Bodylab レビュヌ 6,088

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde flera proteinpulver frÃ¥n Bodylab och kargon kom fram snabbt. Det enda negativa var att jag inte fick nÃ¥gon notis nÀr försÀndelsen skickades, och det saknas en inloggningsfunktion pÃ¥ he... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kan starkt rekommendera Bodylab Clear Whey! Perfekt sÀtt att fÃ¥ i sig protein supplement utan att bli spÀnd i magen. Smakerna Àr fantastiska, min favorit Àr Pink Grapefruit. Övriga supplement kÀnns... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Som vanligt bra. Köper alltid frÃ¥n bodylab dÃ¥ dom alltid har hög kvalitet pÃ¥ sina produkter och det Àr en skandinavisk tillverkare. BÀst i pris pÃ¥ protein. Uppskattar extra erbjudanden. Saknar dÀremot... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Nöjd med produkterna, köper elektrolyter, proteinpulver, kreatin, bars och proteinpankakor. Ger 4/5, missade deras erbjudande med en dag ordern hade precis gÃ¥tt ivÀg (gratis bars). De ville inte a... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネスず栄逊のサヌビス
  2. フィットネス甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bodylab Àr ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition Àr både registrerade och godkÀnda som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och sÀkerhetstestat av vÀrldens strÀngaste kontrollsystem.

Bodylab

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Low quality

Their "zero sauce" has about the same calories as normal ones. And apparently they charge extra now if you want scoop when you buy protein powder. Quality has really gone down. Misleading products and also wrong nutritional information on some products i've bought

2026幎4月19日

Hi Marcus

Thank you for your feedback – we’re sorry to hear that you’ve had this experience.

Regarding our Zero Sauces, they contain around 28 kcal per 100 ml, which is significantly lower than traditional sauces. We always aim to clearly state the nutritional values on both our website and packaging, so customers can make informed choices.

When it comes to scoops, these are now optional and need to be added separately. This change is made to reduce unnecessary plastic use and overconsumption, as many customers already have scoops at home.

Best regards

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Bra pris. Bra information på hemsidan.

2026幎4月10日

Hej Sigrid,

Tack så mycket för din fina recension.
Vad roligt att höra att du Àr nöjd.

BÀst

Som vanligt bra. Köper alltid från bodylab då dom alltid har hög kvalitet på sina produkter och det Àr en skandinavisk tillverkare. BÀst i pris på protein. Uppskattar extra erbjudanden. Saknar dÀremot hydroliserat proteinpulver men hoppas det kommer snart.

2025幎12月10日

Hej Lars,

Stort tack.

Det glÀder oss verkligen att du vÀljer oss gång på gång och uppskattar både kvalitet, pris och erbjudanden.

Allt perfekt

Allt perfekt , både produkt( clear whey) och leverans.

Hej Matejka,

Tack så mycket för din fina recension.

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både produkten och leveransen.

5぀星のうち3の評䟡

Tog lång tid innan de skickade från

Tog lång tid innan de skickade från sitt lager. Så bestÀll i god tid. Och dålig kartong de skickar i, var stort hål i botten. Som de ej tejpar. Så saker kan ramla ur.
Men produkten Àr jag nöjd med och priset. Men förbÀttringar behövs.

2026幎4月8日

Hej

Tack för din feedback – och för att du både lyfter det som fungerade och det som inte gjorde det.

Jag förstår att det Àr frustrerande nÀr det tar lÀngre tid Àn förvÀntat innan paketet skickas. Förseningen beror tyvÀrr på påsken, dÀr helgdagarna har påverkat både hantering och transporttider.

NÀr det gÀller hålet i kartongen så har det dessvÀrre uppstått under transporten. Det ska naturligtvis inte ske, och vi följer upp det med transportören.

Det Àr dÀremot glÀdjande att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de produkten och priset – och tack för att du gör oss uppmÀrksamma pÃ¥ din upplevelse.

5぀星のうち3の評䟡

Clear whey smakerna Àr bra men inte

Clear whey smakerna Àr bra men inte resten, det smakar alldldes för mkt kemiskt sista jag köpte var chocklate brownie fudge men den går inte att Àta :( inte alls god.

2026幎4月15日

Hej

Tack för att du delar din upplevelse – och vad bra att du gillar våra Clear Whey-smaker 💜

TrÃ¥kigt att höra att Chocolate Brownie Fudge inte föll dig i smaken. Jag förstÃ¥r verkligen att det Àr en besvikelse nÀr smaken upplevs som för “kemisk” – sÀrskilt nÀr man hade förvÀntat sig nÃ¥got annat.

Smak kan såklart upplevas vÀldigt olika från person till person, men din feedback Àr viktig för oss och vi tar den med oss vidare.

Tack för att du tog dig tid att skriva.

5぀星のうち4の評䟡

Leveransen tog flera dagar Àn vad det

Leveransen tog flera dagar Àn vad det stod . 7 dygn

2026幎4月6日

Hej Kristina

Tack för din feedback.

Vi Àr ledsna att höra att leveransen tog lÀngre tid Àn förvÀntat. Vi förstår att det kan vara frustrerande och tar din upplevelse på allvar.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, bra kvalitet på varan

Hej Karina,

Tack så mycket för din recension.

Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med både den snabba leveransen och varans kvalitet

BÀsta produkterna.

LÀtt att handla premiumprodukter. Har testat andra produkter, men ni Àr i en egen högre klass!

2026幎4月6日

Tack så mycket för din fina recension.

Det betyder mycket för oss att höra att du upplever det som enkelt att handla hos oss och att våra produkter håller en hög nivå. Vi uppskattar verkligen din feedback.

5぀星のうち1の評䟡

Har fortfarande inte fått mitt paket

Har fortfarande inte fÃ¥tt mitt paket. BestÀllde 6/4-26. Har full förstÃ¥else för röda dagar, men nu Àr inte leveranstiden rimlig lÀngre 😡

2026幎4月2日

Hej

Tack för din feedback – och jag förstÃ¥r verkligen att det börjar kÀnnas för lÃ¥ngsamt.

Förseningen beror tyvÀrr på hög belastning hos transportörerna efter påsken. Det Àr en period dÀr många paket ska hanteras på en gång, vilket kan påverka leveranstiderna mer Àn vanligt.

Din bestÀllning Àr på vÀg, och vi förvÀntar oss att den levereras inom kort.

Tack för ditt tålamod.

Hej Veronica
Tak for din anmeldelse.
Du har oprettet din ordre lige op til Helligdagsferien og weekend, og derfor er din ordre lÊngere om at blive leveret. Der er dog fint scan på pakken i dag så den vil hÞjst sandsynligt blive leveret idag eller i morgen.

Med Venlig Hilsen
Trine Bodylab

5぀星のうち2の評䟡

Det Àr nu 7 dagar sedan jag gjorde min

Det Àr nu 7 dagar sedan jag gjorde min bestÀllning och då stod det att den skulle skickas direkt men den har fortfarande inte kommit.

2026幎3月31日

Hej

Tack för din feedback – och jag förstÃ¥r verkligen att det kÀnns frustrerande nÀr leveransen dröjer.

Din order lades den 1 april, och fristen för att få leverans innan påsk var den 27 mars. På grund av den höga belastningen under påskperioden blev din bestÀllning dÀrför först hÀmtad från vårt lager den 7 april.

Den Àr nu på vÀg till dig, och vi förvÀntar oss att den levereras inom kort.

Tack för ditt tålamod.

5぀星のうち5の評䟡

Fick vad jag bestÀllde utan problem

Fick vad jag bestÀllde utan problem. Bra pris.

2025幎9月25日

Hej Sebastian,

Stort tack för din recension.

Det Àr roligt att höra att din bestÀllning fungerade smidigt hela vÀgen och att du haft en bra upplevelse hos oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Har gått 1 vecka o fortfarande har dom

Har gått 1 vecka o fortfarande har dom inte lÀmnat in mina produkter för leverans. Så med facit i hand så kommer det ta över 1,5 vecka innan jag fått min leverans.
Kommer inte bestÀlla hÀr ifrån mera.

Hej Sofia
Tak for din anmeldelse.
Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for yderligere korrespondance, du har ikke opgivet dit ordrenummer her men jeg gÊtter på at du har lavet bestilling i vores helligdagsferie og det er derfor du ikke har modtaget din pakke endnu.

Med Venlig HIlsen
Trine Bodylab.

Bra produkter!

Bra produkt och snabb leverans!

2026幎3月5日

Hej Dennis,

Stort tack för din recension.

Det Àr roligt att höra att du Àr nöjd med både produkten och leveransen. Det Àr något vi arbetar målmedvetet med för att ge våra kunder en god upplevelse.

Julie

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och bra produkter!

2026幎3月30日

Stort tack för din recension.

Det Àr glÀdjande att höra att du Àr nöjd med både våra produkter och leveransen. Vi jobbar kontinuerligt för att sÀkerstÀlla en bra och pålitlig upplevelse för våra kunder.

Julie

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス