Bestilte en fodfil for over en uge siden. Den er fortsat ikke afsendt og det er ikke muligt for mig at komme i kontakt med virksomheden.. men pengene er trukket! Ikke i orden.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ville Þnske jeg havde vidst at produktet bliver produceret og shippet fra Kina, for sÃ¥ havde jeg aldrig kÞbt dette produkt hos jer. Det gÃ¥r sÃ¥ meget imod mine principper at kÞbe fra udland og isÊr Kin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Pakken kom efter 15 dage, og produktet levede fuldstÊndigt op til mine forventninger. Jeg anbefaler gerne bÃ¥de Bliss Beauty samt produkt Bliss Silk Pro 2 (elektrisk fodfil) Omdrejningerne er vild... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 71ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mangler min vare - men penge er trukket!
Effektiv fodfil
Jeg har endeligt modtaget mine varer, virkelig lang leveringstid.
Men nu hvor den er afprÞvet, kan jeg kun anbefale denne fodfil, men pas på, hold godt fast, den smuttede for mig og jeg fik den blÞde hud ved knoen i klemme, av, av, av ....
Jeg bestilte en fodfil d
Jeg bestilte en fodfil d. 14 dec. Og har stadig ikke modtaget den.
Har skrevet til dem d. 18 dec. og fik besked på at der er 8-14 arbejdsdages leveringstid
Den er vist gået nu.
Dette er et svindel foretagende. KÞb ikke hos dem !!!!
KÞb ikke hos dem
KÞb ikke hos dem. Det er Temu varer. KÞbte et antibaktielt håndklÊde til 149. Det koster 20 på Temu fandt jeg efterfÞlgende ud af. Da pakken kom, stod der som afsender: Fanny og så en kinesisk adresse. Så det gav mening med den meget lange leveringstid.
Þv bestilte min varer d
Þv bestilte min varer d. 30.11 og har fortsat ikke modtaget den, når jeg forsÞger at tracke min vare står der at den er registreret hos lokal post, men det er en uge siden,
Kan se at andre der klager over manglende levering, blot får samme standard svar at varen har ventet på dem i pakkeshop. Det behÞver i så ikke skrive til mig, da jeg har tjekket og ikke fået nogen besked om at den er afleveret når hen steder.
Hold op et dårlig kundeservice!!
Virkelig lang leveringstid
Virkelig lang leveringstid - men er kÊmpe fan af fodfilen! Har to ekstra på vej til mine veninder og flere kollegaer er hoppet med på vognen.
Så kÊmpe anbefaling på produkt - men ingen anbefaling på leveringstid, som godt kan runde en måneds tid desvÊrre
Hold op en dejlig oplevelse !!
Hold op er dejlig oplevelse
Skrev at jeg havde problemer med fodfilen jeg havde modtaget og fik uden problemer kort efter en ny fantastisk fil.
Kan kun anbefale filen som er sÃ¥ fantastisk og lever op til det de skriver. OgsÃ¥ at de uden kommentarer eller tvivl sender ny ð

DÃ¥rlig service
Jeg kÞbte d.20/8-2025, 2 sÊt anti hÊl creme og har endnu ikke modtaget mine vare men pengene er blevet trukket,
når jeg går ind for at se ens ordre er siden ikke tilgÊngelig og nu ser det ud
til at de har skiftet navn til Lovi,
jeg tvivler på at varene kommer til mig og kan ikke forstå at man kan hÊve pengene fÞr produktet er afsendt.
Det er vild dÃ¥rlig service ð

Blissbeauty ããã®åç
Lang leveringstid - men god fodfil
Det tog nok 3-4 uger inden fodfilen nåede frem, men det kunne godt betale sig at vente.
Jeg er glad for filen, der fungerer godt - og nÊrmest har reddet mine fÞdder. Jeg havde/har psoriasis under fodsålerne og desuden hÊlrevner mv. Den gÞr undervÊrker, så jeg kan godt anbefale filen videre. Efter et par ugers brug kan jeg igen gå normalt på fÞdderne - nÊsten uden smerter-:)
Dropshipping firma som ikke har egetâŠ
Dropshipping firma som ikke har eget lager. Min pakke blev sendt direkte fra Hong Kong.
I kan nok finde samme produkter på Temu eller lignende til en noget billigere pris.
Havde jeg vidst det, så havde jeg holdt mig langt vÊk

Blissbeauty ããã®åç
Ventede lÊnge pÃ¥ at fÃ¥ min fodfil denâŠ
Ventede lÊnge på at få min fodfil den kom dig og var virkelig god indtil den pludselig ikke fungerede. Reklamerede på den i starten af august og blev lovet en ny der stadig ikke er kommet. Over 3 uger det er ikke ok.
Jeg har stadig ikke fået mit produkt
Jeg har stadig ikke fået mit produkt. Venter på at belÞbet kommer retur.
Fungerer prÊcis som beskrevet
Fungerer prÊcis som beskrevet, dog lang leverings tid fra d. 7/8 og modtog det d. 21/8 men al ventetiden og pengene vÊrd.
Virker utrovÊrdigt
Har bestilt vare 5/8 men har ikke modtaget nogen pakke, skrevet til dem 2 gange, ingen respons. Virker utrovÊrdigt
Fin fodfil og jeg fik en sÃ¥ fin serviceâŠ
Fin fodfil og jeg fik en så fin service og rabat. Kan varmt anbefale Blissbeauty

My money was taken from my account 2âŠ
My money was taken from my account 2 August - immediately upon ordering (they had time for that) but I have yet to receive, or hear about my order.

Blissbeauty ããã®åç
BelÞbet for varen er trukket for lÊnge siden, men var bliver ikke leveret.
BelÞbet for mit kÞb ved BlissBeauty blev truffet 4. august, men jeg har fortsat intet hÞrt fra firmaet eller set varen. Transportfirmaet fortÊller, at varen endnu ikke er leveret til dem fra firmaet Bliss Beauty. Det er heller ikke til at få kontakt til firmaet, hverken pr. telefon eller pr. mail. Så handl ikke med dette utrovÊrdige firma, de stjÊler fra almindelige mennesker.

Bevares leveringstiden kunne vÊreâŠ
Bevares leveringstiden kunne vÊre bedre, men har ellers ingen problemer haft og fodfilen jeg bestilte er super god. undrer mig at andre der har bestilt fÞr mig ikke har modtaget deres pakker og at der nu kun kan bestilles refill på deres hjemmeside.

Fup virksomhed
Fup virksomhed - man får ikke sine varer, men de har trukket pengene.
Kan absolut anbefale Bliss Beauty
Jeg bestilte den automatiske fodfil 29.7.25. Jeg fik ordrebekrÊftelse med det samme. Den 31.7. fik jeg besked om, at min ordre var forsinket, og i dag (7.8.) er den afleveret ved min dÞr.
Jeg synes faktisk, at det er synd, at firmaet får så dårlige vurderinger, fordi folk ikke har nogen tålmodighed.
Jeg kan absolut anbefale bÃ¥de firma og fodfilen ð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ