レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Don't trust their guarantee, they will not honor it. And they will blatantly ignore and assert the opposite of what your emails/photos demonstrate. Timeline: 12 Jan 2026: Emailed to advise tha... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Eerste keer besteld duurde erg lang voordat het binnen kwam , maar was goed ! Dus dacht bij de tweede keer bestel twee flesjes ging nu iets sneller maar was ineens doorzichtig en een olieachtige... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Dit bedrijf handelt frauduleus. Product en verpakking voldoen niet aan verwachting en komen totaal niet overeen met hetgeen dat wordt aangeboden (gekleurd chinees suikerwater). De geboden 100% geld t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Na een levering waarvan de flesjes lek

Na een levering waarvan de flesjes lek waren,in de mail geklommen waarna een verzoek kwam om foto`s en korte video te mailen van de beschadigde flesjes. Hierna nog 3 maal gemaild en na 4 weken een nieuwe zending geleverd gekregen.Uiteindelijk eind goed al goed.Dus ondanks de moeilijke communicatie een tevreden klant.

2025幎5月28日

Scam!!!

Scam!!!! Scam!!! Geen kvk !!
Chinese nep producten!! Standaard auto-berichten dat ze 20% korting willen geven na klachten maar reageren verder nergens op. Trap hier niet in dit zijn OPLICHTERS.

2025幎5月15日

Is pure rotzooi uit China NIET KOPEN

Is pure rotzooi uit China NIET KOPEN !!!!
Is geen echte methyl blue maar suiker water met een lichtblauw kleurtje en geen info over wat erin zit !!! Ze schepen je af ,komen met 20 % vergoeding,als je je geld terug vraagt (staat bij 90 dagen geld retour maar is niet waar
Mensen trap er niet in
.want je bent je geld kwijt !!!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡doe aangifte en vraag via je bank t geld terug

2025幎5月20日

53 jarige man heeft zich volledig in de maling laten nemen door deze oplichters

Een week geleden inderdaad het pakketje ontvangen.

Gebruik het nu een week zonder enig merkbaar resultaat.

Teven is de zeer lichtblauwe kleur, vergeleken met de donkerblauwe kleur als in alle reclames eem opvallende afwijking.

Het feit dat het mierzoet is en naar limonadesiroop smaakt is ook niet echt bemoedigend.

Hoor graag van u.

Roger

2025幎5月16日
5぀星のうち3の評䟡

Jullie werken correct qua afhandeling

Jullie werken correct qua afhandeling van de bestelling en geven goede feedback, daarover valt zeker niet te klagen. Wat het product op zich betreft had ik er eerlijk gezegd meer effect van verwacht.
Misschien ervaar ik meer helderheid in mijn hoofd en meer goesting om mijn taken die ik vervelend vind niet meer uit te stellen, maar spectaculair zoals voorgesteld in de promo is het voor mij zeker niet. Mijn eerste flesje is nu bijna leeg, dus ik had er wel meer van verwacht.

2025幎5月18日

Misleidende reclame, geen klantenservice – gemeld bij ACM

Ik heb methyleenblauw besteld via de Nederlandse website van Blue Alchemy, waar het werd gepromoot als USP-grade (farmaceutische kwaliteit). Het pakket werd echter verzonden vanuit China, en dit werd nergens op de website vermeld.

Ik heb meer dan een week geleden een e-mail gestuurd via het contactformulier om een analysecertificaat (COA) of enig bewijs van de USP-kwaliteit te vragen, maar geen enkele reactie ontvangen. Ook via Instagram geprobeerd – opnieuw geen antwoord.

Vanwege de misleidende informatie en het gebrek aan communicatie heb ik het bedrijf gemeld bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Geen klantenservice, geen transparantie. Ik raad dit bedrijf absoluut af.

2025幎5月9日
5぀星のうち1の評䟡

Wat een neppe Chinese spul is dit

Wat een neppe Chinese spul is dit. Mierzoet en het doet niet wat ze zeggen, alsjeblieft mensen trap hier niet in.
Doodzonde van me geld geweest er is ook geen contact met ze te krijgen wat ik ook wel snap, anders worden ze gek gebeld met ontevreden klanten pffff.
Grootste onzin ever!!!!😡😡

2025幎5月6日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb in maart een bestelling

Ik heb in maart een bestelling geplaatst en ook ontvangen. Nu krijg ik, zonder een nieuwe bestelling te hebben geplaatst, een melding van een nieuwe zending.
Wanneer ik zoek op 'retouneren' krijg ik een vaag adres, zonder postcode en plaatsnaam.
Ik ben benieuwd of er gereageerd wordt op mails over annulering.

2025幎4月29日

WAARSCHUWING !

WAARSCHUWING !! Dropshipper, levert flesjes met onbekende -mogelijk levensgevaarlijke- inhoud vanuit China.

- Geen enkele bedrijfsinformatie te vinden op de website (algemene voorwaarden, contact informatie etc)
- Levering uit china
- Geen bijsluiter. Geen enkele informatie
- Geen Factuur

Ofwel, pure oplichting! Waarschijnlijk heb je water met een kleurstofje erin gekocht uit China en zet je je leven / gezondheid op het spel door dit in te nemen!

Aangifte wordt gedaan

2025幎4月25日

Ik heb de 13 (april) heb ik een

Ik heb de 13e (april) heb ik een bestelling geplaatst. Het moet nu nog binnenkomen. Het is nu de 19e. komt uit China die troep. En nu lees ik de reviews van dit product. Ik vertrouw het nog geeen eens meer. ik las ook dat geld terug garantie ook niet bestaat Dus mensen let op wat je koopt.

2025幎4月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス