Levertijden zijn gewoon triestig. Hij heeft zijn site nog niet zo lang maar persoonlijk denk ik niet dat u de juiste eigenaar bent voor een site bestellingen van 400 plus mogen toch wel de volgende d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Eigenaar is erg behulpzaam. Ook als het onzeker is dat je iets gaat bestellen. Bij bijzonderheden met je bestelling laat hij het ook weten, laag drempelig dankzij de WhatsApp functie. Erg tevreden
Goeie klantenservice, Mijn pakketje was vertraagd doordat de leverancier de verkeerde cylinder mee had gegeven aan t bedrijf vanwege de vertraging heb k een gratis fles olie gekregen. Ook helpt de eig... ãã£ãšèŠã
Verkeerde koppelingskabel geleverd voor een aprilla/derbi. Te lange binnenkabel. Uiteindelijk na goed contact met BN via whatsapp een productiefout gevonden. Netjes een nieuwe opgestuurd gekregen van... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Levertijden zijn gewoon triestig.
Hij heeft zijn site nog niet zo lang maar persoonlijk denk ik niet dat u de juiste eigenaar bent voor een site bestellingen van 400 plus mogen toch wel de volgende dag opgestuurd worden

Bnrevisie ããã®åç
Duurt ontzettend lang voordat ik het weet en heb

Bnrevisie ããã®åç
Super geholpen met mijn bestelling! Verkeerde onderdeel was opgestuurd, kreeg gelijk reactie op mijn bericht en het juiste onderdeel was zo binnen! Top klantenservice

Bnrevisie ããã®åç
Heeft mijn blok heel goed gereviseerd en opgeknapt!

Bnrevisie ããã®åç
Ik had een vraagje over de cilinder en daar ben ik gelijk mee geholpen ð

Bnrevisie ããã®åç
Antwoord altijd super snel altijd vriendelijk en behulpzaam ben heel te vreden van Bnrevisie!!

Bnrevisie ããã®åç
Eigenaar is erg behulpzaam. Ook als het onzeker is dat je iets gaat bestellen.
Erg tevreden
Bestelling duurt erg lang voor je het in huis hebt(2,5 wk) en geen communicatie als hij het zelf niet op voorraad heeft.Dus zelf erachteraan ,en krijg een kort agressief antwoord terug.
Heeft echt nog echt wel wat te verbeteren.
Ik bestel toch liever bij een ander.

Bnrevisie ããã®åç
Ik had een mailtje gestuurd omdat mijn pakketje nog niet binnen had, en ik kreeg snel en goed antwoord op mijn vraag.
Zeer snelle Hulp en keurig werk van BN tijdens de cilinder controle , ook tijdens assistentie tijdens het monteren of achterkomende problemen
Snel met reageren! We wouden iets optijd hebben en duurde iets langer dan normaal maar mochten het gewoon ophalen! Super gedaan
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã