• スりェヌデン

16件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Gode

KÞbte to stk og blev faktisk glÊdeligt overrasket, de er ret behagelige og lange nok til at nå ryggen. De tog meget lang om at komme- det tog faktisk så lang tid, at jeg havde glemt, at jeg havde bestilt dem! Om de rent faktisk renser de dÞde hudceller vÊk, som de viser i reklamerne, har jeg ingen ide om- men det er nemt at vaske sin ryg og det er en rar fornemmelse.
Jeg ville gerne have haft noget info om materialet og nogle vaskes anvisninger.

2026幎1月7日
自発的なレビュヌ

Har ikke fÃ¥et min ordre men belÞbet er

Har ikke fået min ordre men belÞbet er de hurtig til at få taget til sig

2026幎1月30日

Hej Harry,

Tak for din anmeldelse! Vi forstår, at det er frustrerende, at du endnu ikke har modtaget din ordre.

Betaling trÊkkes, når ordren afgives, mens levering er separat. I henhold til vores leveringsbetingelser er leveringstiden normalt 7-12 arbejdsdage, og i nogle tilfÊlde kan det tage lidt lÊngere tid afhÊngigt af transportflowet.

Hvis du Þnsker det, kan du kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer, så tjekker vi straks status på din levering og sÞrger for, at du får hjÊlp så hurtigt som muligt.

Jeg kÞbte Blissy den 19/1 2026 og jeg

Jeg kÞbte Blissy den 19/1 2026 og jeg har ikke hÞrt eller set noget fra dem, idag fik jeg shower Towel 29/1 2026 lang tid. Fra USA "selvfÞlgelig"

2026幎1月29日

Hej Stig,

Tak for din feedback. Vi er kede af, hvis kommunikationen omkring din ordre ikke har levet op til forventningerne.

IfÞlge vores leveringsoplysninger blev din ordre leveret den 29/01/2026. Leveringstiden var 9 dage, hvilket er inden for vores normale leveringstid pÃ¥ 7–12 arbejdsdage, som fremgÃ¥r af vores fragtvilkÃ¥r.

Ordren er ikke afsendt fra USA, men håndteres via vores internationale logistikpartner. Tracking kan derfor nogle gange give et andet indtryk af afsenderlandet.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spÞrgsmål eller brug for yderligere hjÊlp.

Handel et andet sted!

Efter betaling har jeg ikke hÞrt fra Blissy. Ingen mail bekrÊftigelse, ingen vare modtaget.
Har ventet 4 uger nu, så de fortjener 1 stjerbe.

Handel et andet sted!!!

2026幎1月24日

Hej René,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne.

IfÞlge vores leveringsoplysninger blev din ordre leveret den 25/01/2026, og den samlede leveringstid var 12 dage, hvilket ligger inden for vores normale leveringstid som beskrevet i vores fragtvilkår.

En ordrebekrÊftelse sendes automatisk efter kÞb, men den kan i nogle tilfÊlde ende i spam- eller reklamefilteret.

Hvis du fortsat oplever, at du ikke har modtaget pakken, eller hvis der er noget, vi kan hjÊlpe med, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så ser vi gerne nÊrmere på det med det samme.

Skidt og kanel......

Jeg bestilte en vare online - jeg vidste godt at det var noget fra Kina.. Det der lige gik i hat og briller, var deres trackingsystem!!! det duede ikke. Jeg skrev så til dem og forklarede dem om sagen og jeg ville vide hvor det blev leveret??? det bestemte så afsenderen fra Kina, så her til morgen på Min DAO app, at den blev leveret i en pakkeshop et godt stykke fra mig, vor jeg sikke selv kunne komme hen til pga. 'kadaverproblemer'. HELDIGVIS ville min sÞde nabo Ahmed gerne hente pakken.......

2026幎1月2日

Hej Hans-JÞrgen,

tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi forstår godt, at situationen har vÊret frustrerende. IsÊr når leveringen ender i en pakkeshop lÊngere vÊk end forventet.

IfÞlge leveringsoplysningerne blev pakken leveret den 02/01/2026, efter 8 dages leveringstid, hvilket ligger inden for vores normale leveringstid. Når en hjemmelevering ikke kan gennemfÞres, bliver pakken automatisk sendt til nÊrmeste tilgÊngelige pakkeshop af fragtpartneren.

Vi er selvfÞlgelig kede af, hvis trackingen har vÊret uklar undervejs, og tager din feedback med videre, så vi kan forbedre oplevelsen fremover.

Hvis der er noget, vi kan hjÊlpe med efterfÞlgende, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

KÞb ikke hos dem

KÞb ikke hos dem. Det er Temu varer. KÞbte et antibaktielt håndklÊde til 149. Det koster 20 på Temu fandt jeg efterfÞlgende ud af. Da pakken kom, stod der som afsender: Fanny og så en kinesisk adresse. Så det gav mening med den meget lange leveringstid.

2025幎12月23日

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.

Vi vil gerne prÊcisere, at Blissy ikke sÊlger Temu-varer. Vores produkter er udviklet og brandet af os og produceres via vores egne leverandÞrer, som vi samarbejder direkte med. At der kan stå et udenlandsk afsendernavn på pakken, skyldes vores internationale logistikpartner og har ikke relation til Temu.

IfÞlge leveringsoplysningerne blev din ordre leveret den 24/12/2025, med en leveringstid på 13 dage, hvilket ligger inden for den leveringstid, der er oplyst i vores fragtvilkår.

Vi forstår dog, at den oplevede ventetid kan fÞles lang, og tager din feedback seriÞst. Hvis du har spÞrgsmål til produktet eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Blissy-teamet

Kan da indtil videre ikke anbefale det

Kan da indtil videre ikke anbefale det firma til andre. Håbet om at få en besked eller bare få min vare, er pist borte. Så hold jer vÊk.

2025幎12月13日

Hej Vibeke,

Tak for din feedback. Vi forstår godt, at det er frustrerende, hvis man mangler besked om sin ordre eller fÞler, at varen er blevet vÊk.

IfÞlge leveringsoplysningerne blev din ordre leveret den 19/12/2025, med en leveringstid på 11 arbejdsdage, hvilket ligger inden for vores normale leveringstid.

Vi beklager dog, hvis kommunikationen undervejs ikke har vÊret tydelig nok, og tager din feedback med videre, så vi kan forbedre oplevelsen fremover.

Hvis du stadig oplever problemer, eller har spÞrgsmål til din ordre, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjÊlper gerne.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。