Vlotte levering, keurig verpakt, zelfs een klein presentje erbij, heel leuk! De prijs van de bloemen was goed, nu nog afwachten op de bolletjes ook de mooie bloemen gaan geven .

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verschillende lupines ontvangen, maar sommige/de meeste hadden geen label met op zijn minst de kleur. Verstuurd einde week betekent weekend voor planten. Ontving ze dinsdag. Gelukkig waren ze nat gen... ãã£ãšèŠã
Leuke aanbieding, redelijk snel met leveren. Enige wat niet oke was was dat de bezorger het pakketje gewoon voor de deur heeft gelegd en pas later en mailtje stuurde met dat mijn pakket was bezorgd.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bloembollen kopen? Bestel uw Bloembollen online! Mooie goedkope bloembollen kopen doet u eenvoudig online bij bloembollenkopen.nl. Als de eerste groene neusjes van de voorjaarsbloeiende bloembollen weer boven de grond verschijnen, beginnen bij ons de lentekriebels. Na lange, donkere winterdagen geven vroege voorjaarsbloeiers zoals sneeuwklokjes, narcissen, cyclamen, tulpen en anemonen een prachtig lentebeeld waar iedereen blij van wordt.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 77ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goed verzorgd en op tijd geleverd metâŠ
Goed verzorgd en op tijd geleverd met goed advies, planten slaan allemaal aan. Met dank !
goeie leveringTevreden
goeie levering, mooie planten.
Zaden , goed uitgekomen.
heel tevreden
2 verschillende soortenâŠ
2 verschillende soorten planten(klaproos) besteld.
Duurde lang voordat de verzending kwam, hierop contact gehad per mail en aangegeven dat het voor moederdag was. Hierop geen reactie meer gehad en uiteindelijk niet op tijd ontvangen. Ook bleek het om een stronk te gaan en niet om de plant zelf. Heb ook via andere site de bestelling gedaan dan hier benoend.Er is er ook maar 1 geleverd. Kreeg standaard mail dat er een bedrag teruggestort zou worden, maar zonder reden of andere vorm van communicatie hierover. Zal hier niet snel opnieuw bestellen.
Ik vind dat de bollen prijs kwaliteit âŠ
Ik vind dat de bollen prijs kwaliteit niet goed , ik vraag me af waarom je zoveel geld vraag 0,50 cent per bloembol ik had verwacht dat de bollen groter waren en verwacht dan ook niet dat deze een mooie bloem geven

Langzame levering
Men moet géén onzin verkopen op de website met "snelle levering". Mijn order op dinsdag 5 mei gedaan men geeft aan wordt donderdag 7 mei geleverd dus mooi vóór moederdag zou je denken.... vervolgens hoor je niks meer tot ik maandag 11 mei bericht krijg dat het 12 mei wordt geleverd. Geen kado voor moederdag dus, enorm bedankt! Ik zou op uw website NIET meer adverteren met snelle levering, want 8 dagen is Stoffel levering

Bloembollenkopen.nl ããã®åç
Zeer vlot en super vriendelijk!
Er was door de grote aantallenâŠ
Er was door de grote aantallen bestellingen vertraging opgetreden, toen ik daar een mail over stuurde werd het meteen opgepakt en de bestelling, die voor een verjaardag bedoelt was werd per omgaande bezorgd.
duurde lang voordat de bestellingâŠ
duurde lang voordat de bestelling binnenkwam.
Bij de bestelling geen papier of info hoe het beste te planten, zon half schaduw of schaduw en/of minimum temperatuur.
Heel veel bollen in de suprisebox en ook hele mooie. Bedankt!
Heel veel bollen in het suprisebox
Gewoon snel en goed geleverd wat ik hadâŠ
Gewoon snel en goed geleverd wat ik had besteld. Aardig aanbod. Wat wil een mens nog meer.
Tevreden over bezorgen,bestelling en kwaliteit.
Goede kwaliteit zomerbollen. Als de slakken wegblijven gaan we er van genieten. Het verrassingspaket was echt heel leuk. De bestelling liep wat vertraging op. Maar na mailcontact was het snel opgelost en kregen we de bollen de volgende dag.
Wortels inplaats van Plantjes Lelietjes Van Dalen.
Plantjes Lelietjes Van Dalen besteld.
Maar twee kluitjes met worteltjes gekregen ???

Bloembollenkopen.nl ããã®åç
Veel bloembollen voor een kleineâŠ
Veel bloembollen voor een kleine prijs,we wachten nu af tot ze bloeien
Prima ðð» veel werk zoân groteâŠ
Prima ðð» veel werk zoân grote bestelling maar hopelijk later een mooie tuin
Het surprise package is inderdaad eenâŠ
Het surprise package is inderdaad een mooie optie op andere soorten bollen te leren kennen anders dan de normale soorten
Verschillende lupines
Verstuurd einde week betekent weekend voor planten. Ontving ze dinsdag. Gelukkig waren ze nat genoeg!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã