Kiedy dwa dni później wszedÅem na czat zapytaÄ o status, Damian z czatu od razu miaÅ podglÄ d do tego zgÅoszenia, kwoty ani daty nie musiaÅem powtarzaÄ. PowiedziaÅ, ÅŒe 150 zÅ zostaÅo dopisane godzinÄ w... ãã£ãšèŠã
Customer service was kind pretty easy. Trust went up within a day. Nothing crazy, just a solid night. SprawdziÅem konto później i dalej wszystko siÄ zgadzaÅo, ale nie idealnie.
äŒæ¥æ å ±
- è³ãä»£è¡æ¥
- è³åå Ž
- èŽå
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Porównaj kasyna z szybkimi wypÅatami w Polsce, przejrzystymi zasadami pÅatnoÅci i wygodnÄ obsÅugÄ konta.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
MiaÅem dobre wygrane
MiaÅem dobre wygrane, ale wraz z kolejnymi poziomami pojawiÅa siÄ ogromna posucha. Mój host jest Åwietny, choÄ przydaÅyby siÄ nagrody za lojalnoÅÄ i duÅŒe stawki. Grajcie odpowiedzialnie.
kasa doszÅa
kasa doszÅa, tylko status 'zatwierdzona' wisiaÅ caÅy dzieÅ zanim coÅ ruszyÅo.
Agent great
Agent great, chat UI poor, two lines visible, keyboard hides the send button. Still, free spins added in three minutes and 140 zÅ won on them. Fix the box, keep the people!
Dawniej na innej platformie pierwszaâŠ
Dawniej na innej platformie pierwsza wypÅata oznaczaÅa na zmianÄ proÅby o kolejne skany i tygodniowe milczenie. Tu wysÅaÅem dokumenty przy rejestracji, a wypÅata 420 zÅ na Skrilla przeszÅa bez jednego dodatkowego maila. Nadal nie wiem, co tam wczeÅniej blokowaÅo.
Header takes up space
Header takes up space. Cards are comfortable underneath.
On this run
On this run, login dziaÅaÅ pÅynnie po pracy, ale troche wolno.
Podoba mi siÄ caÅy wybór gier.
Nice site
Nice site, bedtime spins work on my old phone. The lobby takes five seconds to load though
I keep enjoying these familiar gamesâŠ
I keep enjoying these familiar games despite the slightly busy welcome carousel that appears when I return!
To caÅkiem niezÅa strona
To caÅkiem niezÅa strona: ma dobre promocje, hojne nagrody, program VIP, codzienne bonusy i szybkie wypÅaty po pierwszej transakcji. Wybór gier mógÅby byÄ wiÄkszy, ale dostÄpne tytuÅy sÄ solidne. Dla mnie 4,5/5.
WygraÅem 180 zÅ w zeszÅym tygodniu
WygraÅem 180 zÅ w zeszÅym tygodniu, kasa byÅa na koncie w dwa dni. Polecam ten serwis!
To byÅo moje pierwsze kasyno online iâŠ
To byÅo moje pierwsze kasyno online i od tamtej pory jestem wciÄ gniÄty. ZaczÄ Åem w Kansas, a teraz korzystam w Teksasie, gdzie legalnych opcji jest niewiele.
Warunki bonusu przeczytaÅem przyâŠ
Warunki bonusu przeczytaÅem przy drugiej kawie: x25, tylko sloty, 7 dni na obrót.
GraÅem w zeszÅy weekend
GraÅem w zeszÅy weekend, wygraÅem 270 zÅ, wypÅata na Revolut przyszÅa w poniedziaÅek. Jak na razie spoko!
I had to leave for work
I had to leave for work. Wagering jumped from x25 to x45 once the casino bonus was active
Odbiór dzieci z przedszkola
Odbiór dzieci z przedszkola, dziesiÄÄ minut w aucie, slot z rybkami. 120 zÅ w ÅrodÄ, przelew w piÄ tek. Jedynie dźwiÄk wygranej obudziÅ mÅodszego na tylnym siedzeniu, globalne wyciszenie poproszÄ. Poza tym szybkie i uczciwe miejsce
solid place
solid place, the win motion cant be skipped on larger hits, this casino is legit!
Jestem pod wraÅŒeniem
Jestem pod wraÅŒeniem: wygraÅem, a moja wypÅata zostaÅa juÅŒ zatwierdzona. Czekam na nagrodÄ!
right after KYC
right after KYC: Bonus page showed free spins counter, active casino bonus showed a different rule still waiting ??