncept. Jeg tÊnkte jeg gerne ville stÞtte jer, så jeg kÞbte en pose kaffe i Lidl Espresso hele bÞnner, desvÊrre smagte de ikke sÊrligt godt, ved ikke om det er fordi det er en serie kun til Lidl og Coop så det er mere privat label. Men fedt koncept og tÊnker jeres andre bÞnner smager bedre, bare Êrgeligt at kÞbe nogle bÞnner til 60 kr som nok desvÊrre bare ryger ud.
Hurtig levering og god kaffe
Fantastisk oplevelse
Rigtig god kaffe og the, hurtig levering og altid god service. Det er skÞnt at få helt nyristet kaffe ind af dÞren. Derudover stÞttes en god sag. Kaffen og theen er prisen vÊrd, så mine kaffebÞnner er udskiftet med kaffebÞnner fra blind coffee fremover.
Den eneste kaffe jeg kÞber fra nu af!
Den eneste kaffe jeg kÞber fra nu af!
Kaffen smager fantastisk og jeg har ikke fÞr stÞdt på kaffebÞnner som er så smagfulde og så til den pris.
Derudover er initiativet bag ved vildt vigtigt at stÞtte og få på agendaen - så det er en no brainer, at jeg skal blive ved at kÞbe fra Blind Coffee :-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ