レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte en fodfil for over en uge siden. Den er fortsat ikke afsendt og det er ikke muligt for mig at komme i kontakt med virksomheden.. men pengene er trukket! Ikke i orden.

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Ville Þnske jeg havde vidst at produktet bliver produceret og shippet fra Kina, for sÃ¥ havde jeg aldrig kÞbt dette produkt hos jer. Det gÃ¥r sÃ¥ meget imod mine principper at kÞbe fra udland og isÊr Kin... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Pakken kom efter 15 dage, og produktet levede fuldstÊndigt op til mine forventninger. Jeg anbefaler gerne bÃ¥de Bliss Beauty samt produkt Bliss Silk Pro 2 (elektrisk fodfil) Omdrejningerne er vild... もっず芋る

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Effektiv fodfil

Jeg har endeligt modtaget mine varer, virkelig lang leveringstid.
Men nu hvor den er afprÞvet, kan jeg kun anbefale denne fodfil, men pas på, hold godt fast, den smuttede for mig og jeg fik den blÞde hud ved knoen i klemme, av, av, av ....

2026幎2月11日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilte en fodfil d

Jeg bestilte en fodfil d. 14 dec. Og har stadig ikke modtaget den.
Har skrevet til dem d. 18 dec. og fik besked på at der er 8-14 arbejdsdages leveringstid
Den er vist gået nu.
Dette er et svindel foretagende. KÞb ikke hos dem !!!!

2025幎12月14日

KÞb ikke hos dem

KÞb ikke hos dem. Det er Temu varer. KÞbte et antibaktielt håndklÊde til 149. Det koster 20 på Temu fandt jeg efterfÞlgende ud af. Da pakken kom, stod der som afsender: Fanny og så en kinesisk adresse. Så det gav mening med den meget lange leveringstid.

2025幎12月23日

Þv bestilte min varer d

Þv bestilte min varer d. 30.11 og har fortsat ikke modtaget den, når jeg forsÞger at tracke min vare står der at den er registreret hos lokal post, men det er en uge siden,
Kan se at andre der klager over manglende levering, blot får samme standard svar at varen har ventet på dem i pakkeshop. Det behÞver i så ikke skrive til mig, da jeg har tjekket og ikke fået nogen besked om at den er afleveret når hen steder.
Hold op et dårlig kundeservice!!

2025幎12月23日

Virkelig lang leveringstid

Virkelig lang leveringstid - men er kÊmpe fan af fodfilen! Har to ekstra på vej til mine veninder og flere kollegaer er hoppet med på vognen.
Så kÊmpe anbefaling på produkt - men ingen anbefaling på leveringstid, som godt kan runde en måneds tid desvÊrre

2025幎12月20日
5぀星のうち5の評䟡

Hold op en dejlig oplevelse !!

Hold op er dejlig oplevelse
Skrev at jeg havde problemer med fodfilen jeg havde modtaget og fik uden problemer kort efter en ny fantastisk fil.
Kan kun anbefale filen som er så fantastisk og lever op til det de skriver. Også at de uden kommentarer eller tvivl sender ny 💖

2025幎10月3日

Hej Helle,

Stort tack för ditt fina omdöme! 💖
Vad hÀrligt att höra att du Àr nöjd med din nya fotfil och med servicen frÃ¥n oss – det betyder verkligen mycket.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse och för din rekommendation! 🌞

Sandra, Bliss Beauty

DÃ¥rlig service

Jeg kÞbte d.20/8-2025, 2 sÊt anti hÊl creme og har endnu ikke modtaget mine vare men pengene er blevet trukket,
når jeg går ind for at se ens ordre er siden ikke tilgÊngelig og nu ser det ud
til at de har skiftet navn til Lovi,
jeg tvivler på at varene kommer til mig og kan ikke forstå at man kan hÊve pengene fÞr produktet er afsendt.
Det er vild dårlig service 😔

2025幎8月20日

Hej Henrik,

Tråkigt att höra om din upplevelse. Jag har kollat upp din order och kan se att den senaste fraktuppdateringen var för ett par dagar sedan. Din försÀndelse Àr alltså på vÀg, men jag förstår att vÀntan kan kÀnnas lång.

Jag vill gÀrna be dig att kontakta vår kundtjÀnst direkt, så kan vi hjÀlpa dig att felsöka vad som kan ha hÀnt och ge dig en mer exakt status.

Ha en fin dag! 🌞

Sandra

5぀星のうち5の評䟡

Lang leveringstid - men god fodfil

Det tog nok 3-4 uger inden fodfilen nåede frem, men det kunne godt betale sig at vente.
Jeg er glad for filen, der fungerer godt - og nÊrmest har reddet mine fÞdder. Jeg havde/har psoriasis under fodsålerne og desuden hÊlrevner mv. Den gÞr undervÊrker, så jeg kan godt anbefale filen videre. Efter et par ugers brug kan jeg igen gå normalt på fÞdderne - nÊsten uden smerter-:)

2025幎8月29日
5぀星のうち1の評䟡

Dropshipping firma som ikke har eget

Dropshipping firma som ikke har eget lager. Min pakke blev sendt direkte fra Hong Kong.
I kan nok finde samme produkter på Temu eller lignende til en noget billigere pris.

Havde jeg vidst det, så havde jeg holdt mig langt vÊk

2025幎8月1日

Hej,

Tack för din feedback. Vi skickar direkt från vår leverantör för att hålla nere priserna för våra kunder och samtidigt undvika onödigt lager och extra transporter. Jag ber om ursÀkt om detta inte framgick tillrÀckligt tydligt vid ditt köp.

Jag vill ocksÃ¥ försÀkra dig om att vÃ¥ra produkter inte finns pÃ¥ lÃ¥gprissajter som Temu eller liknande – vi tar starkt avstÃ¥nd frÃ¥n dessa sajter dÃ¥ kvalitén och sÀkerheten inte gÃ¥r att jÀmföra.

Om du har frågor kring just din order Àr du varmt vÀlkommen att kontakta vår kundtjÀnst, då vi tyvÀrr inte kan se någon orderinformation kopplad till ditt omdöme hÀr.

Ha en fin dag! 🌞

Alicia, Bliss Beauty

5぀星のうち4の評䟡

Fin fodfil og jeg fik en så fin service

Fin fodfil og jeg fik en så fin service og rabat. Kan varmt anbefale Blissbeauty

2025幎8月10日

Blissbeauty からの回答

Tack sÃ¥ mycket för din fina recension! 🌞 Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd bÃ¥de med fodfilen och vÃ¥r service.

VÀnliga hÀlsningar,
Sandra – Bliss Beauty

My money was taken from my account 2

My money was taken from my account 2 August - immediately upon ordering (they had time for that) but I have yet to receive, or hear about my order.

2025幎8月13日

Hi,

Thank you for your review. The payment is processed automatically depending on the payment method you chose. If you paid by card, the amount is charged immediately — this is something we unfortunately cannot control.

Our normal delivery time is 8–12 business days. I can’t see your exact order details from this review, so I can’t comment specifically on your case, but if you’d like an update on your delivery, please contact us directly via our customer service email and we’ll be happy to check it for you.

Kind regards,
Alicia
Bliss Beauty Customer Service

5぀星のうち1の評䟡

BelÞbet for varen er trukket for lÊnge siden, men var bliver ikke leveret.

BelÞbet for mit kÞb ved BlissBeauty blev truffet 4. august, men jeg har fortsat intet hÞrt fra firmaet eller set varen. Transportfirmaet fortÊller, at varen endnu ikke er leveret til dem fra firmaet Bliss Beauty. Det er heller ikke til at få kontakt til firmaet, hverken pr. telefon eller pr. mail. Så handl ikke med dette utrovÊrdige firma, de stjÊler fra almindelige mennesker.

2025幎8月4日

Hej Anders,

Vad trÃ¥kigt att du kÀnner sÃ¥. Jag har kollat upp din order och ser att den fortfarande Àr pÃ¥ vÀg till dig. Den verkar snart nÃ¥ sorteringsterminalen och borde vara hos dig inom ett par dagar. VÃ¥ra normala leveranstider Àr 8–12 arbetsdagar, sÃ¥ allt ser ut att vara i sin ordning. Tack för ditt tÃ¥lamod och jag beklagar om vÀntan kÀnns lÃ¥ng.

VÀnliga hÀlsningar,
Alicia
Bliss Beauty Kundservice

Bevares leveringstiden kunne vÊre

Bevares leveringstiden kunne vÊre bedre, men har ellers ingen problemer haft og fodfilen jeg bestilte er super god. undrer mig at andre der har bestilt fÞr mig ikke har modtaget deres pakker og at der nu kun kan bestilles refill på deres hjemmeside.

2025幎8月6日

Tack för din recension, Zahra! 🌞
Vi Àr glada att höra att du gillar fotfilen. Leveranstiden kan ibland vara lite lÀngre Àn önskat, och vi jobbar pÃ¥ att förbÀttra den. Anledningen till att det just nu endast gÃ¥r att bestÀlla refill Àr att huvudprodukten Àr tillfÀlligt slut i lager, men den kommer snart tillbaka. 💖

Kan absolut anbefale Bliss Beauty

Jeg bestilte den automatiske fodfil 29.7.25. Jeg fik ordrebekrÊftelse med det samme. Den 31.7. fik jeg besked om, at min ordre var forsinket, og i dag (7.8.) er den afleveret ved min dÞr.

Jeg synes faktisk, at det er synd, at firmaet får så dårlige vurderinger, fordi folk ikke har nogen tålmodighed.

Jeg kan absolut anbefale både firma og fodfilen 😊

2025幎8月7日

Blissbeauty からの回答

Vad roligt att höra att du Àr nöjd bÃ¥de med oss och fotfilen! 😄🌞
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse och för din förståelse kring leveranstiderna, det betyder mycket för oss.

Hoppas fotfilen fortsÀtter ge dig mjuka och fina fötter lÀnge framöver! 💖

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。