Bodylab レビュー 6,088

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag beställde flera proteinpulver från Bodylab och kargon kom fram snabbt. Det enda negativa var att jag inte fick någon notis när försändelsen skickades, och det saknas en inloggningsfunktion på he... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kan starkt rekommendera Bodylab Clear Whey! Perfekt sätt att få i sig protein supplement utan att bli spänd i magen. Smakerna är fantastiska, min favorit är Pink Grapefruit. Övriga supplement känns... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Som vanligt bra. Köper alltid från bodylab då dom alltid har hög kvalitet på sina produkter och det är en skandinavisk tillverkare. Bäst i pris på protein. Uppskattar extra erbjudanden. Saknar däremot... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Nöjd med produkterna, köper elektrolyter, proteinpulver, kreatin, bars och proteinpankakor. Ger 4/5, missade deras erbjudande med en dag ordern hade precis gått iväg (gratis bars). De ville inte a... もっと見る

企業情報

1. フィットネスと栄養のサービス
  2. フィットネス用品店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Bodylab är ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition är både registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och säkerhetstestat av världens strängaste kontrollsystem.

Bodylab

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Lätt att beställa men hade önskat att…

Lätt att beställa men hade önskat att det gått att få paketet till paketskåp för enklare hämtning menvdet funkade dock med hämtningsställets öppdttider den här gången.

2025年12月3日

Hej Maria,

Tack för din feedback. Fint att höra att beställningen gick smidigt, även om leveransalternativet gärna hade fått vara ännu mer praktiskt.

Jag tar din input om paketskåp med vidare – det är värdefullt att få den slags tilbakemelding.

Hej Johan,

Tack för din recension. Härligt att höra att du är nöjd med både produkterna och priset.

Vi hoppas att du fortsätter att få nytta av produkterna framöver.

5つ星のうち2の評価

Säkert jätte bra protein men 0 smak

Säkert jätte bra protein men smakar typ inget. Provat blanda olika mängd pulver med olika mängd vatten men smaken är som svagt blandad saft. Luktar otroligt gott men absolut inte värt pengarna

2025年12月7日
自発的なレビュー

Hej Emil
Tak fordi du deler din oplevelse – det sætter vi stor pris på, også når den ikke er helt, som vi havde håbet.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du synes smagen er for svag, selvom du oplever, at produktet dufter godt. Smag er meget individuelt, og nogle foretrækker mildere smagsprofiler, mens andre ønsker et kraftigere udtryk.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre:

Du kan prøve at blande pulveret med mindre væske end anbefalet eller plantemælk for en mere intens smag.

Du er også meget velkommen til at fortælle os, hvilken smagsvariant du har købt – så kan vi bedre guide dig til andre varianter, som generelt opleves som kraftigere.

Vi beklager, at produktet ikke har levet op til dine forventninger denne gang, og du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så finder vi en løsning sammen.

Med Venlig Hilsen
Trine Bodylab

Really good products

Really good products! Shipping was fast and safe.

Hej Katerina,

Thanks for your review. Great to hear that you’re happy with the products and that the shipping was fast and secure.

We hope you enjoy your next order as well.

Gott

Bra pris, bra pridukt

Hej Magnus,

Tack för din recension. Härligt att höra att du är nöjd med både priset och produkten.

Vi hoppas att produkterna fortsätter att leva upp till dina förväntningar varje gång du använder dem.

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans, uppskattar det , vi har inte testat alla produkter ändock

Hej Boström,

Tack för din recension. Vad roligt att höra att leveransen var snabb och smidig.

Vi hoppas att du kommer å hitta fler favoriter när du testar fler av produkterna.

snabbt leverans

snabbt leverans, bra förpackningen.köpte pannkakor mix och sockerfria sirap . de är goda. tack

2025年11月28日

Hej Anastasia,

Tack för din recension. Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att pannkaksmixen och den sockerfria sirapen föll i smaken.

Vi hoppas du får fortsatt nytta och glädje av produkterna.

Bra livsmedelsprodukter!

Jag gillar framför allt deras "matprodukter", såser utan kalorier, toppings utan socker, underbart jordnötssmör...
Passar på att handla när de har rea, lite dyrt annars.
Ganska snabb leverans, bra förpackat.

2025年11月27日

Hej Camilla,

Tack för din anmeldelse. Det låter som om du verkligen har funnet dine favoritter hos oss – især saucerne, toppingene og nøddesmøret. Godt også at høre, at levering og pakking fungerer som det skal, selv om prisene passer best når vi har kampanjer.

Vi håper du fortsat blir like fornøyd med det du bestiller fremover.

5つ星のうち1の評価

Så lång bort och orkar inte gå tar den

Så lång bort och orkar inte gå tar den

2025年11月26日

Bodylab からの回答

Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstå udfordringen, pakken er leveret i den pakkeshop som er ønsket på bestillingen.

Tag meget gerne fat i os i kundeservice, hvis der er noget galt med din ordre, som vi skal have rettet op på :-)

Bra packning

Hej Melody,

Dejligt at høre, at emballagen levede op til forventningerne!

Vi glæder os til at sende din næste ordre.

5つ星のうち5の評価

Jag älskar detta för att dom skicka…

Jag älskar detta för att dom skicka mitt paket nästa dag och den kom jätte snabbt så super!

Hej Jagoda,

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at pakken blev sendt hurtigt og nåede frem allerede næste dag.

Vi håber, du bliver lige så tilfreds med dine produkter næste gang.

snabba leveranser

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at leveringen altid kommer hurtigt.

Vi håber, du bliver tilfreds med produkterne, og vi ser frem til at sende din næste ordre.

Inget att klaga på!

Bästa proteinpulvret och pannkaksmixen som finns! Snabb leverans och bra priser!

Hej Emma,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for både proteinpulveret og pandekagemixen, og at leveringen kom hurtigt.

Vi håber, du får glæde af produkterne, og vi ser frem til at sende din næste ordre.

Bra pris

Bra pris, snabb leverans, samarbete med Klarna. 👍

2025年11月23日

Hej Madeleine,

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med prisen, den hurtige levering og samarbejdet med Klarna.

Vi håber, du bliver glad for produkterne, og vi glæder os til at sende din næste ordre.

Trevligt bemötande

2025年11月22日

Hej Rolf,

Det er dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at du oplevede et venligt og imødekommende service.

Vi håber, du bliver glad for produkterne, og vi ser frem til at sende din næste ordre.

5つ星のうち2の評価

Höjda priser lite rea ?

Nästan lagt på 100kr a kg på whey. Så tex black friday reapris är nu högre än vad de kostade innan ?!

2025年11月28日
自発的なレビュー

Hej Anders,

Det er korrekt at vi i starten af efteråret har haft prisstigninger på vores Whey 100 - dette er sket grundet de stadig meget stigende råvarepriser, desværre.

Dejlig aften til dig.

5つ星のうち5の評価

Det var en riktig rabatterade produkt…

Det var en riktig rabatterade produkt och snabb leverans.

2025年11月21日

Bodylab からの回答

Så fedt at høre, at du fik fingrene i et nedsat produkt, og at leveringen gik hurtigt! Vi håber, du bliver super glad for det, og vi glæder os allerede til at sende din næste ordre.

Flawless!!

Flawless!!

2025年11月19日

Hi

Wow – thank you! 💜
So happy to hear your experience was flawless!

Best regards

Trustpilot エクスペリエンス