䌁業情報

4. 仕出し業者
  5. カクテル バヌ
  6. キッチンカヌでの移動販売

圓該䌁業による蚘述

BOBS er en lille take away restaurant I hjertet af KÞbenhavn. Vores speciale er burgere, og vi laver også selskaber ud af huset og burgere i slider stÞrrelser. Hvem er Bob? Det er såmÊnd Robin, som er uddannet kok og har drevet restaurant i KÞbenhavn i mange år. Passionen for at lave burgere har han fået fra barnsben, hvor han arbejdede i sine forÊldres burgerbarer og spillehaller på SydsjÊlland. Indretningen på Bob's bÊrer også prÊg af opvÊksten i 80erne - der er nemlig kun musik fra 80erne, spillemaskine og fede plakater fra 80erne på vÊggene

3.5

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Personligt meget for BOBS burger

Et rigtigt hyggeligt sted for alle, der elsker burgers. Jeg synes personligt at denne restaurant har ramt min smagslÞg bedst i forhold til denne form for burgers, hvilket ikke siger sÃ¥ lidt 🀩🫶 Menuen er enkel og gennemfÞrt, og man kan tydeligt mÊrke kvaliteten af rÃ¥varerne. De behandler kÞdet pÃ¥ en helt bestemt mÃ¥de som man kan lÊse mere om pÃ¥ deres hjemmeside, som er en super cool detalje. Deres burgers er velsmagende, og portionen var passende uden at vÊre overvÊldende. Personalet var venlige og alt i alt et solidt burgersted, som jeg synes fortjener en super positiv anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎11月24日

BOBS tried to scam me

Tried to purchase a Bacon Cheese Burger Menu, at BOBs outlet at SÞernes streetfood festival today, according to there signs the price should have been 149 kr (99 kr for the burger + 50 kr for menu, however the guy there tried to charge me 154 kr with the excuse he could not change it in his POS system. I took my business elsewhere. In Denmark it is illegal to advertise one price and charge a higher price.

2025幎8月17日

BOBS からの回答

Hi Ravi. Thanks for the review about the 5kr that you think we tried to cheat you for. That has not been our intention.
You failed to mention that my staff tried to compensate you in other ways. But you shouted at the staff and became so frustrated that you destroyed our menu-signs. That is actually vandalism and is very illegal by Danish law. So now that I have your name and trustpilot have your email, I will consider to make a complaint to the police. Your behaviour is not acceptable.
But if you contact me and give the staff a personal apologize, I will consider not to make the report to the police.
Bob.

Den fedeste lille autentiske

Den fedeste lille autentiske burgerjoint.
Indretningen er 80'er fed og betjeningen ligeledes opretholdt af den lange Sylvester der bevarer det kÞlige overblik med et glimt i Þjet og hele tiden har fokus pÃ¥ vores oplevelse, lad det vÊre drikkevarer, flere sideorders, som varmt bliver anbefalet til musikken som fyres i bedste 80 mood👌🏌♥😁😁

2025幎7月10日
自発的なレビュヌ

FuldstÊndig eliminent service af en ung

FuldstÊndig eliminent service af en ung flot fyr navngivet Sylvester. Han er et af de mest kompetente mennesker jeg har mÞdt igennem mine 64 Ã¥r. Jeg har selv vÊret i restaurations branchen og hvis jeg stadigvÊk havde min restaurant ville han blive ansat pÃ¥ stedet det kan jeg godt sige jer.🀩🀩🀩🀩🀩🀩

2025幎7月10日

Bobs juicebar

Jeg kÞbte idag en sandwich, til 75kr!! Det ville sige de tog overpriser pÃ¥, fordi det var egentligt bare to stykker toast brÞd, meget lidt laks meget sparsomt pÃ¥ fylder men en hÃ¥ndfuld rocula. Min kammerat kÞbte ogsÃ¥ en laksesandwich bare igennem just eat, det var en kÊmpe bagel hvor der var masser af laks og fyld (afbalanceret fyld) men han skulle kun give 65kr. Undskyld mig, men hvad f..den er det for noget svineri 😣

2025幎1月27日

BOBS からの回答

Hej igen Trang - det er stadig det forkerte sted du anmelder. Vi har stadig ikke nogen laks eller sandwich,. Venligst ret din anmeldelse til det korrekte sted.

Elendig kundeservice

Vi havde kÞbt en Downtown vÊrdikupon til Bob's Streetfood, som blev vÊk - men vi fandt den i denne uge. Vi så den udlÞb fredag. d. 26. april, men kunne fÞrst i dag lÞrdag d. 27. april, hvor vi skulle holde min fÞdselsdag. Igennem ugen har jeg skrevet to emails og ringet ialt fire gange. De tre gange svarede det engelsk talende personale, at de kunne ikke svarer på om vi kunne få 1 dags dispensation på vores vÊrdikupon, da vi havde betalt for to personer. Robin - chefen - ville vende tilbage - intet svar! Idag lÞrdag d. 27. april ringede jeg igen - her kunne en dansk talende pige meget hurtigt klart og afvisende svare: NEJ! Ingen fleksibilitet - ingen kundeservice - selvom vi havde betalt. Hvor er det småt og elendig kundeservice, Robin - Bob's Streetfood. Til gengÊld får I en helt gratis anmeldelse fra mig! Hilsen Jens

2024幎4月27日

BOBS からの回答

Siden du har kopieret din anmeldelse og lagt den flere steder, så får du også lige en kopi af svaret de andre steder:

Tak for din anmeldelse
Du får også 1 stjerne herfra, da du ikke engang har vÊret og besÞge os, men vi kun har oplevet brok fra din side.

Du får også 1 stjerne for ikke at holde den aftale som vi har indgået. Du har kÞbt en super god deal, som skal indlÞses indenfor 3 måneder. Det var aftalen. Den overholdt du ikke.

Du får også 1 stjerne for at gÞre DIT problem til MIT problem. Vi har holdt aftalen - det gjorde du ikke.

Samlet giver det normalt 3 - men jeg har valgt at runde ned og give dig samlet 1 stjerne. Og den er også helt gratis
Mvh
Bob

Iskold middelmådig mad.

Fik leveret deres mad gennem Foodora. Maden var iskold. SÃ¥ de bÞr vitterlig overveje, om de skal samarbejde med fremadrettet. Foodora fÃ¥r generelt mÞg dÃ¥rlige anmeldelser. Det kan Bob’s Streetfood selvfÞlgelig ikke gÞre for. Men burgeren var godt nok middelmÃ¥dig, og det sorterer trods alt under dem. Der findes langt bedre alternativer i KBH Omegn.
Kan ikke anbefales.
Opdatering/svar til Bob’s Streetfood:
Jeg har kun anmeldt jer én gang via Trustpilot og én gang gennem Foodora’s app, som man bliver bedt om, og hvor jeg hverken fik en bekrÊftelse pÃ¥, at anmeldelsen var modtaget eller dit svar, som du nÊvner.
Har skam klaget til Foodora og ligeledes givet dem 1 stjerne. Men de skriver, at man bÞr forvente, at maden er iskold, når den bliver leveret i snevejr, og de har ikke tÊnkt sig at refundere noget som helst.
I har selv valgt dem som samarbejdspartner/underleverandÞr, og det falder, beklageligvis, tilbage på jer. Når den samlede oplevelse, at bestille mad hos jer, skal vurderes. Ej at forglemme, at mine smagslÞg vurderede jeres burger til at vÊre ganske middelmådig. IsÊr når man sammenligner med andre gourmet burger restauranter. Selv hvis den var leveret varm, så havde den stadigvÊk ikke fået mere end 2-3 stjerner.

2024幎1月4日

BOBS からの回答

Tak for endnu en dårlig anmeldelse. Som jeg svarede på den tidligere anmeldelse, så beklager jeg meget at Foodora ikke har kunne levere maden varm til dig - og at jeg har bedt dem refundere din ordre.
Husk at rette kritikken det rette sted, som du selv skriver til foodora.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。