Vlotte levering, keurig verpakt, zelfs een klein presentje erbij, heel leuk! De prijs van de bloemen was goed, nu nog afwachten op de bolletjes ook de mooie bloemen gaan geven .

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verschillende lupines ontvangen, maar sommige/de meeste hadden geen label met op zijn minst de kleur. Verstuurd einde week betekent weekend voor planten. Ontving ze dinsdag. Gelukkig waren ze nat gen... ãã£ãšèŠã
Leuke aanbieding, redelijk snel met leveren. Enige wat niet oke was was dat de bezorger het pakketje gewoon voor de deur heeft gelegd en pas later en mailtje stuurde met dat mijn pakket was bezorgd.
Goede kwaliteit zomerbollen. Als de slakken wegblijven gaan we er van genieten. Het verrassingspaket was echt heel leuk. De bestelling liep wat vertraging op. Maar na mailcontact was het snel opgelost... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bloembollen kopen? Bestel uw Bloembollen online! Mooie goedkope bloembollen kopen doet u eenvoudig online bij bloembollenkopen.nl. Als de eerste groene neusjes van de voorjaarsbloeiende bloembollen weer boven de grond verschijnen, beginnen bij ons de lentekriebels. Na lange, donkere winterdagen geven vroege voorjaarsbloeiers zoals sneeuwklokjes, narcissen, cyclamen, tulpen en anemonen een prachtig lentebeeld waar iedereen blij van wordt.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goede prijs. Gemakkelijke bestelling
Gemakkelijke bestelling. Goede prijs. Vlotte levering.
Alles naar wens
Pakketje was netjes en snel verzonden
Pakketje was netjes en snel verzonden. En goed verpakt. Echter zat niet alles wat ik had besteld goed in het pakket. Ik had een paar zakjes snijbloemen zaad. Echter zat er maar 1 in het pakket, en het zakje was open. (Iets waar ik normaal niet over zal klagen, maar jullie vragen om een review) en van 1 soort bollen zat er een verkeerde verpakking in. Alles gaat bij ons op de vereniging de grond in voor een wilde bloementuin, dus ook dat was niet zo erg.
Kwa kosten zijn de prijzen hier heel netjes. En iedereen kan een keer een fout maken.
Maar al met al best tevreden, ik zou hier gerus de volgende keer op nieuw kopen.
Wat je zaait kun je oogsten.
Ik heb wat zaad kunnen kopen Jaarlijkse bloemenzee
om te investeren in een mooie leefomgeving.
Goed voor de bijtjes en de vlinders, goed voor het hele milieu. Wat je za
Altijd prettig.
Altijd prettig om zaken te doen met dit bedrijf. Snelle levering en goede kwaliteit.
Top producten en service!
Alles volgens afspraak en snelle levering. Zeer goed verpakte en mooie producten van goede kwaliteit.
Nette levering
Nette levering. In pot gezet en binnen een week al flink aan het groeien binnen! Top
Alles netjes verpakt
Alles netjes verpakt, snel bezorgd. Nu alleen hopen dat er ook hele mooie bloemen uit de bollen komen ððž
Top bedrijf
Top bedrijf
Vele en leuke aanbiedingen, goede producten tegen een schappelijke prijs én snelle levering.
Bij navraag over een product krijg je snel een correct antwoord.
Ronduit triest
Compleet andere bollen gekregen dan besteld. Mail gestuurd hierover, werd meteen afgewimpeld. Nog een paar keer een mail gestuurd maar helaas zonder reactie. Dit bedrijf zit duidelijk niet te wachten op commentaar.. Geen persoonlijke klantenservice zoals op de website staat vermeld. Je kunt enkel mailen. Bar en bar slecht, koop je bloembollen elders!

Bloembollenkopen.nl ããã®åç
Efficiënt en goed verpakt
Alles verliep heel vlot
Zeer vlotte verzending en aankoopprijs
Zeer vlotte verzending en aankoopprijs, en bij probleem staan ze direct paraat om je te helpen met raad en oplossingen
100% content en voor herhaling vatbaar
Vlotte bestelling en snelle verzending
Vlotte bestelling en snelle verzending. Positieve ervaring!
Correcte levering en goed kwalitiet.
Op de site staat verpakt in een leukâŠ
Op de site staat verpakt in een leuk doosje.
En krijgt het in een zakje .

Bloembollenkopen.nl ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹