Bodylab レビュヌ 6,088

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde flera proteinpulver frÃ¥n Bodylab och kargon kom fram snabbt. Det enda negativa var att jag inte fick nÃ¥gon notis nÀr försÀndelsen skickades, och det saknas en inloggningsfunktion pÃ¥ he... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kan starkt rekommendera Bodylab Clear Whey! Perfekt sÀtt att fÃ¥ i sig protein supplement utan att bli spÀnd i magen. Smakerna Àr fantastiska, min favorit Àr Pink Grapefruit. Övriga supplement kÀnns... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Som vanligt bra. Köper alltid frÃ¥n bodylab dÃ¥ dom alltid har hög kvalitet pÃ¥ sina produkter och det Àr en skandinavisk tillverkare. BÀst i pris pÃ¥ protein. Uppskattar extra erbjudanden. Saknar dÀremot... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Nöjd med produkterna, köper elektrolyter, proteinpulver, kreatin, bars och proteinpankakor. Ger 4/5, missade deras erbjudande med en dag ordern hade precis gÃ¥tt ivÀg (gratis bars). De ville inte a... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネスず栄逊のサヌビス
  2. フィットネス甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bodylab Àr ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition Àr både registrerade och godkÀnda som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och sÀkerhetstestat av vÀrldens strÀngaste kontrollsystem.

Bodylab

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ni Àr grymma!

Alltid nöjd med era produkter och service!

2026幎2月23日

Hej Louise,

Tack för din recension! Så roligt att höra att du alltid Àr nöjd med både våra produkter och vår service.

BÀsta granolan

LÀtt att klicka hem produkter. Men hade velat att det var fraktfritt. Lite lång leveranstid. Oavsett mycket nöjd kund pga vÀrldens godaste granola!

2026幎2月20日

Hej Sara,

Tack för din recension! Kul att höra att du tycker det Àr lÀtt att bestÀlla produkter och att du Àr mycket nöjd – extra roligt att du Àlskar vÃ¥r granola.

Vi tar med oss din feedback om fraktkostnad och leveranstid, och hoppas kunna göra upplevelsen Ànnu bÀttre framöver.

SÃ¥ goda produkter!

SÃ¥ goda produkter!

Älskar pannkakorna❀

2026幎2月19日

Hej Maarit,

Tack för din recension! SÃ¥ roligt att höra att du tycker om produkterna – och extra kul att du Àlskar pannkakorna!

2026幎1月31日

Hej Arjana,

Tack för din recension! HÀrligt att höra att leveransen var snabb.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, mkt att vÀlja på, kvalitets grejer.

2026幎1月27日

Hej Lena,

Tack för din recension! HÀrligt att höra att leveransen var snabb, att du uppskattar det breda utbudet och att du Àr nöjd med kvaliteten på produkterna.

Vi uppskattar verkligen din feedback!

Produkterna Àr bra

Produkterna Àr bra , leveranstiden Àr kort allt va bra.

2026幎2月18日

Hej Sulaiman,

Tack för din recension! HÀrligt att höra att du Àr nöjd med produkterna och att leveranstiden var kort – kul att allt var bra.

Vi uppskattar verkligen din feedback!

Bra!

Detta Àr fjÀrde köpet från bodylab, nöjd som vanligt!

2026幎2月17日

Hej Daniel,

Tack för din recension! SÃ¥ roligt att höra att du Àr nöjd som vanligt – och att du nu har handlat hos oss för fjÀrde gÃ¥ngen.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och bra service vid

Snabb leverans och bra service vid reklamation!

2026幎2月16日

Hej PE,

Tack för din recension! HÀrligt att höra att leveransen var snabb och att du fick bra service vid reklamationen.

Återkommande nöjd kund

Återkommande nöjd kund

2025幎10月15日

Bodylab からの回答

Tack för din recension! HÀrligt att höra att du Àr en återkommande nöjd kund.

5぀星のうち5の評䟡

Köpte sÃ¥ mycket hÀrliga produkter men

Köpte så mycket hÀrliga produkter men har inte hunnit testa dem Àn.

2026幎2月11日

Hej Cilla,

Tack för din recension! Kul att höra att du har köpt mÃ¥nga hÀrliga produkter – vi hoppas att du fÃ¥r en riktigt bra upplevelse nÀr du testar dem!

5぀星のうち2の評䟡

Inte vÀrd pengarna

Blir alldeldes för tjock flytande, för högt mÀngd av fett och socker jÀmfört med produkter i samma prisklass . Artificiellt bismak som inte kÀnns bra. LÀxan jag lÀrde mig var att akta mig för produkter som syns allt för mkt i sociala media .

Hej Khalid

Tack för att du delar din upplevelse – vi uppskattar verkligen Àrlig feedback.

Den variant du har köpt Àr faktiskt vår extra fylliga och kraftiga version, både nÀr det gÀller smak och konsistens. Den Àr utvecklad för att vara mer intensiv och krÀmig Àn många andra produkter i samma kategori, vilket också innebÀr en rikare kÀnsla. Vi förstår att det inte passar allas preferenser.

Vi tar Àven din kommentar om smak och balans på stort allvar. Upplevelsen av sötma och fyllighet kan vara vÀldigt individuell, och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra produkter utifrån kundfeedback.

Om du föredrar en lÀttare och mildare smakprofil hjÀlper vi dig gÀrna att hitta en variant som passar dig bÀttre.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss.

VÀnliga hÀlsningar,

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och korrekt leverans.

Snabb och korrekt leverans.
Dock hanterar Bring paketen så hårdhÀnt att limning och perforering Àr sönderslaget vid upprepade tillfÀllen.
Bubbelplast rÀddar dagen och ser till att innehållet når mig. Bra packat.

Hej Björn,

Tack för din recension! Vi Àr glada att höra att leveransen var snabb och korrekt, och att packningen skyddade innehållet trots problem med fraktbolaget.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse och dina synpunkter.

5぀星のうち3の評䟡

Jag valde smakerna bubbelgum blast och

Jag valde smakerna bubbelgum blast och latte macchiato. Tycker bÀst om latte men den Àr lite blaskig kÀnns som man vill blanda den tjockare. Hög och bra proteinhalt och lågt med kolhydrater.

2026幎2月4日

Tack för din feedback!

Det Àr roligt att höra att du gillar smaken av Latte Macchiato och att proteinhalten lever upp till dina förvÀntningar. Vi förstÃ¥r vad du menar med konsistensen – vissa föredrar den lite tjockare, och det kan man ofta justera sjÀlv genom att blanda med mindre vÀtska eller med is/mjölk, beroende pÃ¥ vad man gillar bÀst.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina upplevelser, det hjÀlper oss att fortsÀtta utveckla och förbÀttra våra produkter.

Nöjd kund !!

Nöjd kund snabb leverans, bra produkter, bra pris, kommer bestÀlla igen

Hej Andreas,

Tack för din recension! HÀrligt att höra att du Àr nöjd med leveransen, produkterna och priset, och att du planerar att bestÀlla igen.

5぀星のうち1の評䟡

Produkterna var frusna

Såserna var kanske bra men alla fick slÀngas pga dåligt förpackade och hade dessutom frusit under transport (vilket man inte kan lasta bodylab för, men med en bÀttre förpackning hade de kunnat klara sig). Så vet tyvÀrr inget om hur såserna egentligen var. Oturligt nog hade jag bestÀllt 6 st, men lesson learned)

2026幎2月7日

Bodylab からの回答

Tack för din feedback – det låter verkligen tråkigt att höra.

Vi vill gÀrna förstå vad som kan ha hÀnt hÀr. Var produkterna frusna redan nÀr du hÀmtade ut paketet i Pakkeshop? Det låter lite ovanligt, så vi vill gÀrna undersöka det nÀrmare.

Om du fortfarande har möjlighet får du vÀldigt gÀrna skicka bilder på både produkterna och emballaget till vår kundservice, så att vi kan titta nÀrmare på Àrendet och hitta en lösning för dig.

Vi ser fram emot att höra från dig.

5぀星のうち2の評䟡

Jag har vÀntat för lÀnge och inte fÃ¥tt

Jag har vÀntat för lÀnge och inte fått leveransen Ànnu, den har flyttats ett flertal gånger

2026幎2月5日

Hej Joakim

Tack för din recension.
VÀnligen kontakta vår kundservice, då det kan tyda på att det finns fel eller brister i de uppgifter du angav vid bestÀllningen, eftersom Instabox inte kan leverera din order.

Regards Trine
Bodylab

VÀldigt bra

VÀldigt bra. Har verkligen inget att klaga på.

2026幎2月5日

Hej

Stort tack för din fina recension! 💜
Vad hÀrligt att höra att du Àr så nöjd och inte har något att klaga på. Det betyder mycket för oss.

VÀnliga hÀlsningar
Chalotte