Boat Bike Tours レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

De bootreis was goed georganiseerd, fietstochten ook mooi. Helaas was de Nederlandse taal ondergeschoven aan het Engels en het Duits, alhoewel we met veel nederlandstaligen aan boord waren in Neder... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Het was 'n mooi verblijf. Agnès, de chef, was super. Wat zij bereide in haar toch kleine keuken was fantastisch. Romek en Angeline altijd klaar om te helpen, altijd 'n goed humeur. Ze moeten tenslotte... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Schip(Fleur) op leeftijd, goed onderhouden, goede accomodatie: 8. Fietsen: positief 9. Schipper en bemanning: positief 9. Kok, maaltijden en overig eten en drinken: positief (let op tht/tgt-datum) 9.... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Positief : -mooi verzorgde boot - de crew was geweldig vooral Claudia, Tom en André -alle dagen lekker diner op 1 uitzondering na -goede uitgestippelde fietsroutes meegekregen Negatief : -lunchp... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

We hebben een fijne reis gehad.

We hebben een fijne reis gehad, fietsend langs de Rijn van Keulen naar Mainz.
Helaas waren er voor het eten zeer weinig vegetarische opties.
De gids die ons elke dag voorbereidde op de fietstocht was de eerste drie dagen niet voldoende voorbereid, hij gaf geen tips voor interessante plekjes.
Later in de week deed hij dat wel. Heel goed dat hij zich verbeterde.
Het verblijf aan boord was erg gastvrij, met een prima crew.

2022年6月23日

Een geniet vakantie

Wij hebben erg van deze vakantie genoten. Door weersomstandigheden hebben we niet zoveel kunnen zeilen dat is erg jammer.
Het eten was goed en de accommodatie was prima in orde.
In de nacht lagen we een paar keer aan bij het andere schip en daar stond een aggregaat aan dat gaf veel lawaai.
Wij hadden Leuke bemanning erg vriendelijk en veel geduld geweldige mensen.
Het was een sportive vakantie en daar hou ik van.

Vriendelijke groet Elly

2022年6月17日
5つ星のうち5の評価

Met verbazing hebben we genoten van de…

Met verbazing hebben we genoten van de boat/fietstrip. De verzorging was uitstekend, onderhoud van de kamers uitstekend, het personeel voor de fietsen meer dan uitstekend.
Het was een heerlijke vakantie waarin we veel gezien hebben en genoten van de omgeving en de heerlijke maaltijden, verwennerij ten top.
Heerlijk uitgerust, hoofd leeg en genieten maar.
Ga vooral zo door!

2022年6月13日
5つ星のうち5の評価

We hebben een geweldige week beleefd op…

We hebben een geweldige week beleefd op het Wapen van Frieslan, zeilend en fietsend, route Enkhuizen, IJsselmeer en Wadden.
Goede verhouding actief en ontspanning, gezellige professionele crew en heerlijk gegeten dankzij kok Eva. Super.

2022年6月12日

Fantastisch

Fantastisch, alles goed geregeld. Fietsen prima. Matroos heel handig om aanboord te hebben. Een klein mankement aan de boot werd snel verholpen, zonder dat wij daar hinder van hadden. Hut en bedden waren goed. Echt een hele leuke reis en wat is Nederland mooi. Zeer zeker een aanrader.

2022年6月6日
5つ星のうち5の評価

Wij (4 vriendinnen uit Groningen)…

Wij (4 vriendinnen uit Groningen) hebben genoten van deze voortreffelijk en goed georganiseerde sail & bike Waddenzee vakantie. De bemanning gastvrij, behulpzaam en vriendelijk; kortom een zeer aangenaam gezelschap. Het 3 gangen menu van van onze kok Paulo een dagelijks culinair feestje. Zelfs het weer was ons goed gezind en daardoor hebben we een onvergetelijke week gehad. Een aanrader en absoluut voor herhaling vatbaar!

2022年5月26日

Goed voorbereid, uitstekende bemanning

Goed voorbereid, kaart specifiek, prima kok, schipper matroos en bediening. Leuk concept. Voldoende vrijheid. Hutten ook ok. Alles netjes en zag er goed uit. En we hebben gezeild! Wel heel weinig wind. Knap dat er prima bier op rap stond van Texel en nota bene mijn Zuidam! Kan geen kritisch punt bedenken, of je moet aan de generator menen te moeten storen. Had niemand echt moeite mee

2022年5月18日
5つ星のうち3の評価

Heel vervelend

Heel vervelend, mijn man is ziek geworden. Hij heeft een flinke griep gekregen.
Maandag 25 april is hij na het fietsen ziek terug gekomen.
Woensdag 27 april hebben we gemeld dat we ons op lieten halen.
We kregen een verkeerd adres waar de boot lag, dus moest ik de straat op om naar een straatnaam te zoeken. we kregen geen enkele informatie, iedereen ging weg alleen de buitenlandse schoonmakers waren aanwezig.
Jammer dat er voor ons oudere totaal geen hulp was.

2022年5月9日
5つ星のうち5の評価

Wat was het weer een fantastische vakantie

Wat was het weer een fantastische vakantie, fietsen en varen door Nederland. Dit jaar op het prachtige schip Magnifiek III met een hele gezellige bemanning die ons echt verwende op allerlei gebied. Uitstekende aardige gids die, als er al een probleempje was, voor alles een oplossing had en ons ook verraste met een klein concertje op haar Hobo, waar beleef je zoiets. Het eten was heerlijk, zelfs voor mij alles apart klaar gemaakt vanwege mijn dieet.
Ook de kleinkinderen van 5 en 7 jaar die mee waren genoten heel erg. Het was echt fantastisch! Zo’n fietsvaarvakantie is echt een aanrader voor wie ontspannen op vakantie wil.
Ria

2022年5月2日

Een week lang genoten

Een week lang genoten van de mooie fiets routes en de super verzorging op het schip.
Wat een luxe en verwennerij.
Alleen maar aardige en behulpzame mensen.
Ga dat zeker nog een keer doen.
Aanrader van de bovenste plank!

2022年4月27日

Trustpilot エクスペリエンス