Keurig verzorgd en goed ingepakt.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
We hebben op verschillende sites gekeken maar de kunstbloemen op jullie site sprongen er echt uit. We hebben gekozen voor de tropische explosie met een mooie satijnen vaas erbij! Het boeket staat prac... ãã£ãšèŠã
Hele mooie bos. Snel geleverd.
Kosten nog moeite werden bespaard om mee te denken en een mooie combinatie te creëren met een vaas en een mooi boeket. Erg vriendelijk personeel! Prijs kwaliteit is ook echt super vind ik. Nu thuis le... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Blommo ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zijden bloemen en kunstbloemen boeketten met een WOW-factor.
Blommo neemt alleen genoegen met premium kwaliteit zijden bloemen. Alleen het beste is goed genoeg. Kwaliteit die je ziet en voelt.
Onze zijden bloemen maken het verschil door betere materialen, fijnere details en hoogwaardige afwerking. De zijden bloemen boeketten zijn bovendien handgebonden door onze topbloemisten. Zo haal je kwaliteit in huis.
Welk kunstboeket haal jij in huis?
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alles keurig
Alles keurig het boeket en de pot waren een cadeau voor de verjaardag maar echt goede kwaliteit een heel mooi bloemstuk en netjes geleverd heel blij mee

Blommo ããã®åç
Mooie boeketten De keuze is goedâŠ
Mooie boeketten De keuze is goed uitgebreide selectie

Prachtig boeket!
Keurige snelle levering en het resultaat mag er wezen. Wat een prachtige boeket bloemen!

Blommo ããã®åç
Correct bezorgd en geleverd conformâŠ
Correct bezorgd en geleverd conform onze afspraak.

Blommo ããã®åç
Tropische explosie in de teamkamer
Als team zijn we erg tevreden over het boeket Tropische explosie. Hij staat erg mooi op de tafel bij binnenkomst in onze school. Een mooi aangekleed boeket en een hele goede en snelle service.

Super kwaliteit
Hele mooie kwaliteit van de zijde kunstbloemen. Een aanvulling voor de huiskamer. Wij zijn er erg blij mee.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã