Blomsterverkstad レビュー 83

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち5の評価

Jag är mycket nöjd med inköpet av blomstödet ” In vase” till min Ittalavas. På Instagram fanns en instruktionsfilm där man kunde se användningen. Snabb leverans och bra förpackat.

5つ星のうち5の評価

Bra produkt! Beställt samma två gånger! En present och senare en till mig själv! Mycket snabb leverans! Trevligt med personlig hälsning i paketet! Supernöjd!

5つ星のうち5の評価

Det saknades ett föremål i min order, tog kontakt och fick hjälp direkt! Super proffsigt och fantastisk service! Kvalitén på produkterna är också fantastiska!

企業情報

1. 花屋
  2. インテリア デザイン店
  3. 生け花デザイナー
  4. 庭園

当該企業による記述

Webshop! Säljer Invase blomstöd till Aaltovas och Hanataba bukettstöd. Hämtning av varor. Frilans florist - maila eller ring för beställning. Kurser för privata grupper och företag.

4.7

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastiske ting

gode ting - alt för blomster

2022年4月3日

Blomsterverkstad からの回答

Ja, allt för hemmafloristen! Glad du hittade vad du behövde Sanne!

5つ星のうち5の評価

Strålande vackra blomstöd och dessutom…

Strålande vackra blomstöd och dessutom presenterade i mycket eleganta etuier!
Leveransen fungerade dessutom snabbt och bekvämt.

2022年3月10日

Blomsterverkstad からの回答

Glad att du gillar ditt köp, och är nöjd med servicen! Varmt välkommen åter Agneta!

Första klassens service

Första klassens service, mängder med inspiration 💚

2021年6月17日

Blomsterverkstad からの回答

Tusen tack Annica! Blir glad att höra det! Tack också för att du tog dig tid att lämna en recension!

Snabb o fin service

Snabb o fin service, bra produkter🌸

Blomsterverkstad からの回答

Härligt att höra, blir glad! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Jättefin ramslök

Blomsterverkstad からの回答

Visst är det gott! Att posta ramslök funkar jättebra, glad att kunna förse er som inte kan plocka själv! Tack för att du tog dig tid att lämna ett fint omdöme!

5つ星のうち3の評価

Strul

Blomsterverkstan fick sin mejl kapad i samband med min beställning så nu blir jag överöst med hundratals skräpmejl varje dag efter det, vilket inte är så kul. Leveransen skulle ske via Post Nord till mitt hem. Post Nord påstod att de sökt mig via telefon vid leverans och att jag inte svarat. Detta stämde inte, hade inget missat samtal. De lämnade då paketet på utlämningsställe. Produkterna motsvarade förväntningarna men alldeles för mycket strul med det runtomkring.

Blomsterverkstad からの回答

Så glad jag blir att höra att du gillade produkterna!
Verkligen trist att höra att Postnord inte lyckades leverera till dig smidigt, ber om ursäkt åt deras vägnar. Det brukar fungera väldigt snabbt och smidigt säger andra kunder.
Ang skräpmejl - jättejobbigt! Tycker jag att du ska vända till din mailadressleverantör. Det finns sätt att få stopp och filter på skräpmail. Min gamla hemsidas problem borde inte påverka andra, det har inte funnits några virusar inblandade.
Önskar dig en skön sommar!

5つ星のうち5の評価

Jag är mycket nöjd med inköpet av…

Jag är mycket nöjd med inköpet av blomstödet
Snabb leverans och bra förpackat.

Blomsterverkstad からの回答

Glädjer mig att höra att du gillar din InVase, visst är den fiffig! Glad att du hade nytta av instruktionsfilmen. Tack för ett fint omdöme, och glad blomstrande sommar till dig!

5つ星のうち5の評価

Tyckte det var väldigt snabb leverans…

Tyckte det var väldigt snabb leverans och varorna motsvarade mina förväntningar 👍👍

2021年6月9日

Blomsterverkstad からの回答

Tusen tack för det positiva omdömet Kristina! Glad att du uppskattade den snabba leveransen. Önskar dig glada blomsterstunder med dina produkter!

Högsta betyg

Bästa Blomsterverkstad och bästa Minna.
Rekommenderas mitt varmaste

2021年6月8日