レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Trist man som forretnings indehaver af denne butik kan blokere en fÞlger pÃ¥ Facebook ... Jeg spurgte indtil om de ikke kunne lave LIVE med de priser de kÞber tÞjet til . da det er langt billigere end... もっず芋る

KÊre Karen, hvor er det Êrgeligt, at mÃ¥ske din mor stÃ¥r i shoppen i dag, snÞftende - hun burde mÃ¥ske enten pudse nÊste eller blive hjemme - og mega sur tager imod kunder. Havde en kjole, der skulle re... もっず芋る

Mere bÞvlet og besvÊrligt kan det nÊppe blive. De fÃ¥r ved en fejl lavet en forkert returlabels, jeg ringer og snakker med dem, men fÃ¥r af vide, at det er mere besvÊrligt at fÃ¥ den lavet om, sÃ¥ jeg sku... もっず芋る

Dejlig butik/butikker har fantastisk mange dejlige varer, og her fÃ¥r man rigtig god og Êrlig vejledning. Altid et venligt smil og man kan mÊrke hvilken kÊrlighed Karen har til butikken og kunderne.... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rlig samvittighed

Trist man som forretnings indehaver af denne butik kan blokere en fÞlger på Facebook ... Jeg spurgte indtil om de ikke kunne lave LIVE med de priser de kÞber tÞjet til . da det er langt billigere end det os fÞlgere skal give ... Kom sig af , at alt det tÞj de viser har de selv ... Klart når det er os fÞlger som skal betale 2x/ 3x så meget for hendes tÞj end de selv skal .... indehaveren kunne ikke tåle at hÞre sandheden , og vÊlger at blokere mig ... GRINER ... Det er så langt ude .. Var man voksen kunne man bare have svaret .. Har hÞrt mere dårligt om den forretning andre steder.. Det siger sig selv

2026幎2月28日

KÊre Karen

KÊre Karen, hvor er det Êrgeligt, at måske din mor står i shoppen i dag, snÞftende - hun burde måske enten pudse nÊste eller blive hjemme - og mega sur tager imod kunder. Havde en kjole, der skulle retur, fik ingen kvittering på, at varen er modtaget retur - vi kunne jo bare tage et billede af kvitteringen, lidt problematisk, når der også er andre varer på kÞbet, ingen information omkring hvordan pengene kommer retur, ikke muligt at få dem udbetalt og endelig en udmelding om, at pengene er retur på kortet om måske en uges tid. Det er simpelthen ikke i orden. En rigtig Êrgelig oplevelse, når nu vi også kÞrer 75 km for at komme ind i butikken.

2025幎12月30日

Den varmeste anbefaling

Den eneste butik i hele DK hvor jeg HVER GANG finder tÞj som jeg bare må have med hjem.
Altid super god kvalitet, den fineste service og smilende imÞdekommende personale og ejer.

I vil altid vÊre min nr. 1 to go og vil varmt anbefale Jer.

2024幎10月4日
自発的なレビュヌ

Mere bÞvlet og besvÊrligt kan det nÊppe

Mere bÞvlet og besvÊrligt kan det nÊppe blive. De får ved en fejl lavet en forkert returlabels, jeg ringer og snakker med dem, men får af vide, at det er mere besvÊrligt at få den lavet om, så jeg skulle bare sende pakken, så skulle de nok sÞrge for, at få den hentet . Nu på 9. Dagen ligger min pakke stadig i pakkeshoppen ( den har ligget klar siden den 20/4) har skrevet flere mails ,samt sendt en kopi fra gls på, at pakken ligger klar til afhentning men der sker intet. De påstår at de har svaret mig, men har intet modtaget. Det er så sidste gang jeg handle her, hvis man skal have så stort et besvÊr med at sende retur og få sine penge retur.

2024幎4月17日

KÊre Blog and Shop

KÊre Blog and Shop, kÊre Karen samt personale.
Hold nu op hvor er det bare en WOW oplevelse at handle hos jer . Absolut den bedste service EVER 😊🫶 selv for mig som bor 370km fra Blog and Shop sÃ¥ oplever jeg lige sÃ¥ god service som hvis jeg kunne vÊre der fysisk.
Jeres live og fremvisning er 100 procent til UG både med fremvisning, kvaliteten og mål , og selv om jeg er 370 km vÊk formår i at fremvise den allerbedste kundeservice EVER .
Forsendelsen skal jeg heller ikke vente på , Max 2 dage så har jeg de kÞbte vare . Yderst sjÊldent at finde så godt service og kundepleje som hos jer .
Hvis jeg skulle have noget at klage over , sÃ¥ kan det bestemt kun vÊre at hvor ville jeg dog elske at Du Karen have en sÃ¥ dejlig butik midt i Jylland, I WILL LOVE IT . 😊❀.
1000 1000 TAK FOR BLOG AND SHOP
MVH
Dorte Broberg Holmstoel .

2023幎7月5日

Super fin service

Jeg har nu et par gange handlet hos blogandshop og det er hver gang en fin oplevelse. Der er virkelig mange lÊkre varer og de afsendes hurtigt ved ordre. En gang modtog jeg en forkert vare og her var der også super fin og hurtig hjÊlp til ombytning. Absolut et sted jeg vil handle igen - og håber jeg en dag får mulighed for at besÞge den fysiske butik.

2022幎11月24日

KÊmpe anbefaling

Super positiv oplevelse at handle i Blogandshop i deres fysiske butik. Man bliver alt mÞdt med et smil, lÊkkert tÞj og god vejledning omkring sammensÊtning og stÞrrelser. Stor anbefaling herfra :-)

2022幎10月14日
自発的なレビュヌ

Jeg har kun positivt at sige

Jeg har kun positivt at sige: LÊkre varer, billige priser og aller vigtigst: Super service - altid. De har ogsÃ¥ meget inspirerende live - krydret med godt humÞr, sÃ¥ det spredes ud i stuerne. Og denne anmeldelse er skrevet efter flere kÞb ~ samme positive oplevelse hver eneste gang👌

2022幎9月1日

Super fantastisk service

Super fantastisk service - jeg bestilte sÞndag og og GLS leverer ikke til min nÊrmeste by automatisk. Skrev en mail og mandag morgen fik jeg en mail, at min pakke var klar og og sendt til det sted nÊrmest mig. SÃ¥dan 🊟
Handler en del hos dem og de er meget hurtige til at sende og give besked.
Tak for super service 👍🏌

2022幎6月29日

Det sÞdeste personale

Det sÞdeste personale, altid smilene og klar til at hjÊlpe og rådgive. Personalet er Êrlige sÞde piger som altid er klar til at stå på spring. Fantastik rådgivning i stÞrrelser og form som klÊder en. Butikken ser altid smuk og ordentlig ud. Vil altid komme tilbage til hver en tid.. ❀

2022幎6月2日

Dejlig butik

Dejlig butik/butikker har fantastisk mange dejlige varer, og her får man rigtig god og Êrlig vejledning. Altid et venligt smil og man kan mÊrke hvilken kÊrlighed Karen har til butikken og kunderne.
Butikken er altid så smuk, friske blomster osv.
Jeg kan på det varmeste anbefale den butik/butikker.

2022幎6月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ