Fremragende service! Kundeservice er i top og man fÃ¥r hurtigt og brugbart svar! Prisen pÃ¥ hyped sko er langt mere fair end andre resellere - kan derfor varmt anbefales. Jeg modtog skoene inden fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ikke nemt at returnere varene. Svar ikke pÃ¥ mail eller telefon. Sidste gang jeg handler hos dem. Hej Jeppe Jeg ringede flere gange pÃ¥ dit nr. og ogsÃ¥ lagede besked, men svarede aldrig. Jeg skul... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt sikkert 5 stjerner herfrað€©ð€©ð€©ð€©ð€© BRILLIANT SERVICE! Har kun gode ord at give med pÃ¥ vejen fra min oplevelse med BMSNEAKS. Jeg bestiller varen (billigere end alle andre steder ð) og mod... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BMSNEAKS kan helt klart anbefales ð¯ Autentiske sneakers fra rundt om verdenen til en pris, man ikke kan sige nej til. Jeg modtog varen indenfor 5 dage efter at have bestilt dem via shoppen. Ing... ãã£ãšèŠã
BMSNEAKS sÊlger de hotteste sneakers til konkurrencedygtige priser.
MargrethegÃ¥rdsvej 71, 6200, Aabenraa, ãã³ããŒã¯
Jeg kÞbte nogle Jordan 1 retro high og str 46.er perfekte fÞler godt og sikkert
Jeg kan anbefale BMSNEAKS TAK
Jeg bestilte en arcâteryx jakke hos dem. pÃ¥ hjemmesiden stÃ¥r den som Atom LT, men da jeg modtager den, ser jeg det er en Beta LT.
Modtager pakken, og finder ud af det er en kvindemodel (bliver ikke oplyst overhovedet!)
Men den er så alt for lille, og sender den så retur. De lover guld og grÞnne skove, og overholder ikke deres tidspunkter.
Får langt om lÊnge pengene.
De svarer rigtigt dårligt på Instagram, og heller ikke på telefonen.
Kan ikke anbefale at handle hos dem.
Hej, Mine Nike Dunk Panda, som jeg har haft i et nogle mådner og skoen er virkelige dårlig kvalitet, jeg har ikke brugt dem sÊrlig meget, og har ikke lavet noget vildt i dem, har passet på dem meget. Og omme ved skoen hvor man har sin hÊl der er den virkelige dårlig og gÞr ondt når man går i dem, og lÊderen ryger af og det Hele er virkeligt dårligt ved den sko jeg har kÞbt ved jer. Men er tilfreds over jeres Levrings tid.
Kan ikke anbefales og kÞbe derinden fra hvis det sker for skoen synes jeg.
Har dog også en Mistanke om de er Fake!!?
Leveringstiden var meget lÊngere end hvad der stod på hjemmesiden.
Track og trace nummeret fik jeg fÞrst efter at have sms'er til dem mange gange. Ingen tager telefonen, der svares kun på SMS. En ret dårlig oplevelse. Da varen endelig nåede frem var den helt i orden og som forventet.
Jeg kÞbte for 4-5 måneder siden et par air jordan 1 low "UNC 2021". God service og hurtig levering. Men kvaliteten er ikke i top. Jeg har nu gået med skoene i 4 måneder, kun gået i, ikke lÞbet eller spillet fodbold eller andre aktiviteter. Sålen er ved at adskille sig fra "toppen" og stoffet ude for enden af skoen er også ved at falde af. Synes at det er trÊls at man giver nÊsten 2000 kr for et par sko som ikke holder lÊngere end et par sko til 300 kr. Så kan det godt vÊre at man betaler mere for mÊrket, men synes stadig at det er for dårligt at man ikke får en sko med god kvalitet. Kan ikke anbefale og bruge så mange penge på et par sko som ikke holder lÊngere end et normalt par!
Vi skulle kÞbe et par Air Jordan 1 til min sÞn, hvilket var en jungle - fordi nettet flÞd med for det fÞrste sider, hvor de var udsolgte og mange fake modellerâŠlige indtil vi fandt BMSneaks.dkðð
Her kunne vi få hurtig vejledning gennem chatten og super god service! Og da det var til et barn, var det meget vigtigt for os, at gaven kunne nå frem inden jul og det skal vi da lige love for!
De blev sendt fredag og lÞrdag kunne vi afhente dem i pakkeshoppen!ðððð Det var endnu bedre end vi havde hÃ¥bet pÃ¥!
Vi vil varmt anbefale at handle her en anden gang og vi kommer uden tvivl tilbage, nÊste gang vores sÞn skal kÞbe nye sneaksâŠvi vil glÊde os til at handle med BMSneaks.dk igen!ðð
Super god service, hurtig svar på spÞrgsmål og hurtig levering
Nem og lige til. Hurtig levering. Ingen problemer overhovedet.
Jeg har ikke oplevet en langsommere kundesupport!
Dog modtog jeg mine sko i god tilstand
Blev mistÊnkelig allerede da jeg bestilte sko til min datter. Den eneste bekrÊftelse på kÞbet kom via sms, med et link til bestillingen. Ingen mail, ingen vejledning ifht fortrydelse af kÞb eller reklamation.
Efter 5 måneder går skoene i stykker, og jeg sender den 9/11 en mail til dem med reklamation. Og hÞrer INTET! Sender igen mail den 9/12 til den mail firmaet opgiver her på trustpilot, hvor andre ligeledes klager over manglende svar fra firmaet.
Fortsat INTET svar. Men hey, det var jo også kun et skokÞb til 1.900,00.
Eneste positive er, at leveringen ved kÞb var ok.
Kan på ingen måde anbefale at kÞbe her, virkelig dårlig kundeservice efterfÞlgende.
Ordre bare annulleret uden yderligere info, svarer ikke på henvendelser.
Opdatering: Har nu modtaget mail. Varen kan ikke leveres, men stadig ikke optimalt at sÊlge en vare man ikke kan levere. Har Þget ratingen, da Jeppe rent ud faktisk er vendt tilbage.

BMSNEAKS ããã®åç
Det er nu anden gang at jeg bestiller sneakers fra bmsneaks, og jeg har begge gange vÊret yderst tilfreds. Det er nÊsten et Ã¥r siden at jeg bestilte det fÞrste par, og servicen er lige sÃ¥ god nu som dengang. Leveringen tog kun 1,5 dag, og alt ved skoen var som det skulle vÊre. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg bestiller sko fra bmsneaks ð€©
Super god kvalitet og hurtig levering, handler der helt sikkert igen ð
Super lÊkre produkter og hurtig levering. Kan anbefales. Ikke sidste gang jeg handler hos dem:)
Ikke nemt at returnere varene. Svar ikke på mail eller telefon. Sidste gang jeg handler hos dem.
Hej Jeppe
Jeg ringede flere gange på dit nr. og også lagede besked, men svarede aldrig. Jeg skulle også brug en retur erklÊring, ikke label.
Senere fandt jeg begge gennem hjemme siden og nu er varen sendt retur.Mangler kun at mogtage min tilgodhÊvene. Håber de kommer snart.

BMSNEAKS ããã®åç
Havde en oplevelse hos bmsneakers, kÞbte et par j1 low light Grey smoke som så viser sig og vÊre fake! Aldrig om jeg dog vil anbefale nogen dette firma hold jer langt vÊk

BMSNEAKS ããã®åç
Mega hurtig leveringð Varen kom dagen efter bestilling ð€©
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã